نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش...

Russell نوشته: من برام جالبه که این تفکرات محمد دقیقا چی بوده،اگر واقعا نقشه امپراتوری جهانی در سرش داشته خیلی باهوش و آینده نگر بوده.ولی با توجه از جایی که شروع کرده این دار و دسته دزد و تروریستش رو من تو کتم نمیرود که خودش هم باور داشته میتواند جهان را بگیرد و پیامش جهانیست،حتی در زمان قدرتش در مکه.بیشتر بنظر میرسه هدفش همون حکومت بر حجاز بوده و از خوردن کفگیر ته دیگ بوده که این اعراب با ایدئولوژی تمامیتخواهانشون افتادن بجان ایران و مصر و اروپا و اسپانیا و...

به نظر من همه چیز خیلی ساده شروع شده. پیغمبر فردی متوهم و نوعی بیمار روانی مثل بقیه پیغمبرها (همین الانش هم اینجور آدم ها در دنیا پُر هستند فقط آب ندارند که شنا کنند!) و به عقیده ی من احتمالا معتاد بوده که طی یک روالی که همه میدونیم بر عربستان مسلط میشه.
اما تسلطش به ایران بیشتر به زوال سیستم مدیریتی حاکم بر ایران اون زمان ربط داره.
اگر سیستم کنترل قدرت در ایران متمرکز بود هیچوقت عربستان موفق به تصرف ایران نمیشد.
البته از اونجایی که تمام امپراطوری ها در سرتاسر دنیا یک نقطه ی اوج و یک نقطه ی فرود دارند حتی اگر ایران از دست اعراب هم در میرفت بالاخره روزی فرا میرسید که امپراطوری ایران هم خوراک یک قدرت نوظهور کوچک شود.
اما مشکل بزرگی که از طرف اعراب گریبان گیر ایرانیان شد تزریق یک ایدئولوژی به ایران بود که خیلی بیشتر از یک تهاجم و کشورگشائی ساده که در کتاب های تاریخ نمونه اش پُر است به ایران ضربه زد!!
یعنی [STRIKE]اسلام[/STRIKE]

انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
پاسخ

پیام‌های این موضوع
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط freydoon - 08-18-2012, 06:12 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Ouroboros - 08-18-2012, 06:27 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Reactor - 08-18-2012, 09:04 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Russell - 08-18-2012, 09:18 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط freydoon - 08-18-2012, 11:14 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط freydoon - 08-18-2012, 11:21 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Kaveh - 08-19-2012, 01:31 AM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Kaveh - 08-19-2012, 01:39 AM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Reactor - 08-19-2012, 01:57 PM
داستان پاره کردن نامه پیامبر توسط خسرو پرویز، شاید افسانه ای بیش نیست. - توسط Ouroboros - 08-19-2012, 08:34 PM