02-02-2013, 06:51 AM
Alice نوشته: برای من کسانی که از من بزرگترند گیراترند ! :)))از تهش میگم:نه اتفاقا خوب شد به جز این همه آقا یک خانم هم جواب داد:)
(از یک سال بگیر تا ده سال)
هرآینه اگر بیش از 30 هم بودند ایرادی ندارد ؛ تا 40 سال هم (به سختی) میپسندم ! :)
(تازه من از یک مرد 40 و اندی ساله پیشنهاد ازدواج داشتم ، خیلی اوکی و خواستنی بود
ولی چون سالمان پدرم رو داشت دیگه جوابش کردم) (اگرم نداشت باز جوابش میکردم چون از بیخ با
ازدواج شرعی و رسمی مخالفم)
بر روی هم در بازهی 25 تا 28 سالگی و این مرزها را بسیار دوست دارم ... ! :)))
(پرسش شما هم به گمان بالا از آقایان بود،نه؟)
ولی خب به جز توضیح ترجیحات پرسش بخش دیگه ای هم داره که در اخر پست میگم:
David Hume نوشته: میل که خوب آدم بدش نمیاد که ، یک خانوم خوشگل ۳۶-۳۷ ساله چه کسی بدش میاد؟ الان هم اگر مجرد بودم باز اگه پیش میاومد رد نمیکردم ، ولی کلا این یک نوع fetish هم هست ، هنوز اون سنّها یک جذابیت جنسی خاصی داره . یک چیز دیگه هم که من خیلی خوشم میاد این هست که زمان سکس طرف high heels پوشیده باشه باشه و در نیاره و سکس روی میز هم بد نیستاره والا دستاویز خوبی میشه برای جرم فساد فی الارص:)))
( کم کم اینجا نشه سایت آویزون داستان سکسی تعریف کنیم)
فتیش که پرونده مفصلی داره فعلا مونده بهش برسیم:)
هنوز کسی علت اینکه مثلا اینها براش جذاب هستند رو نگفته،چیزی به نظرتون میرسه؟(لازم نیست حتما خیلی دقیق و موشکفانه باشه فقط در موردش فکر کنید)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-