01-24-2013, 02:34 PM
SAMKING نوشته: میتونم باهات شرط ببندم که آب از آب تکون نمیخوره چون به نگر من بیشتر مردم احمق هستن
اگر چنین شد و یک خبری شد اون زمان هست که قبول میکنم که اکثریت مردم نادان نیستن و من اشتباه میکردم
مگه خمینی آخرش به غلط کردم نیفتاد و جام زهر رو سر نکشید؟ اون زمان چرا کسی سداش در نیومد و اعتراضی به جام زهر نکرد؟چون همه از جنگ و مردن و گشنگی خسته شده بودن.
اینا هم فردا میگن ای وای باید جام زهر بنوشیم .... مردم اگه هسته ای باشیم خودتون از گشنگی میمیرید و بهتون فشار میاد و... همه هم قبول میکنن و از خداشونه تحریم و گرونی و تورم از بین بره هیچکسم سداش در نمیاد
در نهایت هم میگویند اینها اشتباهات سیاسی احمدی نژاد بوده و همه کاسه کوزه ها رو سر اون میشکنن، نظام و حکومت و آقا هم پاک و منزه باقی میمونن.
به حماقت مردم ربطی نداره . حتا اگر مردم خَر محض هم باشند ! در این حد سرشون میشه که میلیاردها دلار هزینه شد برای چیزی که ازش دست کشیده شد .
مساله جنگ هم قابل مقایسه با این نیست . جنگ نه آغازگرش ایران بود و نه یک شعار توسعه صنعتی پشتش نبود . یک دشمن خارجی به ایران حمله کرده بود . جام زهری هم که خمینی سر کشید در ذهن مردم این طوری تداعی شد که در حقیقت ایران برنده جنگ بوده .
ولی در مورد مساله هسته ای هیچ مدله نمیشه برد رو تداعی کرد ، هیچ مدله نمیشه این همه هزینه ای که کردند رو لاپوشانی کرد و از همه مهم تر هیچ دست خارجی در شروعش نقشی نداشته . تازه خود خامنه ای بارها و بارها از این داستان دفاع کرده پس به هیچ عنوان یک حاشیه امن برای خودش نداره .
کوتاه اومدن سر مساله هسته ای درست همون قدری مرگباره برای جمهوری اسلامی که فردا بیاد بگه حجاب آزاد یا اسرائیل کشور دوست و برادر . همونطور که پیشتر هم گفتم مساله ریزش نیروهای خودیشون هست . در بازی جمهوری اسلامی مردم کوچکترین جایگاهی ندارند ولی خودیها و نوچه ها داستانشون فرق میکنه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری