01-24-2013, 02:15 PM
sonixax نوشته: این یعنی خودکشی !میتونم باهات شرط ببندم که آب از آب تکون نمیخوره چون به نگر من بیشتر مردم احمق هستن
حکومتی که این همه سال در بوق و کرنا کرده که انرژی هسته ای حق مسلم ماست و این همه هزینه سر کشور خراب کرده و مدعی هست که در قبال فشار و زورگویی غرب سر خم نمیکنه . اگر همچین حرفی بزنه همون اندک طرفدارانش هم ریزش میکنند و خود به خودی از بین میره .
اینها وارد یک مسیر یک طرفه شده اند . اگر قبل از حمله نظامی غرب به سلاح اتمی دسترسی پیدا کنند (که من بر این باورم دست کم چند تایی از بازار سیاه تهیه کرده اند) خطر حمله نظامی از سرشان باز میشود و فشار تحریمها ها روز به روز بیشتر میشود . در عین حال چون میتوانند با تهدید کشورهای همسایه آنها را از فروش نفت و انرژی به غرب منع کنند فشار تحریمها هرگز به وضعیت فلج کننده مطلق نمیرسد .
و اگر قبل از دسترسی به بمب هسته ای مورد حمله قرار گیرند سرنوشتی بهتر از صدام در انتظارشان نیست .
اگر چنین شد و یک خبری شد اون زمان هست که قبول میکنم که اکثریت مردم نادان نیستن و من اشتباه میکردم
مگه خمینی آخرش به غلط کردم نیفتاد و جام زهر رو سر نکشید؟ اون زمان چرا کسی سداش در نیومد و اعتراضی به جام زهر نکرد؟چون همه از جنگ و مردن و گشنگی خسته شده بودن.
اینا هم فردا میگن ای وای باید جام زهر بنوشیم .... مردم اگه هسته ای باشیم خودتون از گشنگی میمیرید و بهتون فشار میاد و... همه هم قبول میکنن و از خداشونه تحریم و گرونی و تورم از بین بره هیچکسم سداش در نمیاد
در نهایت هم میگویند اینها اشتباهات سیاسی احمدی نژاد بوده و همه کاسه کوزه ها رو سر اون میشکنن، نظام و حکومت و آقا هم پاک و منزه باقی میمونن.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!