01-24-2013, 09:56 PM
Ouroboros نوشته: نه، من اگر اثبات بشود اکثریت قاطعی از مردم ایران خواستار نظام سیاسی فعلی هستند در تمامی عقاید خود تجدیدنظر میکنم. «تنها» انگیزه و دلیل ِ من از مخالفت با جمهوری اسلامی اینست که اکثریت مردم ایران مخالف آن هستند(و منهم جزئی از این اکثریت هستم)و این نظام فاقد هرگونه مشروعیتیست، نه اینکه با مالیخولیای شبهفاشیستی ِ برآمده از میل به متفاوتنمایی ِ من در تعارض است.به نظر من بین موافق بودن و محترم شمردن نظر اکثریت تفاوت هست.
اشکالی نداره که مخالف حکومت باشیم حتی اگر برآمده از نظر 99.99 درصد مردم باشه،حتی اشکالی نداره که در راه تغییر دادنش تلاش کنیم و نیازی نیست موافقش باشیم.
مسئله این هست که نوع مخالفت چطور باشه اینکه تلاش بشه بخش قابل توجهی از مردم نظرشون رو (در فرض قبل) در مورد حکومت تغییر بدند یا اینکه تلاش بشه حکومت عوض بشه حتی اگر اکثریت اون رو نخواند.
من با تلاش برای تغییر نظر مردم موافقم،به هر حال هر اقلیتی شانس اکثریت شدن داره و تلاش برای اکثریت شدن هم بد نیست در مقابل با این مخالفم که متود حکومت داری به اصطلاح متمدانه، خردمندانه و خیلی علمی!(و یک سری صفات خوشگل که حافظم یاری نمیکنه) رو به زور به اکثریت تحمیل کنیم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-