02-13-2014, 07:05 PM
Ouroboros نوشته: ببینید هنوز هیچ نشده میخواهند مرا عوض بکنند، چرا زنان نمیتوانند مردان را چنان که هستند دوست بدارند؟
یه درخواست برای بازی داشتما، ببینید چه چیزهایی بهم میچسبانید :e108:
Ouroboros نوشته: ببینید هنوز هیچ نشده میخواهند مرا عوض بکنند، چرا زنان نمیتوانند مردان را چنان که هستند دوست بدارند؟
viviyan نوشته: با یه پسری چت میکنم. فکر میکنه من منحرف جنسی ام، همه چی میگه. منم اصلا ناامیدش نمیکنم :)) در حالی که من منحرف جنسی نیستم، حتی فانتزی هاش خیلی برایم حوصله سر بر هستند. نمیدونم چرا تحملش میکنمشاید او هم چون شما فکر میکند
mosafer نوشته: شاید او هم چون شما فکر میکند
viviyan نوشته: یه درخواست برای بازی داشتما، ببینید چه چیزهایی بهم میچسبانید
Alice نوشته: به ایشان پیشنهاد شترنگ ندهید، او سندروم خودآلفاپنداری مزمن دارند و کاری از دست من و شما برنمیاید. بهترین راه اینست که تحویلشان نگیرید..
Persepolis نوشته: :e057:
امیر جان اذیتش نکن شاید بلده!
راستی مقالتو خوندم خیلی زیاد بود دهنم سرویس شد تا حالا اینقدر تو وب نخونده بودم!! خیلی جالب بود اما یه چندتایی ایراد بهش داشتم که در یه زمان مناسب خدمت شما عرض می کنم مخصوصن اون قسمت تحصیلات دکتراش !
Ouroboros نوشته: تنها در نظر داشته باشید که من احتمالا از اواسط هفتهی دیگر نتوانم در اینجا در خدمت دوستان و دشمنان گرامی باشم، پس اگر سوالی هست تا آن زمان بپرسید اگرنه میرود برای الله اعلم کی.