04-13-2013, 07:05 PM
undead_knight نوشته: بله،مگر قرار بود چیز دیگه ای گفته بشه:))
در مورد درجه سختی هم ادعایی نکردم;)
خیر به هبچ وجه:)
شمار مردانی که کارهای سخت رو در کشورهای جهان اول! انجام میدند هم کمتره،ولی خب نسبت انجام مشاغل سخت به سمت مزدان در همه موارد سنگینی میکنه.
اگر خودت هم به اینها واقفی که دیگر فرنودی[sup][aname="rpa1f271c7d472d4051a8c40fd796db1ca7"][[/aname][anchor="pa1f271c7d472d4051a8c40fd796db1ca7"]1][/anchor][/sup] در کار نبوده, سخن ما هم این بود که با پیشرفت فرهنگ, زنان از انجام
کارهای سخت و دشوار طفره رفتهاند و میروند و تنها در کارهای خوب است که با مردانِ خوششانس ٥٠-٥٠ و بیشتر شریک شدهاند —> "برابرتر"سازی
undead_knight نوشته: خب بهتر بود از سمت خودت حرف میزدی،نظر تئوریسینتون که این نیست:))
گمان نمیکنم:
Ouroboros نوشته: ما دربارهی اکثریت مطلق زنان و روال کار چنانکه هست صحبت میکنیم نه تکتک زنان روی کرهی زمین. استثنا هست، و برخلاف مهربد من گمان میکنم بسیار هم زیاد باشند، دختری که من اکنون با او هستم زنیست که دارد زندگی منرا اداره میکند، در مشکلات کمکم میکند و پای من مانده. و شماری بسیار از زنان هستند به راستی باهوش، حقیقتا مستقل و تماما خودآگاه. اما «بدبختی» اینست که حتی آن زنان هم از سوی دیگری بیارزش هستند، همین دختری که در زندگی منست برای مثال تا وقتی اینها را تحمل میکند و میماند و میسازد که یقین داشته باشد در بلند مدت این سرمایهگذاریها همه به سود اوست، اگر فاکتور سود را حذف بکنید او هم خواهد رفت. و یا آن زن به راستی مستقل ِ حقیقتا باهوش ِ یکسره خودآگاه، که مشتاق به انگلی از مرد(از هیچ طریق، نه نفقه و المونی و حمایت بچه، نه خرجی و ماهانه و ...)نیست، یعنی میداند که چنین روابطی وجود دارد و به آنها علاقهای ندارد، دیگر علاقهای به مردان هم نخواهد داشت(من از این زنها دیدهام)و در افسردگی و بدبختی به سر میبرد.
از این سخن برداشت "زنان مطلقا مفتخور هستند" را نمیشود کرد.
----
[aname="pa1f271c7d472d4051a8c40fd796db1ca7"]1[/aname]. [anchor=rpa1f271c7d472d4051a8c40fd796db1ca7]^[/anchor] far+nud::Farnud || فرنود: استدلال; منطق; دلیل Ϣiki-En reason
.Unexpected places give you unexpected returns