نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

واژگشت ۲۰۲۵

(9 ساعت قبل)Anarchy نوشته:  من حرف از تجزیه زدم و مردم رو ترسوندم؟؟ واقعا انقد حرفت جوک هست که بیشتر از دو خط جواب دادن توهین به شعور خودم و بقیه اس ‌...

واقعا خایه مالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه ‌... این مقاله رو دقیقا تو همون جنگ دوازده روزه نوشتن اسرائیلی ها !! بماند سند ویکی لیکس و اظهارات مداوم مقامات امنیتی اسرائیل ...

https://www.jpost.com/opinion/article-858111
Forge a Middle East coalition for Iran’s partition. Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran, recognizing that Khamenei’s theocratic regime cannot be reformed. Offer security guarantees to Sunni, Kurdish, and Balochi minority regions willing to break away.

نه عزیز، جوک اون تناقض‌گویی‌های توئه.
تو نه تنها درباره‌ی تجزیه نوشتی، بلکه مستقیماً از منابعی استفاده کردی که طرح تجزیه ایران رو پیشنهاد می‌دن، و بدون اینکه نقد یا مخالفتی کنی، همون‌ها رو به عنوان سند و هشدار آوردی وسط.
اگه واقعاً مخالف تجزیه‌ای، چرا مقاله‌ای رو که با تیتر «ائتلاف برای تجزیه ایران بسازید» منتشر شده، این‌قدر جدی به‌عنوان سند و شاهد نقل می‌کنی و در کنارش هیچ موضع انتقادی نداری؟
بگو صادق باشیم: یا واقعاً ترس‌زده‌ای و داری فضای ناامیدی و وحشت پخش می‌کنی، یا خودت هم دلت با اون تحلیل‌هاست اما جرأت گفتنش رو نداری.
بعد که من گفتم داری با این حرف‌ها، خواسته یا ناخواسته، پروژه تجزیه‌هراسی جمهوری اسلامی رو تغذیه می‌کنی، اومدی گفتی:
نقل قول:«خایه‌مالی برای اسرائیل مغز رو زائل می‌کنه»
ببین، کسی نگفت اسرائیل فرشته‌ است. بحث ما اصلاً دفاع از اسرائیل نیست.
بحث اینه که هر ضربه‌ای که ماشین جنگی جمهوری اسلامی بخوره، قدمی به نفع مردم ایران و سقوط یک حکومت ایدئولوژیکه.
اما شما جماعت، همیشه وسط هر بحرانی، می‌دوید سراغ توطئه‌های خارجی، سند ویکی‌لیکس و مقاله اسرائیلی رو عَلَم می‌کنید، و هم‌زمان از اون‌ور ادعا می‌کنید «ما ترس از تجزیه نداریم».
خب اگه نداری، چرا از همون مقاله‌ای نقل‌قول می‌کنی که می‌نویسه:
نقل قول:"Forge a Middle East coalition for Iran’s partition..."
"Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran..."
تو نه‌تنها نقل کردی، بلکه اساس تحلیل سیاسی‌ات رو روی همین گذاشتی. بعد هم طلبکار شدی؟!
پس نه، این یه سوءتفاهم نیست.
تو نوشتی، استناد کردی، هشدار دادی، و حالا که با واکنش روبه‌رو شدی، داری جا خالی می‌دی.
مشکل ما با تو این نیست که چرا نگران آینده‌ای؛ مشکل اینه که تو با زبان جمهوری اسلامی، با واژه‌های تجزیه، با تصویر وحشت، داری علیه تغییر حرف می‌زنی.
پاسخ

(9 ساعت قبل)Anarchy نوشته:  مجددا بیماری خایه مالی اسرائیل ... مگر اسرائیل ده ها جنایت در طول تاریخ تاسیسش نکرده؟؟ مگر موشک نزد تو زندان اولین و ۷۹ نفر کشته نشدن که مردم عادی هم بینشون کم نبود ؟؟ بسه بابا ... خجالت بکش . این همه ایرانی کشته شدن، چون رژیم آخوندی پفیوز نمیخواد فضای کشور به هم بریزه اصلا پوشش رسانه ای نداده ... کلی آدم عادی کشته شدن و خونه هاشون خراب شد ... چقدر آخه خایه مالی اسرائیلو میکنی؟

اگر هم گفتم آخوند میکشت میخواستم اشاره کنم به بی خاصیت بودن این قشر از جامعه که جز زندگی انگلی چیزی ازشون ندیدیم ...

الان کلیت نظر شما پس اینه که اسرائیل مردم عادی رو بکشه ایرادی نداره و طبیعت جنگه اما آخوند نکشه چون باعث مظلوم نمایی میشه !! الان یه بررسی کنی خودت بیشتر به پا منقلی میخوری ... با کامران اتابکی تماس بگیر، اون بهت کمک میده برای تهیه وسایل و مواد لازم !!
اون موشک‌ها چرا شلیک شد؟
کی آغازگر دشمنی بود؟
آیا اسرائیل تو ۴۶ سال گذشته یک بار از محو شدن ایران حرف زده؟ آیا پرچم ایران رو تو خیابون‌ها آتیش زده؟ آیا گفته «ایران باید از روی زمین محو بشه»؟
نه. این جمهوری اسلامیه که از روز اول، موجودیت اسرائیل رو انکار کرده، پرچمش رو سوزونده، از طریق حزب‌الله، حماس، حوثی‌ها و کتائب، ده‌ها حمله به اسرائیل انجام داده.

مسئول خون هر ایرانی، دقیقاً و فقط جمهوری اسلامیه.
چون اولاً اونه که ایران رو تبدیل به سکوی موشک‌پراکنی منطقه کرده.
ثانیاً پدافندش، پناهگاهش، مدیریت بحرانش و حتی اطلاع‌رسانیش افتضاحه.
ثالثاً اگه حکومت عادی داشتیم، اصلاً هیچ دشمنی با اسرائیل در کار نبود.
پاسخ

(8 ساعت قبل)Scary نوشته:  نه عزیز، جوک اون تناقض‌گویی‌های توئه.
تو نه تنها درباره‌ی تجزیه نوشتی، بلکه مستقیماً از منابعی استفاده کردی که طرح تجزیه ایران رو پیشنهاد می‌دن، و بدون اینکه نقد یا مخالفتی کنی، همون‌ها رو به عنوان سند و هشدار آوردی وسط.
اگه واقعاً مخالف تجزیه‌ای، چرا مقاله‌ای رو که با تیتر «ائتلاف برای تجزیه ایران بسازید» منتشر شده، این‌قدر جدی به‌عنوان سند و شاهد نقل می‌کنی و در کنارش هیچ موضع انتقادی نداری؟
بگو صادق باشیم: یا واقعاً ترس‌زده‌ای و داری فضای ناامیدی و وحشت پخش می‌کنی، یا خودت هم دلت با اون تحلیل‌هاست اما جرأت گفتنش رو نداری.
بعد که من گفتم داری با این حرف‌ها، خواسته یا ناخواسته، پروژه تجزیه‌هراسی جمهوری اسلامی رو تغذیه می‌کنی، اومدی گفتی:

جدی کسخلی چیزی هستی انگار !! من همون اول نوشتم چون اسرائیل داره روی تجزیه ایران مانور میده ، این خط قرمز منه و هیچ منافع مشترکی نمیشه با چنین کشور و سیستمی داشت ‌‌‌... چی میگی تو؟؟ من در موضع نقد طرف مقابل ، اشاره به طرح تجزیه کردم ... بعد میگی دلت با جریان تجزیه اس؟؟!! اگه انقد کسخلی که بدیهیات بحث ساده رو هم نمیفهمی بگو من که وقت نذارم جوابتو بدم ...

وقتی اسرائیل رسما دکترین تجزیه ایران رو داره و اسنادش هست، میای میگی من پروژه تجزیه هراسی توسط جمهوری اسلامی رو پخش میکنم ؟؟!! نه واقعا کسخلی؟

دوباره میگم : خایه مالی اسرائیل ، مغز رو زائل میکنه ...

