نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

نظرسنجی: کدام آواتار برتر است؟ -
Alice
20.00%
4
20.00%
Anarchy
5.00%
1
5.00%
Dariush
25.00%
5
25.00%
iranbanoo
20.00%
4
20.00%
Nevermore
5.00%
1
5.00%
Ouroboros
5.00%
1
5.00%
Russell
5.00%
1
5.00%
Theodor Herzl
5.00%
1
5.00%
مزدک بامداد
10.00%
2
10.00%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. نمایش نتایج

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسابقه آواتار برتر ماه - دور پنجم (رای‌گیری)

Dariush نوشته: هی خیال باطل، همه چیز تا آنجا که به لذتِ ضعیفه‌ها نیانجامد ادامه خواهد داشت...
oh! چه سرعت عملی !
اگه استریپتونم در همین حد حرفه ای باشه مجوز اینو دارید که خودتونو یه مرد آلفا بدونید:))

شراب اولی تر ...
پاسخ

iranbanoo نوشته: اگه استریپتونم در همین حد حرفه ای باشه مجوز اینو دارید که خودتونو یه مرد آلفا بدونید:))
به مجوز شما نیازی نیست!
(تمرین پاسخ دادن به گه‌تست).

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

نمی‌شود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی‌ از این جماعت نسوان برنده نشود؟E523

"A Land without a People for a People without a Land"

پاسخ

Theodor Herzl نوشته: نمی‌شود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی‌ از این جماعت نسوان برنده نشود؟

نه نمی‌شود! :)

Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
پاسخ

Theodor Herzl نوشته: نمی‌شود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی‌ از این جماعت نسوان برنده نشود؟
این نسوان با گریه زاری و من رای میخوام و ... رای به دست آوردند! این شاخ شدنشان هم درست به مانند شاخ شدن لرل و هاردی در پی کسب یک موقعیت کاذب میماند!

iranbanoo نوشته: یعنی چه ؟
رای من کجاست؟63 % ام کو؟
زنهار!کجایند آنان که دم از هنرمندی و هنر دوستی میزنند؟!!!

sonixax نوشته: من به شما یک رای همین طوری الکی دولکی میدهم ناکام از دنیا نروید!

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

Theodor Herzl نوشته: نمی‌شود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی‌ از این جماعت نسوان برنده نشود؟E523

چرا میشه ! اگر رای شما به مزدک هست پس فعلا 2 رای دارن...
پاسخ

دوستان لطفا در کارهای مدیریتی مداخله نکنند! برگزارکنندگان این سری از مسابقات من و ایرانبانوی گرامی بوده‌ایم.

Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
پاسخ

مایه‌ی ننگ و فضاحت است که در میان این همه آنارشیست و زن‌ستیز، زنان دستگاه آتوریتی و سرکوب و اقتدار در اینجا گرد آورده‌اندE40b:e108:

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: مایه‌ی ننگ و فضاحت است که در میان این همه آنارشیست و زن‌ستیز، زنان دستگاه آتوریتی و سرکوب و اقتدار در اینجا گرد آورده‌اندE40b:e108:
توی یه تاپیک افسار ها و تازیانه رو فراموش کردید بیارید، دیدید چه بلایی به سرتون اومد:))
کی میخواید به خودتون بیاد و بیدار بشید:)))

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
پاسخ

undead_knight نوشته: توی یه تاپیک افسار ها و تازیانه رو فراموش کردید بیارید، دیدید چه بلایی به سرتون اومد:))
کی میخواید به خودتون بیاد و بیدار بشید:)))
چه کنیم، خودکرده را تدبیر نیست دیگر آندد جان... حالا ببین اینها به تویی که جیره‌خوارشان هم بودی کمترین رحم و ترحمی نخواهند کرد.
حالا من مانده‌ام چگونه باید این زنان را قدرت به زیر کشید در اینجا!

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 32 مهمان