11-12-2012, 03:26 AM
sonixax نوشته: ما داریم میگیم هر خالی بندی ای که به خورد آدم میدن رو نباید باور کرد . و دقیقن امکان عملیا تکماندویی علیه مراکز نظامی دشمن آن هم در آن عمق توسط خود اسپایدر من و بتمن و گرین لنترن هم نیست چه برسد به نیروهای کماندویی که قدرتهای عجیب و غریب و فضایی ندارند .میلاد گرامی میشود نام یک کتاب که در مورد تاریخ نظامی اسرائیل خواندید معرفی کنید؟ پیشنهاد میکنم یکم آگاهی خودتون رو بیشتر کنید ، کار اصلی نیروهای کماندویی مثل سیرت متکل یا seal team ۶ عملیات در داخل خاک دشمن هست ، سرباز معمولی آموزش این را ندارد که از دیوار راست بالا برود یا از هلیکوپتر آویزان بشود و غیره ، مثلا در مورد مرکز سلاحهای شیمیایی سوریه آمریکا هشدار داده است که در صورت لزوم نیروهای ویژه به داخل خاک سوریه خواهند رفت و آن مرکز را حفاظت خواهند کرد تا القاعده و غیره دستشان به آن سلاحها نرسد. مثلا اگر آمریکا رسما به عملیات کشتن بن لادن اذعان نمیکرد ، شما میگفتید که بابا همه اینها دروغ است ، جنگ روانی هست ، آمریکا امکان ندارد کماندو داخل پاکستان بفرستد ، اگر اسرائیل رسما نمیگفت که کماندو فرستاده تا بیش از ۱۰۰ نفر گروگان یهودی را آزاد کنند ، میگفتید که اینها چرند است و واقعیت ندارد ، این نیروها برای این هستند که داخل خاک دشمن عملیات انجام بدهند ، من که سند و مدرکی ندارم بگویم با ۱۰۰% یقین که انفجارها در مرکز موشکی کار کی و کجا بوده است ، ولی احتمال عملیات کماندویی دور از واقعیت نیست و امکان دارد.
sonixax نوشته: راستی کسرا جان این نیروهای کماندویی که نام بردید قویترین در دنیا نیستند ! نیروهایی هستند که اینها به گرد پایشان هم نمیرسند مثل Marsoc ! وقتی یک تیم ها کماندویی مثل US Army Green Berets از پس چنین کاری بر نمیاند خنده داره که بگیم یک تیم کماندویی اسرائیلی که جلوی اینها هیچ حرفی برای گفتن نداره تونسته !
۲ تا اسم در گوگل پیدا کردید و میگوئید این نیروها از پس این کارها بر نمیایند؟ شما از کجا میدونید که کماندو اسرائیلی حرفی برای گفتن نداره؟ بروید یک چند تا کتاب بخوانید ، بعد میتونیم بحث کنیم ، من هرچه بنویسم شما یک سند ارائه نمیدهید که چرا فکر میکنید عملیات کماندویی در داخل خاک دشمن غیر ممکن است؟
این هم یک لیست چندین کتاب پیشنهادی
Amazon.com: Sayeret Matkal - History: Books
"A Land without a People for a People without a Land"