11-29-2010, 12:18 AM
kourosh_bikhoda نوشته: برادران کمونیست در گوشه کنار بعضی وقتها وق وق می کنند. رفرنس! نکنه رفرنس از مجله ساینتیفیک می خواید؟ببینید, ریفرنس تنها به این چَم نیست که بگویید از کجا نوشته را کپی کردهاید,
بلکه در جایگاه آوردن استدلال و رجوع دادن به آن (to reference) نیز بکار میرود.
اکنون, شما میگویید چین کمونیستی است, من نیز برای شما نمونه آوردم که چین
بالاترین حکم اعدام را دارد و رفتارهایی که از خود نشان میدهد در مرام کمونیستی نیستند.
برای نمونه, اگر من بگویم ایران اسلامی است و کسی از من ریفرنس بخواهد که چرا اسلامی است, برایش کتاب سرچشمه که قرآن باشد
را میتوانم باز کنم و بندی که گفته مخالف را بکشید را برای نمونه بیاورم و یا دیگر رفتارها و قانونها, مانند حق دیه و ... که در ایران برابر با قانونهای اسلامی اجرا میشود را در جایگاه ریفرنسهای بیشتر استدلال خود نشان بدهم.
پس اکنون که این همه به خود زحمت دادیم و چَم ریفرنس را روشن کردیم,
برای ما چند نمونه از کارهای چین که کمونیستی بودن آن را نشان میدهند را بیاورید.
kourosh_bikhoda نوشته: برای نمونه مثلن شما باید بجای این کشورها و دستگاه ها کمونیسم رو برای ما معنا کنید؟ بسیار خب این کار رو بکنید و بعد از اون هم یک کشور کمونیستی مثال بزنید ببینیم چه خبره!
اگر هنوز برایتان روشن نشده, من یکبار دیگر بازگویی میکنم: من کمونیست نیستم.
این شما هستید که آغاز به بدگویی کردن از کمونیسم کردهاید و من نیز در جایگاه یک آدم
میانه, از شما پرسیدم که این همه بدگویی از روی چیست و مرام کمونیستی چرا بد است.
kourosh_bikhoda نوشته: منظور همون common ownership هست یا اخی!
بازگردان common ownership میشود مالکیت همگانی و نه مالکیت اجتماعی.
kourosh_bikhoda نوشته: تحدید یعنی حد گذاشتن و محدود کردن. این نتیجه ی عملی یک مشت خزعبلات به نام جامعه بی طبقه هست.
در کجای کمونیسم آمده که همه بایستی یک اندازه درآمد داشته باشند؟ ریفرنس شما چیست؟
kourosh_bikhoda نوشته: روشنه که بسیاری از تئوری های غیر اجرایی (همونطور که قبلن توضیح داده شد) خود به خود توسط چیزی شبیه انتخاب طبیعی جوامع و مردم، حذف می شند. اگر مردم یک نظام و ساختار رو قبول نداشته باشند، این نظام کم کم به سویی میره که ناچار یا باید با قدرت وداع کنه و یا باید بوسیله مراکز قدرت و زور خودش رو تثبیت کنه. خب صد البته این کمونیسمی که ما در جهان دیدیم تابحال، ورژن غلط اندازش بوده و درست و سالمش دست شماست. منتظریم رو کنید برامون تا ما از پیله جهل و نادانی بیرون بیایم.
ما در اینجا نمیبینیم که اندیشه کمونیسم خود به خود از میان برداشته شده باشد,
بلکه کوروش و آرش و بیخدایان دیگر را میبینیم که دارند تبلیغات پادکمونیستی میکنند
و هر کس هم از ایشان بپرسد برای چه بد است, بایستی پذیرای انگ کمونیست تودهای ورژن غلطانداز هم بشود!