صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
با اجازهی دوست خوبم ایرانبانو و همچنین با پروانه از مدیر برگزاری مسابقات داریوش گرانارج این جستار را استارت میکنم. آواتارهای خود را در این جا بگذارید و برای آن تبلیغات بکنید:
آواتار «بلوندی» من با پسزمینهی موسیقی موریکونه از سوی وسترنهای گرم دهههای شصت/هفتاد میلادی برآمده است.
البته نه سمفونی ارجینال خوب بد زشت یا سه گانهی لئونه، بلکه فقط موسیقی طلایی دویست هزار دلاری با اجرای آسمانی متالیکا: Ecstasy of Gold
[ATTACH=CONFIG]3484[/ATTACH]
یکی از مزیات زن بودن این است که نیازی به تبلیغات ندارید:))
[ATTACH=CONFIG]3485[/ATTACH]
هیچ تبلیغاتی در کار نیست... یا همگی با زبون خوش میاید به من رای میدید یا همتونو اعمال قانون میکنم
!!
[ATTACH=CONFIG]3488[/ATTACH]
مطمئن هستم همه پسرها در زندگی گیر یکی از این Gold Diggerها افتادند! این لقب را به کسانی میگویند که برای پول و سواری گرفتن به شما ابراز علاقه میکنند!
[ATTACH=CONFIG]3489[/ATTACH]
ای بابا منکه کناره گیری کرده بودم، ولی اشکالی ندارد اگر قرار است تنها عکس مربوطه در مسابقه باشد من مخالفتی هم ندارم.
من شرط میبندم راسل بدون آواتار از من بیشتر رای بیاورد..
هه هه،اگر همین آواتار راسل در مسابقه باشد من به آن رای خواهم داد.
Ouroboros نوشته: من شرط میبندم راسل بدون آواتار از من بیشتر رای بیاورد..
بابا جان این هم آواتور است خب، چرا توهین میکنی بهش؟
من که هنگام استارت جستار دکمهی «نمایش همگانی آرای کاربران» را اضافه کردم. چرا نتیجهی نظرسنجی برای من نمایش داده نمیشود؟
Alice نوشته: من که هنگام استارت جستار دکمهی «نمایش همگانی آرای کاربران» را اضافه کردم. چرا نتیجهی نظرسنجی برای من نمایش داده نمیشود؟
باید نشان داده شود! یک جایی اشتباه میکنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17