02-08-2015, 07:31 PM
sonixax نوشته: بعد رهبر حزب بر اساس چه تشریفاتی انتخاب میشه ؟رهبر حزب یا بر اساس انتخابات داخلی اعضای حزب یا بر اساس انتخاب توسط کمیته مرکزی حزب انتخاب میشه
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax نوشته: بعد رهبر حزب بر اساس چه تشریفاتی انتخاب میشه ؟رهبر حزب یا بر اساس انتخابات داخلی اعضای حزب یا بر اساس انتخاب توسط کمیته مرکزی حزب انتخاب میشه
Theodor Herzl نوشته: لبته در جبهه کاپیتالیسم هم یهودی زیاد بوده! پدر اقتصاد لیبرال آمریکا میلتون فریدمن یهودی هست.من هم قبلا در جواب همین رو میگفتم ولی اگر دقت کنیم تناقض چندانی نیست، بنظر من از همه مهمتر
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda نوشته: رابطه اوباما و نتانیاهو هم که خیلی سرد شد. اینبار به شکل بی سابقه ای از نتانیاهو برای سخنرانی در کنگره دعوت شده بدون اینکه دولت این تشریفات رو انجام داده باشه.
Agnostic نوشته: حتی تا بحال اسراییل در این ۳۰ - ۴۰ سال از سوی آمریکا تحریم نیز شده است.
Agnostic نوشته: ۱- چرا جناح تندروی اسراییل اینقدر در اسراییل قدرت دارد؟سیاست اسرائیل یک کمی پیچیده هست و تعریف جناح چپ و راست اون چیزی نیست که توی غرب وجود داره تقریبا! در اسرائیل شما میتونید سوسیالیست باشید مثل من و مخالف تشکیل کشور فلسطینی یا کاپیتالیست و موافق تشکیل کشور فلسطینی! ، پس این بحث تندرو و میانه رو اینها در اسرائیل تعریف خاص خودش رو داره!
Agnostic نوشته: ۲- چرا جناخ تندرو با پذیرش فلسطین به جنگ و کینه خاتمه نمی دهد؟
sonixax نوشته: تحریمها جدی و درست و حسابی نبوده اند! اسرائیل کشوری نیست که بتونه بدون کمک خارجی و حمایتهای اروپا و آمریکا روی پای خودش بایسته و به محض قطع شدن این حمایتها توسط اعرابِ دور و برش خورده میشه.البته برای چنین روز مبادایی صدها بمب اتمی برای روز مبادا انبار شده.و البته بنظر میرسد کل برنامهیِ اتمی اسرائیل هم از آمریکا سرقت شده.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: البته برای چنین روز مبادایی صدها بمب اتمی برای روز مبادا انبار شده.و البته بنظر میرسد کل برنامهیِ اتمی اسرائیل هم از آمریکا سرقت شده.