01-08-2011, 10:17 PM
Reactor نوشته: کجا گفته آدم مدرن و سکولاریه؟
شما خودت چند پست قبل توصیف کردیش تا حدودی.هر کسی با رفتارش سعی میکنه نشون بده که کی دوست داره در نظر بقیه بنظر بیاد.یه نفر شکم گنده داشته باشه و ریش بزاره و کر کثیف و با ماشین بنز میخواد به مردم بگه که مثلاً بازیاریه.کسی هم که لباس تر تمیز و شیش تیغ میکنه و مثل گداها رفتار نمیکنه و ثروت رو چیز بدی نمیدونه و آواز میخونه نشون میده آدم سکولار و مدرنی احتمالاً هست.ولی این کافی نیست.من نمیگم چرا اینجور رفتار میکنه.دارم میگم اگر واقعاً کاملاً همچین کسی باشی تو صدا و سیما دووم نمیاری.مجریهای 20:30 هم قیافشون شبیه همینه ولی برو بچه های اطلاعات تشیف دارند.
یه مقدار با دقت بیشتر پستهای من رو بخون شما خواهشاً.من میگم برای محبوبیت خودشون با قیافه آدم حسابی نشون میدن.اشکالی هم به تنهایی نداره،ولی اگه کاملاً همچین کسی باشه همه میدونیم دو روز هم تو صدا و سیما دووم نمیاره.داریوش کاردان الان کجاست،چرا مثل مدیری فضا نداره.استعداد طنزش از مدیری بیشتر نباشه کمتر هم نیست.قبل این ماجرا یادم نیست دقیقاً سر چی ولی مدیری به این و اون رشیدی مجری یکسری حمله کرد و اینام غیر مستقیم گفتند که آدمی نیستیم که با چیزایی که ازت میدونیم خرابت کنیم.
من خودم تو محیط مذهبی بودم و میدونم چقدر سخته تظاهر.حالا تو جاهایی مثل صدا و سیما و سپاه و اطلاعات که مافیاست امکان نداره آدمی شیش تیغ و آدمی زادی رفنار کنه و بتونه سرپا واسته.این تئوری توطئه نیست،اون برای جاهایی با محیط دموکراتیک و شفاف هست.ولی صدا و سیما مافیاست.مجریاش هم قیافه آدمیزادی و تمیز دارند ولی همه فیلتر شده و خودی و ولایتمدار هستند.همینطور که گفتم مجبورشون میکنند قاطی کارای کثیف بشند و نمیتونند هم بگند نه.
Reactor نوشته: خوب شما میفرمائید بره استعفا بده و بره چوپان بشه خوبه؟ مدیری یک کارگردان طنزه که تو ایران میتونه سریال های طنز موفقی بسازه. استعداد زیادی هم تو این کار داره. حالا بیاد کاری رو که دوستش داره و درش استعداد داره رو بگذاره کنار که چند نفر بهش نگن مزدور؟من میگم ثروتمند شدن و موفقیت شغلی حق هر انسانیه و ربطی به سیاست هم زیاد نباید داشته باشه و نداره در کشورهای متمدن.ولی هر دو در ایران زندگی میکنیم و میدونیم شما بخوای یه بیزیمس راه بندازی باید دم اطلاعات و امام جمعه رو باید ببینی،تو هزار کثافت کاری اینا قاطی بشی تا یه کار مفیدی که ربطی به سیاست هم نداشته رو پیش ببری یا نبری.تو صدا و سیمای زیر نظر رهبری که جای خود داره.
Reactor نوشته: آیا مدیری گفته که به حکومت تیکه میندازه؟ که شما میگید پس چرا دیگه نمیندازه؟ مدیری همه جا گفته بازیگر و کارگردان طنزه همین و بس! شما انتظارات نا معقولی از یک شخص دارید که خودش هم همچین ادعایی نکرده و میگید باید این کاری که من میگم هم بکنه!من کی گفتم به جکومت تیکه میندازه،اتفاقاً به همه میندازه جز جکومت.بزرگنرین سوژه همه میدونیم محموت و دولتشه که پارازیت رو همین معروف شد.به نظرت چرا نمیاد تقلید خامنه ای رو کنه؟چون امکانش نیست.چرا مثلاً بی چاک و دهنی لاتهای سپاه رو مسخره نمیکنه؟چون حرف زشت و ناموسی تو طنز و جک ما ایرانیا خیلی برو داره و کسی که شم طنز داشته باشه میدونه باید ازش استفاده کنه.ولی نمیشه که این چیزها فقط برای له کردن مخالفان جمهوری اسلامی مجازه.واقعیت اینه که ما شبکه های ماهواره ای رو واقعیتش رو همین میدونیم و بهش میخندیم.واقعیت خامنه ای هم اون تقلید صداهاست که بازم بهش میخندیم و توش پر کلمات بالای 18 هست.این خیلی ناجوانمردانست که وقتی دوطرف رو به یه مقدار نمیتونیم بی طرف به این شیوه بالای 18 سال مسخره کنیم از یکی که دستش به خون مردم تا آرنج آلودست بودجه بگیریم و طرف دیگه رو (که شاید بهتر از اونیکی هم نباشه) قهوه ای کنیم.غیر فانونی نیست ولی شدیداً غیر اخلاقیه.
Reactor نوشته: دهنمکی یک زمانی چماق بدست بود با مدیری قابل مقایسه نیست! من نمیدونم دهنمکی گفته با کسی مخالفه یا نه.. ولی مدیری که تا حالا همچین ادعایی نکرده پس چرا حرف تو دهنش میگذارید؟دقت نمیکنی شما،من میگم دهنمکی هم با طنز بالای 18 مخالفا رو کوبید،اینم تو این کارش همین کارو کرده.چون طنز بالای 18 برای ما(از جمله من) خنده داره.ولی تا حالا من ندیدم به کسی که خودی نباشه بگذارند از یک فرسخی این نوع طنز رد بشه.
Reactor نوشته: این آقا همونجور که بارها گفته یک کارگردان طنز و بازیگر هست! این که شما انتظارات خاصی از مدیری دارید و دوست دارید که این ها رو هم برآورده کنه به شخص شما مربوطه و ربطی به مدیری نداره! ایشون بارها و بارها تو مصاحبه هاش گفته هدفش از ساختن برنامه های طنز خندوندن مردم و دور کردن غم و غصه از دلشونه... مردم هم بخاطر همین چیزها دوستش دارن. حالا اینکه یک عده انتظارات دیگه ای از ایشون دارن و مثلا دلشون میخواد مدیری در ایران نقش سوپرمن رو بازی کنه ولی حالا که نمیکنه از دستش ناراحت هستند چیز دیگریست که منطقا به خود دوستان مربوطه نه به مدیری و این آقا تو برآورده نکردن این خواسته ی دوستان عذرش موجه هست چون هیچوقت ادعا نکرده که سوپرمنه یا میخواد آزادی تو ایران بیاره یا با صدا و سیما دشمنه و غیره...
این آقا کارگردانه،یکی دیگه تاجره اونیکی قاضی و معلم و...ولی همه میدونیم که بخوای کار خودت رو بکنی مثل یه آدم حرفه ای نمیگذارند.خیلی بدیهی هست این و شما که مدعی هستی تو اجتماع بودی این رو باید خوب بدونی.اینکه هر کسی کار خودش رو بکنه آرزوی ماست که تو یه جامعه سکولار و غیر دیکتاتوری بهش برسیم.ولی تا اطلاع ثانوی برای هیچ کسی در دسترس نیست تو جایی مثل صدا و سیمای تحت نظارت مستقیم رهبر.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound