03-01-2013, 10:00 PM
Ouroboros نوشته: ینکه شما قادر به تشخیص فاصلهی میان تضاد و تفاوت نیستید دشواری موضع من نیست،من بحثی در مورد فاحشگی و اخلاقی بودنش ندارم.
اخلاقی بودن یا نبودن چیزها مشروط به وجوهات عینی آنها هستند(همانطورکه شوالیه گفت)نه احکام کیلویی.
چنانکه پیشتر هم گفتهایم، تنها اخلاقیات حاکم بر روابط جنسی رضایت طرفین درگیر است. اگر کسی بیآسیب به دیگران مایل به جندگی یا جندهبازی باشد به من و شما ربطی ندارد.
البته که من درپی ارزشگذاری بر زنان برپایهی معیارهای شخصی خودم هستم، حق بدیهی منست که آدمها را هر طور دلم میخواهد داوری بکنم، آنچه حق انجام آنرا ندارم درمیان گذاشتن این داوری با آنها و ایجاد مزاحمت برای ایشان، یا تلاش برای محدود کردن رفتار و زندگی شخصی آنها برپایهی این داوریهاست. پس چه؟ معیارهای شما را بپذیرم و همچون بردهی مطیعی هرچه دستور دادید بپسندم؟
رفتار های جنسی هر فرد هم بنا به میل و طبع خودش و سلیقه مشترکی که با طرفش دارد هم کاملا مشخص است که به کسی ارتباط ندارد.
اما شما سعی دارید پشت این حقایق ,مفهومات ذهنی خود را زیرکانه انتقال دهید.مباحثی را پیش میکشید که با این مشترکات درتناقض اند.اول که لاشی بودن تقبیح میکنید بعد مدعی میشوید که برایش حقوقی قائلید!
اصرار دارید که به لحاظ فرگشتیک خواست جنسی زنان را برایشان تعیین کنید و با برچسب زدن بر زنان مورد بحث سعی بر بستن راه نظرات آنان دارید.خوب اینها عدم توانایی من در تشخیص تضاد و تفاوتها نیست بلکه عدم صداقت شما در ابراز مواضعتان است.
نظرات شخصی در یک خط عمومی بر پایه ی داوری های خود خواه- ناخواه در جهت محدود کردن رفتارها وتعیین ارزش گذاری هاییست که مخاطب شما از نوشته هایتان برداشت میکند.اینکه نظرات مرا به چه دیدی مینگرید هم از من چیزی کم یا به من چیزی اضافه نمی کند.تنها اینکه سلایق شخصیتان را از انچه میتوانید به صورت علمی از آن دفاع کنید تفکیک کنید تا مخاطبتان هم بداند موضعتان چیست