iranbanoo نوشته: نخیر.شما دارین سیاه نمایی میکنید و قصدتون اینه که مشکلی رو که میشه با تبیین قانون و تصحیح و نظارت مرتفعش کرد رو به فرهنگ بکشونید.به این خیال که خیلی شما آره شجاعید و هیچ تعلق خاطری به فرهنگتون ندارید پس مجازید که هر چی دلتون میخواد ببافید و تحویل دسته کورا بدید!
کماکان دارید چرند میگید! مردمی که همون قوانین چُسکی و نصفه نیمه رو رعایت نمیکنند قوانین سخت گیرانه تر رو اصلن رعایت نمیکنند. از فردا قوانین سخت گیرانه بشه (که شده) خود شما احتمال 90% نفر اولی هستید که بخواید راهی پیدا کنید که اونها رو دور بزنید یا بهانه ای برای رعایت نکردنشون پیدا کنید کما اینکه در همین بحث بارها زمین و زمان رو برای رعایت نکردن قوانین بهانه کرده اید. اون 10% رو هم فقط برای این گذاشتم شاید یکی باشه که زودتر از شما اقدام کنه :)))
iranbanoo نوشته: والا این از بیانیه های جدید شماست.کو؟مقصر کجا معرفی شده؟
اگر مردم میتونستند مقصر رو پیدا کنند و انقدر خودشونو خاک بر سر ندونن که وضعشون این نبود.
بر اساس همین رفتار یک رمان و بر پایه اون رمان یک سریال به نام دایی جان ناپلئون درست شده! ببینید خوبه براتون .
خود شما نمونه بارز همین تفکر در این انجمن هستید! همه مقصرند غیر از مردمی که مثل وحشی ها رانندگی میکنند!!!
iranbanoo نوشته: چاچول چیه؟:))))
نقل قول:چاچول باز. (نف مرکب ) حقه باز. شارلاتان . شیاد. زبان باز. فریبکار. حیله گر. هوچی .
چاچول باز | لغت نامه دهخدا
iranbanoo نوشته: حالاهر کی بگه نه مردم ما بی فرهنگ نیستن دارن اسپرم-تخمک پرستی میکنن؟این مغلطه های شما تمومی نداره انگار.
هر کسی که بی دلیل بگه مردم ما بی فرهنگ نیستند! و این همه بیفرهنگی که به وضوح آشکار هستش رو ایگنور میکنه و میگه همش به خاطر جمهوری اسلامیه!!! (کما اینکه قبلش همش تقصیر شاه بود و قبل ترش تقصیر رضاشاه و انگلیس و ...) داره اسپرم پرستی میکنه .
پس قبل از اینکه انگ مغلطه بزنید لطف بفرمایید نشان دهید مغلطه را بعد دست به کیبورد شوید.
iranbanoo نوشته: من جواب شما رو دادم.بله عادت های رانندگی باهاشون باقی میمونه.من منکر این نشدم که هیچ مشکلی وجود نداره.گفتم راه حل تنها به دست مردم نیست بلکه کار مردم نشات گرفته از بی قانونی و وضعیت بهم ریخته ی موجود.
من هم گفتم مردم همین قوانین نیم بند رو رعایت کنند و زمین و زمان رو مثل شما برای قانون گریزی که بروز میدند بهانه نکنند وضع کلی بهتر میشه.
iranbanoo نوشته: بله کسی که تنها گشت و گذارش دور دوره و ساعتهای زیادی پست فرمون میشینه عادت میکنه با یه دست فرمونو بگیره.حالا همین فرد تو آلمان موقع تعلیم رانندگی اولین ایرادش رو همین مسئله گرفته بودن یعنی دو دست چسبیدن به فرمون.خوب این توحش نیست عزیزم.عادتیه که از زمان شروع به رانندگی با فرد مونده.یعنی اونی که به این خانم/آقا رانندگی رو تعلیم داده یا بهش گواهینامه داده این جوری بهش آموزش داده.
