05-22-2014, 04:11 AM
Theodor Herzl نوشته: ۴۰۰ برابر شده است
گفته 400% یعنی 4 برابر کسری جان ...
Theodor Herzl نوشته: ۴۰۰ برابر شده است
Anarchy نوشته: گفته 400% یعنی 4 برابر کسری جان ...آها ، اشتباه از من بود
Theodor Herzl نوشته: تصمیم گرفتم در این جستار به معرفی شهرهای اسرائیل بپردازم ، فکر کنم جالب باشه برای کاربر ها!
sonixax نوشته: کسرا جاهای توریستی اسرائیل رو هم معرفی کنبه روی چشم! جای تاریخی دوست داری یا جای ساحل دریا بری دختری خوشگل تور کنی ، کلوب اینها باشه؟
kourosh_bikhoda نوشته: من خیلی علاقه دارم اسرائیل رو ببینم. برای یک ایرانی هیچ راهی وجود نداره بره اسرائیل؟
kourosh_bikhoda نوشته: من خیلی علاقه دارم اسرائیل رو ببینم. برای یک ایرانی هیچ راهی وجود نداره بره اسرائیل؟راهش این هست که به یک کشور دیگه مهاجرت کنید ، شهروند اونجا بشید با پاسپورت اون کشور بیائید اسرائیل یا اینکه رژیم رو ساقط کنید روابط بین ایران و اسرائیل رو برقرار کنید!
Theodor Herzl نوشته: راهش این هست که به یک کشور دیگه مهاجرت کنید ، شهروند اونجا بشید با پاسپورت اون کشور بیائید اسرائیل یا اینکه رژیم رو ساقط کنید روابط بین ایران و اسرائیل رو برقرار کنید!جفتش خوبه ولی برای دومی هم تضمینی نیست. من فکر میکنم در صورت وجود یک حکومت دموکرات لیبرال باز هم روابط ایران و اسرائیل در سایه دشمنی های دینی و فشارهای قم و روحانیون مخفیانه باشه. باید سالها کار فرهنگی کرد تا ذهن مردم رو نسبت به اسرائیل و یهودی ها از آلودگی زدود. شاید یه روز من یه برنامه ساز تلویزیون شدم و از خودت برای روشنگری دعوت کردم