نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاتوق شب نشینی

(06-14-2023, 05:31 PM)Anarchy نوشته:  درود به همه دوستان 

اگر کسی هست و سر میزنه ، از خودش خبری بده ...

گویا بیشتر نویسندگان دفترچه دورادور اینجا را دنبال میکنند, به این شمار از دوستان دیرینه بگویم که اگر پیشتر نمیتوانستید لاگین کنید اکنون درست شده است , یکباری بیازمایید احتمالا میتوانید بیایید تو!

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

(06-20-2025, 06:07 PM)Mehrbod نوشته:  از همینجا هم میگویم که پس از سرنگونی ج.ا. در تهران سور داده و همه‌ی نویسندگان و دوستان دفترچه را مهمان خواهم کرد🌹
مهربد باید با خودمان پارتنر هم بیاوریم؟ یا به تعداد کافی دختر در میهمانی ات تدارک می بینی؟ Shy
پاسخ

(06-22-2025, 10:35 PM)Rationalist نوشته:  
(06-20-2025, 06:07 PM)Mehrbod نوشته:  از همینجا هم میگویم که پس از سرنگونی ج.ا. در تهران سور داده و همه‌ی نویسندگان و دوستان دفترچه را مهمان خواهم کرد🌹
مهربد باید با خودمان پارتنر هم بیاوریم؟ یا به تعداد کافی دختر در میهمانی ات تدارک می بینی؟ Shy

میاوریم, چرا که نه (:

برخی از هموندان خود دفترچه هم باید باشند, یکی دو تایشان پیشترها از من نام و نشان امیر را هم پرسیده بودند, بیگمان خواهند آمد!

اکنون که اینجور شد, یک روزشمار تا سرنگونی ج.ا. هم بایست اینجا بگذاریم.

پاسخ

یک شماری توزرد هم بودند که این چند روز جنگ ساز وطن وطن میزدند, این ویدئو برای آن دسته را از دکتر سویی هر بار من دیدم از خنده ریسه رفتم:

فایل‌های پیوست
.mp4 seka.mp4 اندازه 1.52 MB  تعداد دانلود: 0

پاسخ