01-18-2012, 04:56 PM
russell نوشته: من نمیدونم دوستان خارج کشور این برنامه بفرمایید شام شبکه من و تو رو تا حالا دیدند یا نه؟من بعضی وقتها میبینم ، میزنم روی من و تو مستند ببینم میبینم داره این رو پخش میکنه و از اونجایی که باقی کانالها مشغول چرت و پرت پخش کردن هستند میشینم میبینم .
اما واقعن تو این برنامه میشه یک جامعه شناسی و اسیب شناسی اساسی کرد جامعه ایران رو اونم فقط برای 4 شب مهمون کردن همدیگه و یه جایزه کوچیک.اینها رو که ادم میبینه میفهمه چرا اپوزوسیون اینجوریه،اول از همه یکم باید تمرین کنند ایرانیا که چطور دو دقیقه کنار هم بتونند بشینند حرف بزنند،از آب و هوا اصلن،بحث و فعالیت سیاسی پیشکش.
کسانی که توی این مسابقه شرکت میکنند اکثرن قشر پناهنده و مزدی بگیر دولت هستند و اجازه ی کار هم ندارند برای همین در این برنامه شرکت میکنند تا شاید با پولی که برنده میشند به یکی از هزاران زخم زندگیشان بزنند . وگرنه هزار پوند اصلن ارزش اینکه خودت رو مسخره ی چندین میلیون آدم بکنی نداره ! برای شخصی مثل من در آوردنش چند ساعت کار کردن روی یک وبسایتی هستش که تازه تمام برنامه اش رو خودم ننوشتم و از cms در ساختش استفاده کردم .
دلیل اینکه اینها معمولن با هم دعواشون میشه یا اون طوری برخورد میکنند هم همینه - چون میخوان به هر روشی که شده پول رو بدست بیارند .
نکته ی دیگش اینه که ایرانیهایی که در اروپا و آمریکا و کانادا زندگی میکنند بیشتر از ایرانیهای داخل ایران مذهبی هستند چرا که تحت فشار شدید مذهب قرار نگرفتند و نمیدونند چه زهر ماری هستش ، برای همین وقتی قدیمی تر ها (یعنی مذهبی تر ها) با جدید تر ها (یعنی لائیک تر ها) سر یک میز میشینند و با هم برخورد دارند توان تحمل همدیگه رو ندارند . همینجا خیلی وقتها یک ایرانی از نوع مذهبیش که من باهاش کار میکنم میفهمه که من کی هستم رفتارش باهام سر سنگین میشه و در برخی موارد اگر بتونه سعی میکنه برام مشکل درست کنه .
یکی از اونها مترجمی بود که من روزهای اول که آلمان آمده بودیم با خودم میبردم پیش وکیل ! وقتی فهمید من چه کاره هستم در جلسات بعدی شروع کرد به اشتباه ترجمه کردن و همین کارش برای من مشکل درست کرده بود تا اینکه خودم فهمیدم چی شده و به وکیلم گفتم انگلیسی میتونم باهات صحبت کنم ؟ گفتش آره و با وجود اینکه انگلیسی من خیلی روان نیست ولی این طوری شد که گند کار ایشون در اومد .
این وسط یک چیزی رو هم بگم ، اگر در ایران فعالیت های اسلام ستیزی دارید و به این خاطر در ایران جانتون به خطر افتاده و از ایران خارج شدید و اعلام پناهندگی کردید - حتمن حواستون به مترجم باشه چون اگر طرف مذهبی باشه و بفهمه شما چه کاره اید تمام سعی اش رو میکنه که گند بزنه به زندگی شما - این از جمله بی اخلاقی های مذهبیون هستش ، کسانی که ادعای اخلاق مداریشون عقب خر رو پاره کرده !!!
یک دلیل دیگه اش هم اینه که ما ایرانی ها ذاتن دیکتاتور هستیم ! نمونه اش همین تبلیغه که هفته ی پیش هی پخش میکرد که زنه گفت :"اونجا که گفت کمو ، من انقدر از کمونیست ها بدم میاد و متنفرم " - یعنی اومده عقاید سیاسیشو در یک برنامه که هیچ ربطی به سیاست و عقاید سیاسی افراد نداره به صورت یک عقده از کمونیست ها بیان کرده .
من خودم اینجا در احزاب کمونیستی فعالیت داشتم نه به خاطر کمونیسم چون بهش عقیده ندارم ، بلکه به خاطر استفاده از رسانه ها و ابزار منسجم ترشون بین گروه های های اوپوزوسیون که دین ستیزی رو جیز نمیدونند نسبت به بقیه برای اسلام ستیزی - درسته که با عقایدشون مخالفم ولی آدم های بدی نیستند . حالا فرض کنید یک شخصی از کمونیست ها متنفره ! چرا فقط به این خاطر که کمونیستند !!!!
این درست همون منطقی هستش که در مورد مجاهدین در ایران به کار برده میشه ، چون طرف مجاهده پس حتمن آدم بدیه و باید ازش متنفر بود !
خلاصه ی داستان اینکه ما ایرانی ها به خاطر اینکه توان تحمل عقیده ی مخالف رو نداریم همش با هم دعوا داریم و توانایی گفتگو رو نداریم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری