10-26-2012, 11:29 AM
David Hume نوشته: من اگه یادت باشه میلاد طرفدار سامسونگ بودم ، ولی الان که آیفون ۵ دارم نظرم عوض شده ، IOS خیلی بهتر از آندروید هست ، نمیدونم این اپل لامصب یک چیزی داره آدمو به خودش جذب میکنه ، در ضمن آنارشی گرامی در اینجا ، شرکتها گوشی رو قیمتش رو خیلی ارزونتر میدند که با اونها قرارداد ببندی ، مثلا من ۳ سال با یک شرکتی قرارداد میبندم برای خط تلفن موبایل ، در عوضش آیفون ۸۰۰ دلاری رو با ۲۰۰ دلار گرفتم ازشون.
چه قدر اونجا گرون فروشند ! اینجا وقتی قرارداد میبندی آیفون رو بهت میدند ۱ یورو !
آیفون همون طوری که من قبلن هم گفتم به خاطر اپهای خیلی زیادش واقعن یک کارایی دیگه داره . سخت افزار قوی تر هیچ وقت مد نظر من نبوده کارایی بوده . ولی آیفون بدجوری یه دفعه ای دلم رو زد حس کردم کم کم اپل منِ خریدار رو خر فرض کرده ! میاد چهارتا پیچ کمتر میکنه اسمش رو میذاره قابلیت جدید . تنها نکته ی جدید آیفون ۵ همون LTE هستش که گوشی های دیگه زود تر از آیفون داشتند . باقیش با ۴S فرق چندانی نداره . سخت افزارش قوی تر شده که شده ! به جای اینکه پردازنده رو ۲ هسته ای میکرد و چیپ گرافیک رو ۴ هسته ای صفحه نمایشش رو HD میکرد بیشتر کار انجام داده بود .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری