02-08-2014, 11:57 PM
Dariush نوشته: هی خیال باطل، همه چیز تا آنجا که به لذتِ ضعیفهها نیانجامد ادامه خواهد داشت...oh! چه سرعت عملی !
اگه استریپتونم در همین حد حرفه ای باشه مجوز اینو دارید که خودتونو یه مرد آلفا بدونید:))
شراب اولی تر ...
Dariush نوشته: هی خیال باطل، همه چیز تا آنجا که به لذتِ ضعیفهها نیانجامد ادامه خواهد داشت...oh! چه سرعت عملی !
iranbanoo نوشته: اگه استریپتونم در همین حد حرفه ای باشه مجوز اینو دارید که خودتونو یه مرد آلفا بدونید:))به مجوز شما نیازی نیست!
Theodor Herzl نوشته: نمیشود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی از این جماعت نسوان برنده نشود؟
Theodor Herzl نوشته: نمیشود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی از این جماعت نسوان برنده نشود؟این نسوان با گریه زاری و من رای میخوام و ... رای به دست آوردند! این شاخ شدنشان هم درست به مانند شاخ شدن لرل و هاردی در پی کسب یک موقعیت کاذب میماند!
iranbanoo نوشته: یعنی چه ؟
رای من کجاست؟63 % ام کو؟
زنهار!کجایند آنان که دم از هنرمندی و هنر دوستی میزنند؟!!!
sonixax نوشته: من به شما یک رای همین طوری الکی دولکی میدهم ناکام از دنیا نروید!
Theodor Herzl نوشته: نمیشود من رای که به خودم دادم را پس بگیرم به مزدک بدهم تا کسی از این جماعت نسوان برنده نشود؟
Dariush نوشته: مایهی ننگ و فضاحت است که در میان این همه آنارشیست و زنستیز، زنان دستگاه آتوریتی و سرکوب و اقتدار در اینجا گرد آوردهاند:e108:توی یه تاپیک افسار ها و تازیانه رو فراموش کردید بیارید، دیدید چه بلایی به سرتون اومد:))
undead_knight نوشته: توی یه تاپیک افسار ها و تازیانه رو فراموش کردید بیارید، دیدید چه بلایی به سرتون اومد:))چه کنیم، خودکرده را تدبیر نیست دیگر آندد جان... حالا ببین اینها به تویی که جیرهخوارشان هم بودی کمترین رحم و ترحمی نخواهند کرد.
کی میخواید به خودتون بیاد و بیدار بشید:)))