04-24-2014, 12:56 PM
iranbanoo نوشته: دخترای دبیرستانی آدم میخورن:))
پسرهایی هم که جلوی دبیرستان دخترونه میرند دختر دبستانی میخورند!!! این شکارچیه که همیشه میره دنبال شکار نه برعکس.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
iranbanoo نوشته: دخترای دبیرستانی آدم میخورن:))
iranbanoo نوشته: وای چه بامزست اینجا:))
خدا شفاتون بده.کدوم آدم بیکاری پا میشه میره جلو دبیرستان دخترونه دختر بازی.دخترای دبیرستانی آدم میخورن:))
ولی انصافا هم غیر اخلاقیه.دخترای کم سن و سال احساسی ترن و این کار عملا سواستفاده از خامی و بچگی اونهاست
undead_knight نوشته: ایران بانو جان در ایران زندگی نمیکنی؟!دختربازی جلوی دبیرستان از عادی ترین چیزها در ایرانه:))(الان یه نفر میاد میگه من گفتم پلیس بیاد جمعشون کنه!)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: شادی صدر - WiKiگفتم "یه نفر"، نه"راسل" :))))))
!!
undead_knight نوشته: گفتم "یه نفر"، نه"راسل" :))))))
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: آه راست میگی یادم رفته بود نیمهیِ گمشدت رو پیدا کردی اینجا من مزاحم روابط رمانتیک شما شدم loltoo bad i enjoy being trolled :))
undead_knight نوشته: too bad i enjoy being trolled :))
طفلی قیافش بد نیست،حیف یکم باورهای سانتی مانتالیستی داره:))
undead_knight نوشته: ایران بانو جان در ایران زندگی نمیکنی؟!دختربازی جلوی دبیرستان از عادی ترین چیزها در ایرانه:))(الان یه نفر میاد میگه من گفتم پلیس بیاد جمعشون کنه!)
امید نوشته: باید عرض کنم که اکثر آنان نوجوانانی ترسو و چاقال هستند که جرات جلو رفتن و «مخ زدن» ندارند! شکارچی اگر ماهر باشد به سوژه امان نمیدهد، تته پته نمیکند و از ترس مردود شدن عقب نمیایستد. برای چنین «جسارتی» در مواجهه با سوژه باید مردی باشید که تمام زندگی به تخمتان آویزان است!یا به عبارت دیگه اسمش "امید" باشه،درست میگم!؟:)))
undead_knight نوشته: یا به عبارت دیگه اسمش "امید" باشه،درست میگم!؟:)))