(8 ساعت قبل)Scary نوشته:  ببین، کسی نگفت اسرائیل فرشته‌ است. بحث ما اصلاً دفاع از اسرائیل نیست.
بحث اینه که هر ضربه‌ای که ماشین جنگی جمهوری اسلامی بخوره، قدمی به نفع مردم ایران و سقوط یک حکومت ایدئولوژیکه.
اما شما جماعت، همیشه وسط هر بحرانی، می‌دوید سراغ توطئه‌های خارجی، سند ویکی‌لیکس و مقاله اسرائیلی رو عَلَم می‌کنید، و هم‌زمان از اون‌ور ادعا می‌کنید «ما ترس از تجزیه نداریم».

الان چرا مردم نمبریزن بیرون ؟؟ بیا اینو بگو ‌... مگه ماشین سرکوب رژیم آسیب ندیده ؟! الحق که خودت پا منقلی هستی و بس ‌...

بعد هم اتفاقا من ترس تجزیه دارم ... کجا گفتم ندارم ؟؟

(8 ساعت قبل)Scary نوشته:  تو نه‌تنها نقل کردی، بلکه اساس تحلیل سیاسی‌ات رو روی همین گذاشتی. بعد هم طلبکار شدی؟!
پس نه، این یه سوءتفاهم نیست.
تو نوشتی، استناد کردی، هشدار دادی، و حالا که با واکنش روبه‌رو شدی، داری جا خالی می‌دی.
مشکل ما با تو این نیست که چرا نگران آینده‌ای؛ مشکل اینه که تو با زبان جمهوری اسلامی، با واژه‌های تجزیه، با تصویر وحشت، داری علیه تغییر حرف می‌زنی.

فکر کنم تو داری با خودت بحث می‌کنی نه من ... دو کلام حرف ساده رو نمیفهمی!! اسرائیل حاضره هر برنامه ای حتی تجزیه ایران رو دنبال کنه برای دفع خطر فعلی خودش ‌... من نگران این موضوع هستم !! والسلام ...

تغییر هم در میدان عمل و با برنامه منسجم اتفاق میوفته ، نه با مصاحبه شازده به زبان فرانسوی که شماها رو دچار انزال زودرس ذهنی کرده !!
پاسخ

(7 ساعت قبل)Scary نوشته:  اون موشک‌ها چرا شلیک شد؟
کی آغازگر دشمنی بود؟
آیا اسرائیل تو ۴۶ سال گذشته یک بار از محو شدن ایران حرف زده؟ آیا پرچم ایران رو تو خیابون‌ها آتیش زده؟ آیا گفته «ایران باید از روی زمین محو بشه»؟
نه. این جمهوری اسلامیه که از روز اول، موجودیت اسرائیل رو انکار کرده، پرچمش رو سوزونده، از طریق حزب‌الله، حماس، حوثی‌ها و کتائب، ده‌ها حمله به اسرائیل انجام داده.

مسئول خون هر ایرانی، دقیقاً و فقط جمهوری اسلامیه.
چون اولاً اونه که ایران رو تبدیل به سکوی موشک‌پراکنی منطقه کرده.
ثانیاً پدافندش، پناهگاهش، مدیریت بحرانش و حتی اطلاع‌رسانیش افتضاحه.
ثالثاً اگه حکومت عادی داشتیم، اصلاً هیچ دشمنی با اسرائیل در کار نبود.

شما اگه تعصب کورت نکرده باشه یه بار پیش خودت میگفتی چرا الان با این همه رسانه که میخوان اسرائیل رو سفید شویی کنن، باز افکار عمومی علیه اش شدن... جمهوری اسلامی گه زیادی خورده و شکی نیست اما عامل دشمنی اسرائیل با همسایه هاش در نتیجه ماهیت رفتار ها و جنایات خودشه ... جمهوری اسلامی فقط از این مساله استفاده کرد تا بتونه خودی نشون بده بین مسلمون ها ...

بله منم میدنم اصلا نباید وارد چنین داستان بی فایده ای بشیم با اسرائیل ولی این چیزی از جنایات اسرائیل کم نمیکنه . سابقه اسرائیل در بی توجه بودن به تمام خط قرمز ها مشخصه. 

