10-21-2012, 08:07 PM
viviyan نوشته: مگه جدیدا چه اتفاقی افتاده که جهت گیری فروم به گونه ای شده که جناب فیلو دوست ندارند؟ چندتا کاربر جدید فعال شدن...فروم خودش تاپیک و بحث تولید نمیکنه که کاربراش تولید میکنن.
ویوان گرامی مطمئن باشید منظور کاربر فیلو با شخص شما نبوده ، یک جوی حاکم شده و انجمن را از آن حالت خشک و خالی که بود خارج کرده - برخی کاربران اینجا هم همان جو سنگین را دوست دارند .
پیشتر در این باره بحث زیاد شده بود و من همان موقع هم گفته بودم که اگر سیستم را عوض کنیم باید منتظر هر چیزی باشیم - یا انجامش ندهیم و یا با آغوش باز پذیرایش باشیم . نهایتن نظر دوستان بر این بود که این شکلی بشود که شد . بخش های جدی هم کماکان جدی هستند و اگر کسی دوست دارد میتواند در آنها فعالیت داشته باشد .
shirin نوشته: همیشه همینطوره. جدیدا بد و بی محتوا و سطحی هستند قدیمیا خوب و متخصص و پرمحتوا.
مساله جدیدا و قدیمیا نیستند . ما بین قدیمیا کاربر آتیلا رو هم داشتیم که کم مونده بود عملیات انتحاری انجام بده !
به هر حال میبایستی بین کمیت و کیفیت انتخاب میکردیم و حد وسط از هر دو برگزیده شد .
الان هم به نظر من خوب شده سیستم - کاربرانی که هدفشان شرکت در بحث های خشک و خالی نیست ترغیب میشوند عضو شوند و البته هدف هم همین بوده .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری