Rustin نوشته: در توییتر یکی دیگر از کاربران اینجا را پیدا کردم که هنوز هم مشغول ترول کردن و فمنیست بازی است، «undead knight» که با عکس واقعی آنجاست و ظاهرا اهل شهر قم است و اسم و فامیل و پدر و ... را هم خودش لو داده. این عکسی هم که اینجا گذاشته خودش است. این اکانت توییترش است اگر خواستید بروید فحشی نثارش کنید ������ @I6__6_I6 با نام کاربری devil's advocate (هشدار: بسیار آدم کسخلی است).
این دیگر چه کاریست؟ برای چه او را dox میکنید؟ شاید جای دیگری خواسته با نام خودش فعالیت بکند دلیل نمیشود شما اینجا از آن حرفی بزنید.
من هم مشکلی با شوالیه نداشته و ندارم و او را دوستی خوب تلقی میکنم.
Anarchy نوشته: راستی نظرت در مورد ظهور ناگهانی ترامپ و ناسیونالیسم آمریکایی و تلاشش برای باز تعریف کلیه قراردادها و روابط آمریکا با بقیه دنیا و همین طور اثر سیاست هاش بر آینده ایران چیه ؟
واکنش قابل انتظار و بهجایی بود به هجمه چپ به هرآنچه اضیل و توانمند و قشنگ و درست و خواستنیست در این عالم. ولی خود ِ ترامپ آدم جالبی نیست و به طبقه تجاز تعلق دارد، اینها تنها منافع کوتاهمدت را میفهمند و نمیتوانند ملتی را از تنگناهای خطیر تاریخی گذر بدهند. تقلیل همه چیز به اسکناس هزار بار شریفتر از توهمات کمیسار خلق است ولی باز برای اصلاح یا جلوگیری از زوال بسنده نیست. همانطورکه میبینیم سقوط آزاد لیبرال دموکراسی، هرچند با عوارض اقتصادی کمتر، ادامه پیدا کرده و چیزی بهتر نشده.
ایران به کلی ولمعطل است و ما اندرخم یک کوچه ماندهایم و احتمال زیاد در آینده نیز خواهیم ماند. این دو سه جنبش و خیزش و لرزش ِ پراکنده هم به یاد همه، علیالخصوص روشنفکران کنش ِ مدنی پرست و خشونتگریز و صلحدوست آورد که چرا اسلحه گرم و فشنگ داخل آن از اهم مهمات است و در نبودش پنجاه هزار آدم بیکله که ابایی از کشتن و کشته شدن ندارند میتوانند هشتاد میلیون آدم عادی توهمزده را افسار بزنند و به بردگی مطلق ببرند و جیک کسی هم در نیاید. ما هم فلاکت نسلیمان دارد کامل میشود، چنانکه دیگر نه ایران جای ماندن است و خارج جای رفتن. مگر کرونا فرجی بکند! :e407: