نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کودکان و مسائل جنسی

Unknown نوشته: من متوجه نشدم که چگونه نتیجه برای «کودکان» حاصل شد، درحالیکه عاملی که ذکر کردید، برای بزرگسالان -که تمایلات جنسیشان به مراتب بیشتر است- بیشتر مطرح است. گذشته از این، پرسش این نبود که آیا برای کودکان فیلم پورن پخش کنیم یا نه!!! پرسش اینست که آیا اشکالی دارد اگر یک کودک، خواسته یا ناخواسته، فیلم پورن ببیند؟ مثلا شما برای کودک 5 ساله‌تان فیلتری برای محتوای جنسی (در اینترنت، ماهواره و...) می‌گذارید؟

نتیجه‌گیری چنان حاصل شد که برخی دوستان به خواص آموزنده‌ی پورن اشاره کردند، منهم گفتم که 99.9% این محصولات فاقد هرگونه ارزش «آموزشی» هستند و برای تحریک کردن مردان درست شده‌اند، و بدلیل خاصیت اعتیادآور آنها و نبود هرگونه امتیاز مثبتی به سودشان، من مخالف تشویق کودکان به تماشای پورن هستم. جلوگیری یا هرگونه محدودیتی برای تماشای پورن توسط کودکان، امری‌ست بلاهت‌آمیز و بی‌معنی، زیرا نه فقط به هدفی که دنبال می‌کند نخواهد انجامید، بل با تحریک کنجکاوی آدمهایی که در شرایط عادی بدلیل نداشتن میل جنسی هرگز به سمت پورنوگرافی کشیده نمی‌شدند را به جستجو برای آنها می‌کشاند. شخصی‌ که از منظر جنسی بالغ نشده مطلقا بعید است که بدلایل جنسی به دنبال پورن برود، انگیزه‌ی اصلی اغلب ارضای حس کنجکاوی و رانه‌ی هنجارشکنی‌ست. پس نه، محدودیتی اعمال نکنیم، اجازه‌ی تبلیغ یا تولید محصولاتی که بتوانند کودکان را به عنوان مشتری هدف بگیرند را هم ندهیم...

وانگهی بحث کمی پیچیده‌تر از این سرمشق‌های یک خطی و تر و تمیز است.. در برخورد با میل جنسی، من به تجربه دیده‌ام که مدل‌های باز و مبتنی بر «آزادی» هم به اندازه‌ی مدل‌های بسته و بنا شده برپایه‌ی سرکوب، مشکل‌ساز و آسیب‌زا هستند. میانگین سن استفاده از وایگرا در غرب هر ساله پائین‌تر می‌آید، درصد آنچه رفتار «انحراف‌آمیز» تلقی می‌شود روبه رشد به نظر می‌رسد و .. من گمان می‌کنم بخش بزرگی از جذابیت سکس به هیجان برآمده از طغیان ِ نهفته در ذات آنست، چنانکه بی‌نگهبان ِ بیرونی‌ای که شما را به نحوی ناآگاهانه از تذلذ منع بکند، خود لذت بردن امری می‌شود ناممکن. قرار گرفتن در معرض فانتزی ِ عریان بطور مداوم، باعث پدید آمدن مقاومت ذهنی می‌شود و اسطوره‌زدایی از سکس همیشه چیز خوبی نیست.. در ایران مردها با کمترین میزان ممکن(و بسیاری اوقات بدون آنکه طرف مقابل حتی به راستی قصد آن را داشته باشد)تحریک می‌شوند(قدیم گویا حتی ارضا می‌شده‌اند!)، آن را مقایسه بکنید با وضعیتی که در اروپای غربی حاکم است.. شخصا تصور می‌کنم بهتر است بطور داوخواهانه برخورد خود با پورن را کاهش، و رابطه‌ی جنسی حقیقی را افزایش بدهیم.

نکته‌ی دیگری که پیرامون آموزش مسائل جنسی به کودکان به ذهنم می‌رسد اثر مخرب احتمالی آشنایی کودکان با سکس در پروسه‌ای توام با درهم‌تنیدگی آن با بیماری‌های جنسی‌ست. برای توجیه نقش بی‌مورد «مدرسه» در «آموزش» سکس به کودکان الزام طرز استفاده‌ی درست از کاندوم و خطرات رابطه‌ی جنسی ِ نا-ایمن و حاملگی‌های زودهنگام و ... طرح می‌شوند و به نوعی مایه‌ی تداعی سکس به عنوان چیزی بیماری‌زا و خطرناک می‌شوند. بر پدر و مادر است که این گفتگوی سخت و ناجور با فرزند خود را دلیرانه برعهده بگیرند و این بار را به دوش ِ کوژ ِ «مدرسه» و «جامعه» نیاندازند، نهاد منحط و فسیل‌شده‌ی «مدرسه» توانایی لازم برای آموزش حساب و هندسه را هم ندارد چه برسد به پدیده‌ی مهم و شخصی و سرنوشت‌سازی همچون سکس.

زنده باد زندگی!
پاسخ

پیام‌های این موضوع
کودکان و مسائل جنسی - توسط Unknown - 10-28-2012, 08:19 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط Unknown - 10-28-2012, 08:47 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط shirin - 10-28-2012, 09:09 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط mamad1 - 10-31-2012, 07:59 AM
کودکان و مسائل جنسی - توسط Ouroboros - 10-31-2012, 04:44 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط mamad1 - 11-01-2012, 08:55 AM
کودکان و مسائل جنسی - توسط Anarchy - 11-01-2012, 12:12 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط Unknown - 11-01-2012, 05:59 PM
کودکان و مسائل جنسی - توسط کافر_مقدس - 11-01-2012, 07:46 PM