02-08-2013, 11:47 AM
نقل قول:ببخشید!؟ پس این همه دخترها سر تیپ و چهره و پول و درآمد و رفتار و وفاداری و هوش و X و Y پسرها میسخنند اگر گزینش آگاهانه نیست، پس چیست آندد جان!؟فکر کنم کلا فاز نریینگیت زده بالا:))بابا من میگم
نقل قول:ما انسان ها که موجودات خودآگاهی هستیم رو در نظر نگیردوباره از انسان نمونه میاری!؟:)))
نقل قول:سخن از "حق" نبود، سخن از "توان" بود. شما یک دختر باشید میتوانید هر زمان که خواستید بچهدار شوید، ولی اگر پسر هم باشید بی تجاوز کردن میتوانید؟ نه.باز هم دارم میگم از موجودات خودآگاه مثال نزن(چون توضیح ژنتیکی لزوما نداره)توان گزینش نرها و ماده ها برابره به این دلیل ساده که برای بقای ژن به هم نیاز دارند.
پس اینجا توان گزینش چه کسی بالاتره؟
اون دختری که بخواد بچه دار بشه بکرزایی میکنه؟!:))))بلاخره پای یک پسری در میون هست که حاملش میکنه و هرچند پیشنهاد زنان به مردان با مقاومت کمتری رو به رو هست ولی ما در هر حال مسئله انتخاب رو داریم،اگر مرد انتخاب نکنه زن بچه دار نمیشه.
نقل قول:گفتیم بجز تجاوز، همچنین در خود آدمی هم تجاوز فراگیری آنچنانی نداشته، در جانورانی که نرینه تجاوز میکند کالبُد (تن)تجاوز برای بقای نسل رو میپذیرم که چندان فراگیر نبوده ولی انواع دیگه تجاوز که لزوما با بقای نسل پیوندی نداره اتفاقا بسیار هم به نظر من نمونه داره(در همین انسان امروزی و در کشورهای متمدن تجاوز در ازدواج رو داریم،آمارشو که یادته:) )
نرینه تنومندتر و بزرگتر است، در آدم ولی کمابیش یک اندازه است و روزبهروز هم میتوانیم بگونهای بیانگاریم که کمتر میشود.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-