وظیفه دفاع از جنایات اسرائیل رو بذار برای خودشون ... من هیچ وقت نمیرم پشت اسرائیل، بگم اگه موشکش خورد وسط تجریش، مقصر جمهوری اسلامیه ... ریشه مشکل اسرائیل، زیاده خواهی خودشه !!
پاسخ

(9 ساعت قبل)Anarchy نوشته:  تو خودت هنوز جواب ندادی برنامه دقیق و مرحله به مرحله و عملیت برای تغییر رژیم چیه ... بعد مثل احمدی نژاد ، سوال رو با سوال جواب میدی ؟؟

الان حمله اسرائیل کمک کرده به حرکت مردم برای سرنگونی رژیم ؟؟ چرا پس چیزی ندیدیم ؟؟ 

شما بگو چطوری رژیم رو ساقط کنیم ... این که حکومت بعد چی باشه پیشکش !!

اما نظر شخصی من ، هر کس که عرضه داشته و بتونه مشکلات رو حل کنه خوبه ... میخواد سیستم سلطنتی باشه یا جمهوری باشه ...
آیا حمله اسرائیل رژیم رو ساقط کرد؟
خیر. چون هدفش ساقط کردن نبود، هدفش تضعیف زیرساخت نظامی رژیمی بود که خودش بارها گفته: اسرائیل باید نابود شود.
اما آیا این حمله مردم رو به خیابون آورد؟ نه.
چرا؟ چون مردم هنوز در شوک، ترس و سرکوب روانی‌اند، چون اینترنت در لحظه قطع می‌شه، چون رهبرشون تو زمین قایمه، ولی پدافند و تک‌تیرانداز تو بوم نقشه مستقرن.
ولی حمله اسرائیل ماشین سرکوب رو ترک‌دار کرد، همین به خودی خود یک سهم غیرمستقیم در تضعیف رژیم داره — نه به عنوان آلترناتیو، بلکه به عنوان ضربه فنی.
حالا پاسخ روشن به سؤال تو:
نقل قول:برنامه عملی، دقیق، مرحله‌به‌مرحله برای تغییر رژیم چیه؟

مرحله اول:
تضعیف ابزار سرکوب رژیم از هر طریقی— چه از درون سیستم، چه از درز اطلاعات، چه از نافرمانی اداری، چه از اعتصابات صنفی، چه از ضربه نظامی محدود، چه از افشاگری جهانی.
مرحله دوم:
آماده‌سازی روانی مردم برای بازگشت به خیابان‌ها.
هیچ انقلاب یا حرکت مردمی بدون آمادگی ذهنی و روانی جمعی به نتیجه نمی‌رسد. مردم باید پیش از هر خیزش، باور کنند که رفتن رژیم ممکن است، و باور کنند که قدرت تغییر، در دستان خودشان است.
مرحله سوم:
شورش/حرکت سراسری هم‌زمان در چند استان با اعتصابات و فلج‌سازی.
اگه هم‌زمان در تبریز، تهران، سنندج، زاهدان، اهواز مردم بریزن بیرون، جمهوری اسلامی نمی‌تونه همه‌جا رو کنترل کنه.
مرحله چهارم:
شکستن انحصار رسانه‌ای، اعتصاب بدنه نظام، و ترک در فرماندهی سپاه و ارتش.
دقیقاً همون‌جا رژیم فرو می‌ریزه.
آیا این کارها ساده‌ست؟ نه.
آیا بدون هزینه‌ست؟ نه.
ولی آیا راه دیگه‌ای هست؟ نه — مگر این‌که بری تو فاز انکار و بشینی منتظر «بعد از رژیم چی میشه؟» و تا اون موقع جمهوری اسلامی نسل تو رو هم ساکت کرده باشه.
حالا برگردیم به تو:
تو نوشتی:
نقل قول:«نظر شخصی من اینه که هرکی بتونه مشکلاتو حل کنه، خوبه... چه جمهوری باشه، چه سلطنت...»
این یعنی هیچ نظری نداری.
یعنی یه جمله‌ی توخالی برای جاخالی‌دادن از مسئولیت فکر کردن.
پس اگه هنوز نمی‌دونی چی می‌خوای، حداقل به کسانی که شجاعت فکر کردن، نوشتن و حرکت دارن، نگو احمدی‌نژاد.
پاسخ

