10-27-2014, 08:56 PM
Crusader نوشته: بگذارید اینجا کاربرها هرطور میخواهند باشند
موافقم،از مدیران می خوام قوانین رو عوض کنن.هدفم از سر به سر خانوم گذاشتن همین بود :e405:
Crusader نوشته: بگذارید اینجا کاربرها هرطور میخواهند باشند
Ouroboros نوشته: من اندکاندک به رختخواب بروم. سرما واقعا به من میچسبد و زندگی را به کامم شیرین میکند.
Anarchy نوشته: یعنی ازدواج انقدر کار احمقانه ای هست ؟ یه جوی درست کردین که اگه هم بخوایم ازدواج کنیم ، جرات نکنیم اینجا مطرحش کنیم مبادا که کس خل فرض بشیم ...
کافر_مقدس نوشته: برخلاف شما فصل سرما که می رسد من غمگین می شوم. نه برای خودم، بلکه برای بی خانمان ها، برای کارتن خاب ها! به ویژه آنکه اعلام شده فقط 15 هزار کارتن خاب در تهران وجود دارد!
اینکه من کنار بخاری و زیر پتو لمیده باشم و آنان در سرما سگ لرزه بزنند خوشی چندانی به من دست نمی دهد
کافر_مقدس نوشته: برخلاف شما فصل سرما که می رسد من غمگین می شوم. نه برای خودم، بلکه برای بی خانمان ها، برای کارتن خاب ها! به ویژه آنکه اعلام شده فقط 15 هزار کارتن خاب در تهران وجود دارد!
اینکه من کنار بخاری و زیر پتو لمیده باشم و آنان در سرما سگ لرزه بزنند خوشی چندانی به من دست نمی دهد
Ouroboros نوشته: منهم اتفاقاً یکی از دلایلی که فصل سرما را دوست دارم همینست، کنار شومینه لم میدهم و به همهی آن کارتنخوابها، بیخانمانها و افرادی که در آن لحظه از سرما به خود میلرزند و نان شب ندارند میاندیشم، آنگاه ذهنم میرود به سوی قربانیان جنگها، قحطیها و ایبولا و داعش.. گاهی به مصائب حیوانات شکنجه شده، کودکان مورد تجاوز قرار گرفته و زنان سنگسار شده میاندیشم.. در این افکار هستم که ناگهان احساس میکنم چیزی بین پاهایم به شدت سخت شده، و الان است که از فرط لذت و هیجان کار دست خودم بدهم!از اسپری تاخیری استفاده کن هم کار دست خودت ندهی، هم هیجانش بیشتر باشد!
Ouroboros نوشته: پ.ن: جناب کافر_مقدس، من باید اعتراف بکنم که در تمام این سالهای فرومنویسی و اینترنتگردی، این گلدرشتترین نمونهی «نوعدوستی» تزویرآلود و متظاهرانه است که دیدهام، چنانکه به هزلی از خودش میماند. آفرین!یعنی می گویی یاوه می گویم؟! به جان بی ارزش میلاد سوگند سخنم عین حقیقت است!
کافر_مقدس نوشته: یعنی می گویی یاوه می گویم؟! به جان بی ارزش میلاد سوگند سخنم عین حقیقت است!
و البته شاید درکش برای برخی کمی دشوار باشد!