11-11-2012, 02:11 AM
sonixax نوشته: خوب من هم گفتم خالی بندیه !آخه یک شنود ساده چه خالی بندی هست ?
sonixax نوشته: مشروط بر اینکه تمام بمبها دقیقن به یک جا برخورد کنه ! تازه اون هم در شرایطی که سراشیبی کوه نباشه که ریزش لایه های بالا دوباره پرش کنه !این بمبها GPS داره یا به صورت لیزری هدایت میشه ، یک نقطه رو بهش میدهند درست همون جا میخوره
و زدن تمام بمبها درست به یک نقطه غیر ممکنه .
sonixax نوشته: شما مدام سفسطه حرف در دهان گذاشتن را تکرار میکنید !من که در موساد کار نمیکنم سند داشته باشم! از چیزی که در اخبار میخونم یک educated guess دارم ، مهم هم نیست بورکینافاسو باعث منفجر شدن این پایگاهها شده یا خطاهای تکنیکی یا فرسوده شدن ، مهم اینکه که اینجاها منفجر شده! میلاد جان شما هم هی هر بحثی راجعبه جنگ میشه میگی همه قدرت آمریکا اینها دروغه ایران خیلی قوی هست اینها ، بروید نوشتههای ۲ سال گذشته خودتان را بخوانید همچین چیزی دستگیرتان میشود ، هر موقع یک چیزی آن راجعبه قدرت نظامی آمریکا و اسرائیل نوشتم گفتید ، چرند است و واقعیت ندارد ، خوب همین در حباب زندگی کردن مشکل است !
من هیچ جایی نگفتم آمریکا و اسرائیل از موشکهای ایران میترسند ولی گویا شما چنین باوری دارید که مدام میخواهید هر طور شده بگویید انفجار تاسیسات موشکی ایران کار اسرائیل بوده ! (کس دیگه هم نه !) و صدها نوع موشک ایران از انواع مختلف هم نابود شده !
خوب من هم میگم باز این خبرها نیست و این جو سازی رسانه ها هیچ ارزشی ندارند ! حتا یک سند هم مبنی بر اینکه عملیات خرابکاری بوده یا کار خارجی بوده وجود نداره . ولی تا دلتون بخواد سند وجود داره از فرسوده بودن تاسیسات ایرانی ، بیسواد بودن سپاهی جماعت و عقب مانده بودن تکنولوژی های مورد استفاده که منجر به آن انفجارها شد !
"A Land without a People for a People without a Land"