05-28-2014, 01:52 PM
دوستان اگر میخواهند بازی را ببینند، میتوانند به اینجا تشریف بیاورند
arthur_sa vs Ouroboros in zxSp0pUz • lichess.org
arthur_sa vs Ouroboros in zxSp0pUz • lichess.org
کسشر هم تعاونی؟!
Ouroboros نوشته: منهم راستش از موسسات زبان ایرانی چیزی نمیدانم اما بهتر است او را بفرستید به کلاسهای مکالمه و بعد که قویتر شد بحث آزاد. فعلا نوشتن به چه درد بچهی شما میخورد؟! بزرگتر که شد از طریق کار به کامپیوتر و دنبال کردن علایقش و نرسیدن به منابع ارزشمند در زبان فارسی خواندن و نوشتن را خیلی سریع استاد میشود، مسئله تکلم روان و درست به یک زبان است که من میبینم برخی مترجمان حرفهای در ایران از آن بیبهره هستند!یک سوال:
mosafer نوشته: یک سوال:اینهمه آدم سالها میروند «موسسه» و چیزی یاد نمیگیرند. آموزش هم که کاری ندارد میگویید Hello میشود سلام و از او میخواهید به بهترین لهجهی ممکن آنرا تکرار بکند. رزتا استون را من یکبار دیدم چیز جالبی بود، در ایران هم که به گمانم ده هزار تومان است! بگیرید ببینید به کارشان میآید؟ آشنایی مقدماتی با حروف و خواندن/نوشتن ابتدایی اشکالی ندارد، کلا هیچ نوعی آموختن «اشکالی» ندارد، مسئله اینست که موثرترین راه ممکن کدامست.
وقتی کودکی شروع به یادگیری میکند و هیچ از زبان نمیداند چگونه مکالمه میتواند اغاز کننده ی خوبی باشد(من تا بحال نشنیده بودم اموزش با این روش)
+
تا جایی که من دیدم موسسات مختلف نوشتن در برنامه هایشان هست
++
کودکانی که زبان را زمانی فرا بگیرند که بدان نیاز دارند مجبور هستند دبیرستان با زبان آشنا شوند و تا حدودی ضعیف هستند در این درس و علاقه ای ندارند به آن
بهتر نیست در کودکی حداقل با حروف آشنا شوند؟
Ouroboros نوشته: من عجب دلدرد و دلپیچهی ناجوری گرفتهام... لعنت به آدامس بدون قند و سوربیتول!یه کف دست گلپر بخورید درجا خوب میشید
kourosh_bikhoda نوشته: یه کف دست گلپر بخورید درجا خوب میشید
Alice نوشته: امیر آواتارت خعلی ضایس ! تو ذوق آدم می زنهــــ...خیلی هم زیباست.
به نظرم اصلن با پست هات سازگاری نداره آخه !
لطفا تغییرش بده :*
Ouroboros نوشته: من اهل ِ درمان گیاهی و علفی و ... نیستمچرا؟ چون خرافیست؟