03-01-2013, 11:08 PM
iranbanoo نوشته: اگر علتش را مسائل فرگشتی ندانید شاید در ابعاد وسیع و با چشم پوشی از تعداد کمتری از زنان قبول کنم که بله مردان در ابراز امیال جنسی شان نسبت به زنان از جسارت بالاتری برخوردارند.
اما این به ان معنا نیست که زن غریزتا در بیان امیالش ناتوان است یا اصولا میلش کم است بلکه در گذر زمان و تحمیل جامعه اینطور اموخته و شاید عادت کرده و برای خودش و مرد این به صورت نورم درامده...
آنگاه دادههایِ دانشیک ما که میگویند زنان در سراسر گیتی زمین و در همهیِ آمارهای گردآورده گرایش کمتری به همخوابگی در برابر مردان دارند نیز باز نمایانگرِ فرگشتیکیِ فرایند نمیشوند؟ (:
به سخن دیگر, شما هنوز دارید همان گفته ی پیشین اتان را میبازگویید و این میشود ٢١ امین بار که ما اینرا میکوشیم "نااُمیدانه" بدریابانیم.
هر آینه, ببینید کمتر بودن گرایش زنان به همخوابگی در برابر مردان از این سرچشمهها تایید میشود:
١. فرگشت: اگر تنها ٥ دقیقه آن چشمیار (= عینک) فمینیستی اتان را بردارید و به دگرسانی میان هزینهیِ زادآوری برای زن و مرد بیاندیشید نکته را میگیرید.
٢. پژوهشهایِ دانشیک: همهیِ (نه کمابیش همه, بساکه همه) دادههایِ پژوهشیک انجامیده میگویند که زنان در سراسر جهان و در همهیِ فرهنگها گرایش کمتری به همخوابگی دارند - ولی خوشی یکسان یا هتا بالاتری از خود سکس میبرند.
٣. آروین شخصی: از تک تک مردان اینجا یا هر جای دیگر که دوست دارید بپرسید که آیا زنان به اندازهیِ ایشان گرایش به همخوابگی دارند یا نه ((: خود من بیشتر از چندین کشور رفته و زیستهام و برایتان ١٠٠% گواهی میدهم که زنان همه جا یکجور برخورد میکنند.
٢. پژوهشهایِ دانشیک: همهیِ (نه کمابیش همه, بساکه همه) دادههایِ پژوهشیک انجامیده میگویند که زنان در سراسر جهان و در همهیِ فرهنگها گرایش کمتری به همخوابگی دارند - ولی خوشی یکسان یا هتا بالاتری از خود سکس میبرند.
٣. آروین شخصی: از تک تک مردان اینجا یا هر جای دیگر که دوست دارید بپرسید که آیا زنان به اندازهیِ ایشان گرایش به همخوابگی دارند یا نه ((: خود من بیشتر از چندین کشور رفته و زیستهام و برایتان ١٠٠% گواهی میدهم که زنان همه جا یکجور برخورد میکنند.
اکنون شما هر سهیِ اینها را همینجوری روی هوا پوچانیده و میگویید نه, مرغ ما یک پا دارد و مردان در همهیِ زمانهها در سراسر
جهان همه زنان را توانستهاند با Conspiracy Theory بوادارند که "جسارت کمتری" در گرایش خود به همخوابگی به نمایش بگذارند؟
+ تنها فرنودی که دارید اینه که "خودتان احساس" دیگری دارید و بهتر از ما خواستههایِ خودتان را میشناسید؟ بسیار خوب, هتا اگر بپذیریم که
شما ژنتیکی/سرشتوار گرایش یکسانی بگوییم با من در همخوابگی با دیگران دارید, چگونه این را از خودتان فراتر برده و به همه زنان میگسترانید ایرانبانو؟
.Unexpected places give you unexpected returns