(7 ساعت قبل)Scary نوشته:  آیا حمله اسرائیل رژیم رو ساقط کرد؟
خیر. چون هدفش ساقط کردن نبود، هدفش تضعیف زیرساخت نظامی رژیمی بود که خودش بارها گفته: اسرائیل باید نابود شود.
اما آیا این حمله مردم رو به خیابون آورد؟ نه.
چرا؟ چون مردم هنوز در شوک، ترس و سرکوب روانی‌اند، چون اینترنت در لحظه قطع می‌شه، چون رهبرشون تو زمین قایمه، ولی پدافند و تک‌تیرانداز تو بوم نقشه مستقرن.
ولی حمله اسرائیل ماشین سرکوب رو ترک‌دار کرد، همین به خودی خود یک سهم غیرمستقیم در تضعیف رژیم داره — نه به عنوان آلترناتیو، بلکه به عنوان ضربه فنی.

قدرت سرکوب داخلی رژیم اگر نگیم هیچ اما واقعا اصلا آسیب جدی ندیده ‌‌‌... ۱۵ تا فرمانده نظامی رو از دست داده به اضافه ۵۰ درصد لانچر های موشک‌‌ و زاغه های مهمات و پدافند ‌... مقامات سیاسی هم دست نخورده موندن. به نظر نمیرسه در حال حاضر برنامه ترامپ تغییر رژیم باشه چون حتی با جولانی که خودش داعشی بوده هم به شرط اطاعت ، کنار اومده و حتی میخواد تحریم های سوریه رو برداره. 

(7 ساعت قبل)Scary نوشته:  مرحله اول:
تضعیف ابزار سرکوب رژیم از هر طریقی— چه از درون سیستم، چه از درز اطلاعات، چه از نافرمانی اداری، چه از اعتصابات صنفی، چه از ضربه نظامی محدود، چه از افشاگری جهانی.
مرحله دوم:
آماده‌سازی روانی مردم برای بازگشت به خیابان‌ها.
هیچ انقلاب یا حرکت مردمی بدون آمادگی ذهنی و روانی جمعی به نتیجه نمی‌رسد. مردم باید پیش از هر خیزش، باور کنند که رفتن رژیم ممکن است، و باور کنند که قدرت تغییر، در دستان خودشان است.
مرحله سوم:
شورش/حرکت سراسری هم‌زمان در چند استان با اعتصابات و فلج‌سازی.
اگه هم‌زمان در تبریز، تهران، سنندج، زاهدان، اهواز مردم بریزن بیرون، جمهوری اسلامی نمی‌تونه همه‌جا رو کنترل کنه.
مرحله چهارم:
شکستن انحصار رسانه‌ای، اعتصاب بدنه نظام، و ترک در فرماندهی سپاه و ارتش.
دقیقاً همون‌جا رژیم فرو می‌ریزه.
آیا این کارها ساده‌ست؟ نه.
آیا بدون هزینه‌ست؟ نه.
ولی آیا راه دیگه‌ای هست؟ نه — مگر این‌که بری تو فاز انکار و بشینی منتظر «بعد از رژیم چی میشه؟» و تا اون موقع جمهوری اسلامی نسل تو رو هم ساکت کرده باشه.

این تئوری ها رو که همه از حفظن ... گفتم برنامه عملی ، دقیق و گام به گام !! من جمله فکر کردن به این که چرا تا الان موفق نبودیم و چند تا حرکت اعتراضی به نتیجه نرسیده .

(7 ساعت قبل)Scary نوشته:  این یعنی هیچ نظری نداری.
یعنی یه جمله‌ی توخالی برای جاخالی‌دادن از مسئولیت فکر کردن.
پس اگه هنوز نمی‌دونی چی می‌خوای، حداقل به کسانی که شجاعت فکر کردن، نوشتن و حرکت دارن، نگو احمدی‌نژاد.

نظر که دارم اما مثل سلطنت طلب ها ، تعصب کورم نکرده ‌‌‌... نمیدونستم یه روزی کسانی که در حد تتلیتی ها فکر میکنن اسمشون بشه شجاع متفکر !! 

