10-18-2012, 11:49 AM
sonixax نوشته: خیر امیرجان اورگانیکها را نمیگویم ، اسم درستشان Gen-food هستش . به علت سمی بودن فروش برخیشان در آلمان ممنوع شده . اگر شایعه بود کار به اینجاها نمیرسید :
اروپا درگیر کابوس اثرات نامطلوب مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی | euronews, اخبار جهان
هشدار علیه مواد غذایی ژنتیکی | euronews, اخبار جهان
خلاصه اینکه اینجا خیلی این موضوع رو جدی گرفتند ، گمان کنم در کشوری که شما زندگی میکنید هم همین طور باشد . الان خیلی وقت است برای مثال بنده از این ذرتهای ژنتیکی در فروشگاهها نمیبینم همگی جمع شدند .
دوست گرامی اینکه شما میگویید مواد غذایی دستکاری شده هستند، تولید گوشت هایدروپونیک با دستکاری ژنتیکی مواد غذایی متفاوت است، در دستکاری ژنتیکی شما میکوشید با تغییر دادن یا تکرار ِ خارج از قاعدهی کدهای ژنتیکی یا توالیهای دیانای یکی از خواص مورد نظر خود را تغییر بدهید، مثلا ترشی لیمو را تشدید بکنید، یا شیرینی ذرت را افزایش بدهید. در تولید گوشتهای مصنوعی اما، شما ژن مربوط به تولید ران گوسفند را برای مثال استخراج میکنید، آن را در شرایط لازم برای فعال شدن قرار میدهید و یک ران طبیعی گوسفند(بدون استخوان، چربی، بافتهای خونرسانی و ...)را در آزمایشگاه کشت میکنید. در این روش نیازی نیست با تشعشعات رادیواکتیو دست به تغییر کدهای ژنتیکی بزنید، فقط یک بخش خاص از آنرا مورد استفاده قرار میدهید. ما هماکنون این تکنولوژی را داریم، وانگهی تولید صد گرم گوشت با این روش یک میلیارد تومان هزینه میبرد، من پیشبینی میکنم دو دهه با همهگیر شدن آن فاصله داریم.
محصولات دستکاری شده بدلیل طمع ِ کارخانههای چندملیتی خیلی زودتر از آنچه باید وارد بازار شدند. این تحقیقی که ارائه دادهاید گویا نشان میدهد که روش تست فعلی آثار این محصولات(نظارت بر گروههای کنترلشدهی موشها در دورههای سه ماهه)از اساس درست نیست، و در دورههای بلندتر نتایج نگران کنندهای مشاهده میشود.. ماجرا هرچه که باشد، و هر اتفاقی که در اینده بیافتد، برماست که هرچه سریعتر سکان پیشرفتهای عظیم را از دست مشتی شرکت مطلقا خارج از رادار نظارت عمومی بهدر بیاوریم.
زنده باد زندگی!