02-14-2014, 09:33 AM
viviyan نوشته: من با کفشم 177 سانت میشم ولی معیارتان واقع بینانه نیست. من تا حالا هیچکس بهم نگفته متوسط.
ویوی جان با پاشته 7 سانتی ، چطوری راه میری انوقت ؟ اصلا چه نیازی به کفش پاشنه بلند داری ؟
viviyan نوشته: من با کفشم 177 سانت میشم ولی معیارتان واقع بینانه نیست. من تا حالا هیچکس بهم نگفته متوسط.
Anarchy نوشته: ویوی جان با پاشته 7 سانتی ، چطوری راه میری انوقت ؟ اصلا چه نیازی به کفش پاشنه بلند داری ؟
viviyan نوشته: کفش پاشنه 5 سانتی. قدم بعضی وقتا 172 هست به راحتی، البته استادمان گفت این کفش باعث اختلال در گیتم میشه ولی هیچ مشکلی در راه رفتن باش ندارم. پاشنه ش شبیه پاشنه کفش مردانه هست.
Anarchy نوشته: به سلامتی... نکنه لوردوسیس داری که کفش پاشته بلند میپوشی ؟
ولی زیادیم خودتو قد بلند نشون نده که شوهر گیرت نمیاد ، از ما گفتن بود !!
viviyan نوشته: نه، من با وجود درازی هیچ دفورمیتی خاصی ندارم
آره، بیشتر مردها از من کوتاه ترن.
Anarchy نوشته: نگران نباش ، پیر که شدی قول میدم کوتاه شی ، فعلا هم خوب شیر و لبنیات بخور چون از چهل سالگی به بعد ، سالی 1% از تراکم استخوانیت کم میشه !!
در مورد شوهر هم باید مجبورش کنی کفش پاشنه بلند بپوشه !!
viviyan نوشته: فعلا ماهی یکبار ویتامین د تزریق میکنم برای تراکم استخوانی :e408: شوهر که نه، حداقل بگو پارتنر، میدانی که من شوهر نمیکنم، اونم شوهری که از خودم کوتاه تر باشه
Anarchy نوشته: ای بابا ، یعنی از الان مشکل دار شدی :e407: ؟ شوهر یا پارتنر ، دیگه هیچ کدوم پیدا نمیشه ، بیخود شکمتو صابون نزن !!