من که عقل کل نیستم اما فکر می‌کنم بخشی از مشکل ما همینه که آلترناتیو به معنای واقعی نداریم . هنوز نتونستم به نتیجه برسم که دلیلش نبود یا عدم شناخت از فرد یا افراد مناسبه یا این خاصیت عصر تکنولوژی هست که در زمان کوتاهی صفر تا صد زندگی و اشتباهات فرد رو بیاره جلوت و از گزینه های احتمالی حذفشون کنه.

در نهایت یه حرف دلی هم بزنم... اینو بگم که آرزوی من و احتمالا همه ما داشتن یه کشور خوب و مرفه بود که همه بتونیم توش با آرامش زندگی کنیم. متاسفانه جوونی ما در بدترین دوران طی شد و هنوز هم اون چیزی که میخواستیم نشد. واقعا نمیدونم شاید تغییر نظراتم به خاطر بالا رفتن سن و نا امیدی هاست و نیروی جوون لازمه بیاد و جای ما رو بگیره تا کشور بهتری برای خودشون بسازن ... اما این تغییر و تحولات دیدگاه ها هم بخشی از زندگیه.

برای همه دوستان قدیمی آرزوی سلامتی دارم و بدونید آنارشی همتون رو به یاد ایام قدیم و روز های پر شور و هیجان گذشته دوست داره. بحثی هم اگر هست از سر خیر خواهی هست نه تعصب کور . میدونم برخلاف همیشه کمی تند صحبت کردم که خودمم نمیدونم چرا !! شاید از کلافگی و استیصال ...

به امید آزادی و روزهای بهتر ...
پاسخ

دیشب سرانجام خامنه‌ای پس از هفته‌ها پنهان شدن خود را نشان داد و به مداح محمد کریمی دستور داد برایش ای ایران بخواند! E415 من همینجا مرگ ناسیونالیسم ایرانی را اعلام می‌کنم، چراکه ج.ا همان سگی‌ست که از آب دهانش حتی دریا نجس می‌شود. E412 اینها چون از چند و چون سازوکارهای سیاسی سر در نمی‌آوردند و صرفا یاوه‌های مد روز آکادمیای غرب را به شکلی کج و معوج و نیم‌بند ترجمه می‌کنند و می‌خوانند خیال کرده‌اند مشروعیت سیاسی در گرو پیروی از امور عوام‌پسند است. اگر اینچنین بود و آویزان شدن از آنچه خلق‌الله می‌پسندند مشروعیت‌زا بود پس چرا تشیع در جامعه مرد؟ دم و دستگاه تشیع در سال ۵۸ قوی‌تر بود یا این ملی‌گرایی آبکی امروز ایرانیان؟ بگذریم...

دوستان بی‌خود در سر و‌ کله‌ی هم نزنید، چنانکه پیشتر گفتم در ایران و از ایران بزرگتر راهکار سیاسی وجود ندارد.. خاطرم هست که سالها پیش اینجا گفتم ج.ا دویست هزار مرد رزم دارد که دستشان تا آرنج به خون ملت ایران و ملل همسایه آلوده است و چون جای فراری ندارند و از فردای عاقبت می‌هراسند، تا پای جان برای حاکمیت خواهند جنگید، بقای خود را مشروط به بقای آن می‌بینند. حتی تهاجم زمینی آمریکا هم اگر به سقوط رسمی دولت مرکزی(و نه اکراین شدن ایران)می‌انجامید(یا در آینده بیانجامد)، باز ج.ا آنقدر آدم دارد که یک داعش شیعی بسازد و بیست سالی از کوه و کمر آدم‌کشی بکند و کشور را در شرایط جنگ دائمی نگاه بدارد. هرقدر هم خودفریبی بکنید، از طالبان کمتر نیستند. 

