04-08-2013, 08:30 PM
Angela نوشته: بیشتر مربوط هست به نسبت دانشمندان و فرهیختگان به کل افراد جامعه!
ضمنا بعضی دانشمندها و مثلا اساتید دانشگاه هم متاسفانه عقاید عتیقه دارند.
نسبت فرهیختگان در رابطه با جنسیت را به کل جامعه نمیسنجند ! بلکه شمار دانشمندان و ... مرد با شمار دانشمندان و ... زن میسنجند . که شمار دانشمندان و فرهیختگان زن اصلن قابل قیاس با مردان نیست !
عقاید عتیقه هم ! ربطی به اینها :
Nâxodâ نوشته: نه فرنود[1] دارند.
نه هوش دارند.
نه خردورزی دارند.
نه اندیشهیِ والا دارند.
نه گرایش به دانش دارند.
نه گرایش به فلسفه دارند.
نه گرایش به راهکاریابی دارند.
ندارد ! کما اینکه باز هم شمار مردان بیدین ، خداناباور و لیبرال بیشتر از زنان است . شمار زنان خرافی هم بسیار بیشتر از مردان خرافی است . دینباوری هم در میان زنان بسیار بیشتر است .
در تمام فارومهای پارسی که در آن بحثهای علی و دانشیک میشود بگردید حضور زنان ایرانی بسیار ناچیز است ! ولی بروید در سایتهای منجوق دوزی و خاله زنکی ببینید چه خبر است ! همین داستان در مورد سایتهای خارجی هم صادق است .
آنچه مهربد نوشته و من نقل کردم را اگر بخواهیم به ترتیب بررسی کنیم :
1 - کاملن درست است ! در بحث با یک زن اصولن منطق و استدلال جایی ندارد ! کما اینکه احتمالن با شما هم چنین است .
2 - اشتباه است ! اینجا را مهربد تندروی کرده به نظر من .
3 - موافقم ولی نمیشه به اکثریت نسبت داد .
4 - شماره 3 و 4 به نظر من یکی هستند :دی
5 - کوچکترین تردیدی در این نیست ! زنان علاقه ای به دانش ندارند - پیشتر توضیح داده ام چرا .
6 - این هم یک فکت است ، از زن جماعت فیلسوف بیرون نمی آید .
7 - این یکی رو هم یک کره زمین موافقش هستند (هر چند موافقت همه بهش اعتبار نمیبخشه ولی این مورد یک حقیقت است) . تقریبن تمام زنان دنیا وقتی به مشکلی بر میخورند مینشینند گریه میکنند و نیاز به دلداری دارند نشان دادن راه حل ! (دانلود کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی)
8 - این را خودم اضافه میکنم : زنان در رانندگی فاجعه هستند ! چون هنگام بروز خطر یا موقعیت دشوار به جای ترمز کردن و یا فرمان دادن و به طور کلی استفاده از ابزار جیغ میکشند !!!!!! این طوری :
[ATTACH=CONFIG]1604[/ATTACH]
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری