03-01-2013, 12:22 AM
Russell نوشته: ما که از سرمایه داری چیزی نگفتیم،شما گفتی ایران سرمایه داریست همینست که هیچ پخی هم نیست، بعد هم یک مشت اتهام و مغلطه و ادعا به ما بستی
ما هم بالا و پایین لازم نیست برویم برای رد این ادعای مضحک ولی شما برای نشان دادن اینکه کره شمالی ربطی به کمونیسم عزیز ندارد و زمین کج بوده و... به مقدار زیادی نیازمند بالا پایین رفتن هستی !!
گفتم «ایران هم سرمایهداری است, هم هیچ پخی نیست».
کجای این سخن دروغه!؟ شما بجایش راسل جان سفستهیِ «تو هم» بدی کردی که کرهیِ شمالی چه بده, پس خاموش باشید و به آمریکای نازنین ما چیزی نگویید!
Russell نوشته: زدند عزیزان چپی این دسته گل ج.ا را روی دست ما گذاشتند، کاری نداریم، دیگر بعد 33 سال بگویند این دست گل سرمایه داریست و پخی نشده دیگه زور دارد واقعا !!
من اصلا از بیخ خودم را کمونیست نمیدانم که بخواهم از آن پدافندی کنم, ولی این کوچکترین دگرسانیای در بشرستیزی
و بهرهکشیٸه سرمایهداری نمیدهد, اگر اکنون با [نگارشِ خوبِ آمریکاییِ] آن راه میاییم برای اینه که در برابر ایران فرشته هستند, ولی در بلند زمان باید ترتیب سرمایهدارها
را هم داده و با سیستمی بهتر که میتواند از کمونیسم هنود (=تاثیر) گرفته باشد و نمونهوار, مالکیت ابزار فرآوری اش همگانی باشد جایگزین کرد.
.Unexpected places give you unexpected returns