02-09-2014, 04:03 PM
viviyan نوشته: استادمان بهم اس ام اس دادهشماره تلفن شما دست استاد چکار میکند؟ یک نمره قبولی ارزش این کارها را ندارد
"A Land without a People for a People without a Land"
viviyan نوشته: استادمان بهم اس ام اس دادهشماره تلفن شما دست استاد چکار میکند؟ یک نمره قبولی ارزش این کارها را ندارد
Theodor Herzl نوشته: شماره تلفن شما دست استاد چکار میکند؟ یک نمره قبولی ارزش این کارها را ندارد
viviyan نوشته: ما از این شانس ها نداریم. استادمان یک دختر چادری سبیلوئه.دیگه بدتر ، همین زیر چادر خیلی چیزها نهفته است!
Theodor Herzl نوشته: دیگه بدتر ، همین زیر چادر خیلی چیزها نهفته است!
viviyan نوشته: من که در حال حاضر در اس ام اس ازش بیزاری جستممن امیدوارم فانتزی کسرا با یکی از همکلاسی هات حداقل درست در بیاد:))
undead_knight نوشته: من امیدوارم فانتزی کسرا با یکی از همکلاسی هات حداقل درست در بیاد:))
به قولی ما لزبین نیستیم و نمیتوانیم لزبین باشیم،ولی لزبین ها را دوست داریم:))
viviyan نوشته: من خیلی نخ دادم ولی بدبختانه همکلاسیم میگه به شوهرش وفادار هستشوهر ذلیل و زن ذلیل دیده بودم،خواهر ذلیل ندیده بودم که رویت شد:))
این برای شیرین اگه یه وقت اینو دید: شوخی کردم
undead_knight نوشته: شوهر ذلیل و زن ذلیل دیده بودم،خواهر ذلیل ندیده بودم که رویت شد:))
این ذهن فرویدی منم هم چه چیزهایی به ذهنش نمیرسه،رفت توی فاز incest :)))
undead_knight نوشته: این ذهن فرویدی منم هم چه چیزهایی به ذهنش نمیرسه،رفت توی فاز incest :)))فکر کنم ذهنِ آبزورد کثیفبنیانِ منحرف، توصیف بهتری باشد:e057:
viviyan نوشته: اسپاگتی توبهتازه خدا رو شکر کن دنبال تحلیل چرایی این مسئله و انگیزه های موجود در کودکی نرفتم:))))
Dariush نوشته: فکر کنم ذهنِ آبزورد کثیفبنیانِ منحرف، توصیف بهتری باشد:e057:خب من در لحظه توصیف کردم نه در کل:))
یک چیزی الان به ذهنم رسید، اینکه افرادی چون امیر و مزدک، کسان را به سایت جذب میکنند، فکر میکنم کاربرانی چون من و تو باعث فراری دادنِ کاربران میشویم...