08-11-2014, 06:16 PM
منم موافقم. ببینم چقد مرد تیپیک داریم اینجا...
Alice نوشته: مرد تیپیکمرد تیپیک چه مردی هست؟!
Rationalist نوشته: من مایل بودم تاپیکی مفصل، مستقل و تاحدامکان غیرجدی در این راستا داشته باشیم و البته آنچه هموندان در صندلی داغ از خودشان و زندگیشان نوشته اند نیز، می توانست آن تاپیک را جذاب تر و ابراز احساسات و دیدگاه ها را عمیق تر کند...اتفاقا من گمان میکنم جذابیتش کمتر از همه برای من باشد (بنابر همان تجربهیِ صندلی داغ)
ولی به نظر می رسد به جز تو، این پیشنهاد برای دیگر هموندان جذابیتی ندارد!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Rationalist نوشته: مگر اینکه شما بخواهید اولین قربانی باشید؟!به من اعتماد بکنید؛ در همهی ما رگههایی از مازوخیسم هست. به قولِ مهربد، اینها هم جز مشتی نوشته و الکترون نیستند.
Rationalist نوشته: داریوش جان موضوع اینجاست که من آنچنان نسبت به انگاشت های ذهنی ام به افراد در دنیای مجازی و بیان آزادانه و صریح آن انگاشت ها اهمییت می دهم که لازمه آن را خواندن بسیاری از نوشتارهای سوژه موردنظر،امضا ها، دقت در آواتارها و...می دانم و سپس خیالبافی و تصورات عمیق نسبت به او. راستش گاها پیش آمده که به طورناخودآگاه در خیالبافی هایم، خود را در حال گفتگو(همان جدل و درگیری) با برخی از دوستان می بینم...:e057: