8 ساعت قبل
(9 ساعت قبل)Anarchy نوشته: من حرف از تجزیه زدم و مردم رو ترسوندم؟؟ واقعا انقد حرفت جوک هست که بیشتر از دو خط جواب دادن توهین به شعور خودم و بقیه اس ...
واقعا خایه مالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه ... این مقاله رو دقیقا تو همون جنگ دوازده روزه نوشتن اسرائیلی ها !! بماند سند ویکی لیکس و اظهارات مداوم مقامات امنیتی اسرائیل ...
https://www.jpost.com/opinion/article-858111
Forge a Middle East coalition for Iran’s partition. Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran, recognizing that Khamenei’s theocratic regime cannot be reformed. Offer security guarantees to Sunni, Kurdish, and Balochi minority regions willing to break away.
نه عزیز، جوک اون تناقضگوییهای توئه.
تو نه تنها دربارهی تجزیه نوشتی، بلکه مستقیماً از منابعی استفاده کردی که طرح تجزیه ایران رو پیشنهاد میدن، و بدون اینکه نقد یا مخالفتی کنی، همونها رو به عنوان سند و هشدار آوردی وسط.
اگه واقعاً مخالف تجزیهای، چرا مقالهای رو که با تیتر «ائتلاف برای تجزیه ایران بسازید» منتشر شده، اینقدر جدی بهعنوان سند و شاهد نقل میکنی و در کنارش هیچ موضع انتقادی نداری؟
بگو صادق باشیم: یا واقعاً ترسزدهای و داری فضای ناامیدی و وحشت پخش میکنی، یا خودت هم دلت با اون تحلیلهاست اما جرأت گفتنش رو نداری.
بعد که من گفتم داری با این حرفها، خواسته یا ناخواسته، پروژه تجزیههراسی جمهوری اسلامی رو تغذیه میکنی، اومدی گفتی:
نقل قول:«خایهمالی برای اسرائیل مغز رو زائل میکنه»ببین، کسی نگفت اسرائیل فرشته است. بحث ما اصلاً دفاع از اسرائیل نیست.
بحث اینه که هر ضربهای که ماشین جنگی جمهوری اسلامی بخوره، قدمی به نفع مردم ایران و سقوط یک حکومت ایدئولوژیکه.
اما شما جماعت، همیشه وسط هر بحرانی، میدوید سراغ توطئههای خارجی، سند ویکیلیکس و مقاله اسرائیلی رو عَلَم میکنید، و همزمان از اونور ادعا میکنید «ما ترس از تجزیه نداریم».
خب اگه نداری، چرا از همون مقالهای نقلقول میکنی که مینویسه:
نقل قول:"Forge a Middle East coalition for Iran’s partition..."تو نهتنها نقل کردی، بلکه اساس تحلیل سیاسیات رو روی همین گذاشتی. بعد هم طلبکار شدی؟!
"Encourage long-term plans for a federalized or partitioned Iran..."
پس نه، این یه سوءتفاهم نیست.
تو نوشتی، استناد کردی، هشدار دادی، و حالا که با واکنش روبهرو شدی، داری جا خالی میدی.
مشکل ما با تو این نیست که چرا نگران آیندهای؛ مشکل اینه که تو با زبان جمهوری اسلامی، با واژههای تجزیه، با تصویر وحشت، داری علیه تغییر حرف میزنی.