10-21-2010, 02:21 AM
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان و ادبیات بسیار غنی تورکی تدریس می شد!غنی؟ زرشک ! در ضمن زبان رسمی کشور فارسی است و همين زبان هم تدريس ميشه
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان تورکی ملت 35 میلیونی ما تحقیر نمی شد!بيست ميليون دست بالا گرفتيد کم کنيد :))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان تورکی ملت 35 میلیونی ما ممنوع نمی شد!کی ممنوع کرده؟ کجا؟ فعلا که در تهران هم مثل چی در حال ترکی حرف زدنند
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان تورکی ملت 35 میلیونی ما مورد انواع هجومها قرارنمی گرفت!باز هم تکرار امار چرت . در ضمن هجوم و انواع آن دليل مسخره اي است:))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان30 ـ 25 میلیون فارس بر ملت مظلوم ما تحمیل نمی شد!70 ميليون اگه ايرانی داشته باشيم زبان 15 ميليون رو ترکی فرض کنيم زبان 55 ميليون ديگه فارسی است البته زبان اول اون 15 ميليون هم فارسی است حالا تا منظور از فارس چه باشد.
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم باتحمیل زبان بیگانه،سعی در امحائ فرهنگ و زبان ترکی نمیکردند!زبان بيگانه منظورتون توووووووووووورکيه ديگه؟
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم به صدها طومار حق طلبانه ملت آذربایجان اندکی اعتناء میکردند!اها حالا از ملت توورک شدند ملت اذربايجان :)) کو ؟ کجا؟
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم تاریخ 7000ساله ملت 35 میلیونی آذربایجان تحریف نمی شد!عادت داريد امار چرت بديد . چنگيز خان مغول که 700 سال بيشتر نيست اومده
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم شخصیتهای تاریخی ملت کبیر ما مورد توهین قرار نمی گرفت!شخصيت تاريخی تا اونجايی که يادم مياد اذربايجان کسانی بودند مثل باقرخان و سالارخان که کسی هم توهينی نکرده بعدش شخصيت های تاريخی کجا؟ ملت ؟ ملت ايران ديگه ؟
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم موسیقی و رقص جهانگیر آذربایجان را محلی خطاب نمی کردند!آخی:)) شرمنده دلتون شکست:)))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم مرا تعمدا و شیادانه آذری خطاب نمی کردند!آذری یعنی کسی که ساکن آذربایجانه . نیستید؟
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم نام ازلی و ابدی آذربایجان را آذرابادگان نمی گفتند!شرمنده تاريخ مطابق ميل شما پيش نميره
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم تبار و نژاد مرا به دروغ آریایی نمی خواندند!يهو با چنگيز از مغولستان آورده شديد؟ خوب پس به جد بزرگتان چنگيز افتخار کنيد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم پارسی ها را نجیب و آریائی ها را حامل خون پاک نمی خواندند!نه بابا! هری پاتر کمتر بخونيد توهم نزنيد:))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم کوروش خونریز و فردوسی تورک ستیز را قهرمان ملی نمی کردند!زمان فردوسی که تووووووووورکی نبوده کوش هم که خونی نريخت
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم جعلیات باستانی وافسانه های شاهنامه را بر تورکها تحمیل نمیکردند!جعليات :))) افسانه دده قور قود تاريخ عينيه؟:)))
مست کرديد به گمانم
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم شخصیتها و قهرمانهای ملی آذربایجان نیز تکریم می شد!ميشوند . بالا هم اشاره شد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم به مقام استاد شهریار بخاطر روز ملی شعر و ادب توهین نمی کردند!روز ملی شعر به خاطر تولد اين شخص هست کلی تکريم شده . بعد اون وقت چه بی احترامی؟:))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم در تقویمهای رسمی تاریخ ملت بزرگ آذربایجان را نیز درج میکردند!درج است بريد نگاه کنيد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم ناشرین تقویمهای تورکی را بازداشت نمی کردند!تقويم توورکی را در توورکستان چاپ ميکنند نه در ايران . بروند توورکستان همونجا چاپ کنند
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم اسامی ماههای زرتشتی را بر من مسلمان تورک تحمیل نمی کردند!کدوم ماه زرتشتی؟
اين تاريخ به تاريخ شمسی معروفه فرزندم :))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم اجازه می دادند تا نامهای تورکی برای فرزندانمان انتخاب کنیم!اينجا ايران است نه دهات های توورکستان . هيچ فردی با هيچ زبان و لهجه اي حق چنين کاری را ندارد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم زبان عزیز مادری مرا زبان تحمیلی مغول اعلام نمی کردند!زبان عزيز مادری شما به چنگيز ميرسه برويد زبان مادريتان را با تاريخ حل کنيد :)))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم ستارخانها، پیشه وریها و شریعتمداریهای ما را شهید نمی کردند!تصحيح کنيد پيشه وری نوکر اجنبی بود ستارخان سردار ملی ملت ايران ! پيشه وری به درک واصل شد (توسط همون هايی که بهش پول ميدادند ) ستارخان درگذشت . در به کاربردن اسم ها دقت کنيد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم ضرورت کشتار تورکها را مقدمه ظهور امام زمان نمی دانستند!اون که کشتار کرد تورک ها بودند که ارمنی ها را قتل عام کردند و نسل کشی بود کسی توورک ها را نکشته .
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم درشبیه خوانی فارسها درمحرم، یزید وشمر تورکی صحبت نمیکردند!شيبه خوانی محله توورک ها ميخواستيد به لهجه ديگری باشد؟ لهجه حسين را هم گوش ميکرديد ترکی بود
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم تورکها را در تلویزیون، مخرب بارگاه سید الشهداء معرفی نمیکردند!تلويزون تجزيه طلب ها را کمتر گوش کنيد اونی که اين خبر رو گفت گوناز تی وی بود در قسمت اخبار :))) نه تلويزون ايران
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم دهها هزار تن را در آذربایجان را درآذر1325 نمی کشتد!ای بابا . باز هم که قصه گفتيد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم صدها هزار جلد کتاب تورکی را در 26 آذر نمی سوزاندند!کتاب فارسی سوزاندن رو ميگيد ديگه ؟ غلط املاييتون رو تصحيح کنيد
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم این نسل کشیهای فیزیکی و فرهنگی را برآذربایجان روا نمیدانستند!تورک ها بودند که ارمنی ها را قتل عام کردند و نسل کشی بود
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم همخونان قشقائی مرا طی 85 سال گذشته 3 بار کشتار نمی کردند!بعله سه بار کشتار کردند و الان هم جز ايل های بزرگ ايرانند ديگه؟ تخته قاپو کردن شده کشتار؟:))
نقل قول: من یک تورکم و آذربایجانی هستم، ایرانی نیستم، اگر ایرانی بودم همخونان خراسانی ماراتحت فشارهای شدید فرهنگی نمی گذاشتند!کل کشور رو نام ببريد راحت باشيد بلاخره هر جايی يه تووووووورک پيدا ميشه
بقيه موارد رو هم بعدا جواب ميدم به اندازه کافی امشب خنديدم :)))