کوشا نوشته: سوال نیست جناب پرفسور !
من قبول کردم که توانایی اثبات ادعای خودم رو ندارم، حالا از شما که ادعا فهم و کمالات و همه چیزدان بودن می کنید می خواهم من کور نفهم و نادان را راهنمایی کنید که چرا باید زندگی کنم، زندگی کردن چه سود و نفعی جز رنج و آب شدن ذره ذره و در انتها نابودن شدن داره؟
اول متشکر از اعتراف صادقانه ، دوم شما می تونید زندگی نکنید هر زمان که خواستید ، سوم سود و نفع و هدف رو چی و بر چه اساسی تعریف میکنید ...
کوشا نوشته: نه شما بفرمایید !
حداقل نگو وجود خدا بدیهی هست که نیاز به این لودگی ها نداشته باشی ...
کوشا نوشته: اگر نتونید ثابت کنید یا باید وجود خدا را قبول کنید و یا جایگزین ارائه نمایید.
همین جمله شما هم یه ادعا هست که باید ثابت کنید ... یعنی این تقسیم بندی و این دو گزینه ای که دادید بر چه اساسی هست ؟
جدا از این ، یه بار دیگه هم همین سوال رو پرسیدین و لینکی دادم که زیر سبیلی رد کردین :
جایگزین شما برای اسلام چیست؟ | زندیق
کوشا نوشته: انسان با عقل اعطایی از طرف خدا توانایی فهم خوبی و بدی را دارد اما ضمانت اجرایی این خوبی و بدی بدون خدا ضعیف و در تنگناها اصلا ضمانتی ندارد.
استاد سوال من چیز دیگه ای بود ... دقت کنید :
خوبی و بدی به این دلیل خوب و بد هستن که خدا گفته یا خواسته ؟ یعنی مثلا خدا اگر بخواد میتونه خوب رو تبدیل بکنه به بد ؟
.................
ضمنا مثال نقض هم برای حالتی داریم که فرد بی خدا ، میتونه اخلاقی عمل کنه و یه مورد هم ارائه بدیم ادعای شما زیر سوال میره ... مثال نقض دیگه که فرد با خدا ، میتونه اخلاقی عمل نکنه و یه مورد مثال نقض هم کافیه ... پس کل ادعای شما پوچ میشه !!
کوشا نوشته: برهانهای اثبات وجود خدا
اگر بنا به لینک دادن هست ، اینم جواب شما :
رد براهین اثبات وجود خدا | زندیق
کوشا نوشته: همانطور که گله های حیوانات اهلی و وحشی در طبیعت زندگی می کنند.
این چیزی که شما میگین اتفاقا بیشتر تو کشورهای اسلامی نظیر مملکت خودمون ، عراق ، افغانستان ، عراق ، سوریه ، عربستان سعودی ، سومالی و سایر بلاد اسلامی دیده میشه ...البته گاهی رفتارهایی که برادران مسلمان شما ازشون سر میزنه ، از حیوانان اعم از وحشی و اهلی هم سر نمیزنه ...
حالا شما پات رو از سر کوچکتون اون ور گذاشتی ببینی مردم همون ممالک غربی ، خیلی خیلی اخلاقی تر از شما و امثال شمای مدعی عمل میکنن ؟؟