برخی هم ممکن است فکر بکنند جمهوری اسلامی بدجوری لگدمال شد و حسابی تودهانی خورد در این حمله و توهماتی که به نظر می‌رسد خودشان هم باور کرده بودند با سیلی واقعیت مواجه شده و به نظر می‌رسد شاید سرانجام تن به برخی تغییرات دردناک بدهد. از همین نوحه‌ی ای ایران بگیرید تا مجسمه آرش وسط میدان ونک و می‌بینید که سرانجام پس از نیم قرن واردات فله‌ی عمله‌جات از کشور همسایه به بهای نابودی کامل طبقه فرودست ایرانی، پی بردند که شاید واردات میلیونی بیگانگان سر بزنگاه مشکل امنیتی درست بکند... سردی مطلق روسیه و شاید چین و محل گربه نگذاشتن ایشان به ج.ا، همراهی اروپایی‌ها با اسراییل و محکومیت «حمله»ی ایران E415 به قطر، شاید بهشان فهمانده باشد که باید بروند مثل بچه آدم دو زانو بنشینند جلوی گردن کلفت اول دنیا و اگر‌ قصد وطن‌فروشی هم دارند، به قیمت روز بازار و به خریدار گردن کلفت بفروشند تا به کورکچل روس و چینی. عدم همراهی مخالفان داخلی با دشمن خارجی که اگر اتفاق می‌افتاد الان ایران، نه طبق تصورات دوستان آزاد و آباد که احتمالا لیبی بود شاید بهشان بفهماند که فشردن دست دشمن داخلی به دوستی شاید بهتر از زانو زدن جلوی دشمن خارجی باشد... اولین قدم: جمع کردن بساط شریعت اجباری. دومین قدم: عفو عمومی مخالفان داخلی و دعوت از اپوزیسیون خارجی. البته که بعید میدانم هیچ‌یک از این اتفاقات رخ بدهد. یا آنها که شروع شده‌اند دوامی داشته باشند. جمهوری اسلامی حکومتی سراسر حماقت و شرارت است. سپاه هم در دست مشتی بچه دهاتی عقده‌ای و بی‌سواد است که چهل سال است پشت عبای آخوند پنهان شده‌اند و از پس پرده حکومت میکنند. دلیل داشت که در حمله اسراییل حتی یک آخوند مشهور زده نشد. آنارشی میگوید چرا مسجد نزدند.  E415 ده سال پیش همینجاها گفتم که آخوند سپر بلای سپاهی‌ست و تا روزی که به مترسک سر جالیز آنها فحش بدهید خیالشان راحت است که سرنخ اصلی قدرت را نمی‌دانید کجاست و بنابراین تهدیدی برایشان نیستید... به هرحال منظور اینکه ایشان روستایی سه طبقه هستند و کینه‌ای که از سبک زندگی طبقه متوسط شهرنشین ایران دارند از کینه‌ای که به شهرک‌نشین یهودی در اسراییل دارند خیلی عمیق‌تر و جدی‌تر و شخصی‌تر است. تا شب قبل از حمله داشتند سگ‌گردان و بدحجاب می‌گرفتند. باز هم به احتمال زیاد شاید اگر‌ احساس بکنند که از خطر به قدر کافی دور شده‌اند، برگردند سر عادات دیرینه‌ای که دارند. خلاصه این که من کوچکترین امیدی به اصلاح ج.ا ندارم، سقوط آنرا بعید می‌بینیم، جنگ را در پایان تماما زیان می‌بینم و آینده‌ای بسیار بد و پیچیده برای ایران پیش‌بینی می‌کنم. امیدوارم که در اشتباه باشم.
پاسخ

من اما در این میان دلم بیش از هرکس به حال این گداگودوله‌ها و کور - کچل‌های منطقه می‌سوزد که با ریسمان ریش ریش ج.ا به چاه جنگ با اسراییل کشانده شدند... فلسطینی و لبنانی و سوری و عراقی و یمنی و ... امروز عصر که داشتند لبنان را می‌زدند الان هم که دارند یمن قحطی‌زده را می‌کوبند. ج.ا حاکمیتی به غایت حد تصور و‌ فراتر از آن مخرب بود که نه فقط ایرانیان بلکه بسیاری از این ملل را هم به خاک سیاه نشاند! من در حیرتم از این فرقه که چطور با چنته‌ای چنین خالی چنان عربده‌جویی‌ میکردند و هل من مبارز می‌طلبیدند. واقعا شگفت‌انگیز است.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان