نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّ...

Jooyandeh نوشته: من در پاسخ پیشینم عرض کردم، قصدم از این‌که قرآن را با «تورات و انجیل» مقایسه می‌کنم،‌ اصلاً این نیست که شما برداشت کرده‌اید. جالب این‌جاست که من بارها تأکید کرده‌ام که «تورات و انجیل» یک ابزاریست برای سنجش قرآن، چون خودِ‌ قرآن آنان را چنین دانسته است. تا جایی که من می‌دانم، قرآن دو سنجش را به‌طور اخص برای حقانیت خود پیشنهاد کرده است: (۱) تحدّی هست؛ (۲) این‌که قرآن گفته من مصدِّق و هم‌خوان با کتاب‌ِ آسمانی‌یی هستم که نزد اهل‌کتاب موجود است. تحدّی که به نظرم روشن است که سنجش بی‌خودی است. این تصدیق کتاب‌ِمقدس امّا ابزار خوبی است (برای هر قرآن‌ستیزی) که مشتِ قرآن را رو کند. یک شیوه برای یک قرآن‌باور هم راه فراری باقی نمی‌گذارد. حال، ‌این‌که شما این را به‌شکل دیگری برداشت نموده‌اید، من شخصاً موافق نیستم.
ابزاری برای سنجش هست اما وقتی از جانب شما به عنوان یه مسیحی بیان میشه این نتیجه رو به ذهن میاره که به دنبال رد اسلام برحق بودن مسیحیت رو خواهد آورد!!! خب هدف شما به دنبال اینکه اسلام به فرض الهی نیست چیه دوست عزیز؟! مصدقشون هست اما مسلمان ها دلایل متعددی میارن که انجیل و تورات تحریف شدن!! حالا بماند که درست هست ادعاشون یا نه!! اما بحث به اینجا که میرسه خیلی سطحش افت میکنه.. چون اصل همش مشکل داره و یه دعوایی بین ادیان میشه....
Jooyandeh نوشته: برای من شخصاً واضح است که هر باوری مدافعین و مخالفین سرسختِ خودش را دارد. بحث کردن و حتّی جنگ کردن سر این‌که کدام باور یا دین توان مقاومت بیشتری در مقابل انتقادات و حمله‌ها دارد، کاری اساساً عقلانی است؛ به شرطی که قوائد بازی رعایت شوند. اگرهم که قوائد بازی رعایت نشوند که چه جنگ شود و چه نشود، نتیجه یکسان است؛ بیهودگی و درجا زدن.

در مقابل انتقاد و حمله از جانب چه کسانی یا تفکراتی؟! به فرض که دینی از دین دیگری در این زمینه توان بیشتری داشت اما در مقابل خردگرایی و بیخدایی همگی تسلیم خواهند شد...
Jooyandeh نوشته: نیازی به برحق بودن مسیحیت یا یهودیت نیست. قرآن،‌ تورات و انجیلی را که پیشاروی خود و نزد اهل‌کتاب موجودست، تصدیق کرده است و خود را هم‌خوان با آن‌ها خوانده است. حال، ‌اگر ما مواردی از تناقاضاتِ‌ بنیادین بین این دو منبع را یافتیم، قرآن قطعاً‌ زیرسؤال خواهد رفت. چرا؟ چون در این‌صورت، قرآن کتابی را که با آن اختلافات و تناقاضاتِ بنیادین دارد، ‌مصدِّق خود دانسته است. امیدوارم تصدیق بفرمایید که در این‌صورت، حقانیتِ قرآن قطعاً ‌به زیرسؤال خواهد رفت -- چه تورات و انجیل برحق باشند و چه نباشند.

این بحث شما به لحاظ منطقی مشکل داره!! چون هیچ کدوم از مولفه های این بحث و نتیجه گیری گزاره های 100% صحیحی نیستن که بشه این نتیجه رو گرفت...
پاسخ

پیام‌های این موضوع
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 10:01 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-09-2010, 10:24 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-09-2010, 11:57 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 12:12 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 12:20 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 12:44 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Theodor Herzl - 11-10-2010, 04:02 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-10-2010, 08:56 AM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Jooyandeh - 11-10-2010, 02:09 PM
بحث‌های جانبی‌یِ جستارِ: قرآن "خدایِ‌ اسلام" را مکّارترین مکّاران می‌نامد!!! - توسط Anarchy - 11-12-2010, 06:34 PM