03-15-2013, 07:54 PM
Ouroboros نوشته: ایرانبانو، شما بیهوده عصبانی شدهاید، تمامی پستهای من در جستار «پدافند از حقوق مردان» یا مستند بوده(آنجا که امکان استناد وجود داشته و سندی موجود بوده)یا مستدل(آنجاکه سندی در کار نبوده و استدلال تنها راه اثبات ادعا بوده)، اگر نمیپذیرید مثال بیاورید. جایی که حرفهای بیسند آمده و مشاهدات شخصی(نه فقط من، هزاران مرد دیگر که روی اینترنت ثبت شده و میتوانید به جستجو در فرومهای PUA آنها را بیابید)محور گرفته شده به نظرم از بابت همانها نیز برآشفته شدهاید، جستاریست که برای «فریب» دختر و پسر، یا به عبارتی موفقیت در رابطهی جنسی/عاطفی و ... درست شده. نکند باید روشهای مخ زدن و زنبازی را هم به «سند» و «مدرک» مستند بکنیم؟ اینها راهکار هستند که میتوانید بکار ببندید و خودتان دست اول نتایج آنرا ببینید، یا بکار نبندید(به هر دلیلی). سند و مدرک در آنجا معنا/دلیلی ندارد.خوب نظریه های فمنیستی هم همراه با سند و دلیل بوده.چرا شما ان را نا اخلاقی میدانید؟
اما من گمان میکنم شما کلا بحث را زیادتر از حد شخصی گرفتهاید و گمان میکنید حرمت زنان در اینجا پایمال شده، خُب اینها مشکلات شما هستند و ما وظیفه نداریم کنار احساسات شما قدم بزنیم مبادا لطمهای به آنها وارد بیاید. حقیقت هم ممکن است این باشد که زنان «حرمتی» ندارند، توهینآمیز بودن چیزی از درستی آن کم نمیکند.
پس مبنای پذرش آنچه که شما به عنوان سند میابید و با تفکرات خود با چاشنی زن ستیزی همراه و تجزیه و تحلیل مکنید لزوما نباید حقیقت داشته باشد.
اینکه ادعاهای شما را پوچ کنیم یا بپذیریم هم به عهده ی خواننده است اما به نظرم نگارنده ی هر نوشتاری اول باید در انتقال اندیشه هایش صداقت و انصاف لازم را داشته باشد.
این نه تنها در ادعاهای شما دیده نمی شود که با انواع سفسته ها سعی بر این دارید محیط بحث را متشنج کرده و راه استدلال و صحبت را با روحیه ی ستیز گونه ببندید.
من نیز خود را محق نمیدانم که بنا بر میل و پسند خودم دیگران را قانع کنم تنها این یک انتقاد ازشرایط بحث و همچنین
مدعیان و نگارندگان ان است وگرنه که این همه نوشتارهای مختلف در محیط مجازی اینهم روش!!