12-14-2012, 12:17 AM
viviyan نوشته: یعنی هر انسانی که دانشمند، پژوهشگر، دانشور و ... نباشد به دردبخور نیست؟ کی اینو تعیین میکنه؟ مگر شما آفریدگاری آن بالا نشسته اید که خود را محق میدانید درباره به دردبخور بودن یا نبودن دیگران قضاوت کنید؟ در پستتون باید تاکید میکردید که "برای من" به درد نمیخورند.
viviyan جان این اندازه هم جای اندیشیدن نداشت. اینجا که بیشتر از پاتوق نیست، هر کس هم هر چیزی
میگوید آنهم فرجامیابی به این گل و گشادی که من چهار یا پنج تا لزبین دیدهام اینجور کردهاند
پس اینجور (پرخاشگر، x) هستند که روشنه دارد نگر خودش را میگوید، در جایگاه یک fact مسلم که نیاوردیم!
تازه اگر نیک بنگریم، اینکه بگوییم یک دختر لزبین مطلق در برابر ابراز علاقه ساده من واکنش بد نشان بدهد به
گِرایند (احتمال) بالا از رفتار نادرست پسرها برآمده که پیشتر گرایندانه در برابر واکنش ایشان در رد کردن ابراز علاقه
سادهاشان، پافشاری بیجا کردهاند یا رفتار ناشایستی از خود نشان دادهاند که در لزبینها پرخاشگری جایگزینش شده.
جدای اینها روشنه که من درباره بدرد بخور بودن یا نبودن دیگران داوری میکنم، مگر باید کسی به من پروانهی رسمی بدهد که درباره دیگران داوری کنم؟
من هم میتوانم همین پرسش را به شما برگردانم و بگویم چه کسی به شما حق داوری درباره
داوری من درباره لزبینها را داده!؟

.Unexpected places give you unexpected returns