01-30-2011, 11:37 AM
shinbet نوشته: بله ، صدها سال مبارزه شده و خون ریخته شده تا تمدن امروز غربی به وجود آماده است و پشت هر قانون یک سری دلایل خوابیده است ، اگر بنا به انتخاب باشد من مسائل حقوقی را با غرب می سنجم.
اگر کاری غیر اخلاقی و آسیب رسان به جامعه هست ، case حقوقی شما در حمایت از این statement چیست؟
case بسیار ساده است. سیگار کشیدن کاری هم نااخلاقی هم آسیبرسان است،
ولی گرفتن این آزادی سیگار کشیدن از مردم، کاری نااخلاقیتر و آسیبرسانتر است.
shinbet نوشته: این استدلال شما از دیدگاه حقوقی بسیار بچه گانه هست ، بسیاری از مسائل حقوقی به آزادیهای شخصی و حق انتخاب فردی ربطی ندارند و مسائلی اجتماعی هستند ، مثلا در غرب شما نمیتوانید آلت تناسلی خود را نپوشانید و به خیابان بیایید ، یعنی اینکه نمیتوانید بگویید آلت خودم است دلم بخواهد آن را میپوشانم ، دلم نخواهد نمیپوشانم. زندگی در اجتماع شما را تابع قوانین خاصی میکند که بعضی از حق انتخابها را از شما میگیرد ، یا اینکه مثلا شما نمیتوانید حتی با رضایت شخصی او را بکشید ، اگر شخصی امضا قانونی نیز به شما بدهد که این فرد با اجازه من اقدام به قتل من کرده است و بعد از مرگم او را کاری نکنید ، باز شما را به جرم قتل دستگیر میکنند. تن فروشی و تجارت اعضای بدن انسان جزو آزادیهای فردی محسوب نمیشوند به علت اینکه جنبه اجتماعی آنها بسیار بیشتر به جامعه ضرر میزند.
خوب اینکه «غرب» خدای نوین شما است (گمان میکردم یهوه باشد؟) دیگر مربوط به شما است.
از دیدگاه آزادیهای مدنی، بیرون آمدن بدون شرت و شلوار هم بایستی حق شما باشد.
درباره کشته شدن بدست دیگری نیز ما این case را پیشتر هم داشتیم که کسی
با دادن امضای قانونی، پروانه و اجازه کشته شدن خود را به فرد دیگری داده بود.
این هم صد البته که باید آزاد باشد. اگر مانند شما غرب را خدا نبینیم و بدن خودمان را از آن
دولت (=پروردگار بزرگ، غرب) ندانیم، میتوانیم اگر خواستیم اجازه کشته شدن خودمان را هم به هر کس که دوست داشتیم بدهیم.
تنها چیزی که بایستی اینجا بیشتر روی آن دقت شود نااستواری امضا در برابر چنین معامله
سنگینی است، این قانون اگر خواست اجرا شود بایستی روند قانونی بسیار استوارتر و معتبرتری را طی کند.