متوجه منظورم میشی؟بشو
چرا پرت و پلا میگید جانم ! رد شدن از چراغ قرمز و ویراژ دادن و رعایت نکردن محدودیت سرعت و رفتن روی خط عابر و رفتن وسط چهار راه در شرایطی که ادامه مسیر بسته هست به عادت چه ربطی داره ؟ به شعور ربط داره که کسی که این کارها رو میکنه فاقدشه.
iranbanoo نوشته: اولا که چیزی که من میبینم در حال حاضر هیچ وقت این نبوده.چرا باید وقتی خونه ای که به اندازه ی 5 تا خانواده ی جنوب شهری وسعت داشته باشه از پارکینگش استفاده نکنه بیاد تو خیابون ماشینش رو دوبله پارک کنه.؟!!
شما اصلن تهران زندگی میکنی ؟! اگر میکنی اصلن تا حالا همون جاهایی که اسمش رو گذاشتید بالاشهر رفتید ؟! من چند تا خونه توی همون بالای شهر بهتون نشون بدم که پارکینگ نداره ؟! چند تا خونه نشونتون بدم که ده تا ماشین داره ؟! سوای همه ی اینها چند تا خیابان شلوغ و پرترافیک توی همون بالای شهر میخواید ؟! اصلن تا حالا سعی کردید برید تجریش ؟ اصلن میدونید که از میدون تجریش تا سه راه یاسر پیاده بری زود تر میرسی تا با ماشین ؟! این طوری که حرف میزنید معلومه اصلن نمیدونید بالاشهرِ تهران کجاست!!!
iranbanoo نوشته: این نیازی نداره حتی به این محله ها آشنایی داشته باشی.با یه دو دوتا چهارتای ساده متوجه میشی که داری باز توسل به خالی بندی میکنی:)
اگر دو دوتا به شیوه های ماله کشی باشه بله باید به نتیجه گیری شما رسید :)))
کسی که در تهران زندگی میکنه میدونه من در باره چی حرف میزنم! میدونه وقتی از ترافیک چهار راه پارک وی و خیابان ولیعصر حرف میزنم چی دارم میگم ! میدونه وقتی به تاکسی میگی برو توی فرشته بیخیال کرایه اش میشه و توی فرشته نمیره چون گیر میکنه توش!
iranbanoo نوشته: بعدم اینکه قبلا هم توضیح دادم.ستفاده از وسایل نقیله ی عمومی توی ایران واقعا ناجوره.و اکثر افراد ترجیح میدن از ماشینای شخصیشون برای کارای روزانشون استفاده کنن.این حجم ماشین خصوصا تو یه سری ساعات خاص و همینطور تو یکسری مناطق خاص(که معمولا اداره جات و شرکت ها مرکزیت پیدا میکنن)باعث میشه که ترافیک به اوج خودش برسه و باقی مشکلاتی که همراهش داره.
بله مثلن میخوان برند سر کوچه (50 متر اون ور تر) سبزی بخرن با ماشین میرند! آخه وسیله نقلیه عمومی براش نیست :)) یا مثلن با وسیله نقلیه عمومی نمیشه صاف رفت جلوی در مقصد و باید 100 متری پیاده روی کرد!!!!
البته من منکر خراب بودن وضعیت وسایل نقلیه عمومی در ایران به هیچ عنوان نیستم ولی آش به اون شوری ها هم که شما میگید نیست - بازاری ها همه از بیخ مولتی میلیاردر هستند و تقریبن همشون هم از وسایل نقلیه عمومی یا فوق فوقش موتور استفاده میکنند برای رفت و آمد به محل کار، چون هم سریع تره - هم ارزون تر ، هم بی دردسر تر.
هر چند که وسیله نقلیه عمومی یعنی کثافت! ولی برای رفتن به جاهایی مثل بازار و جمهوری و ... سگشون به هر وسیله شخصی دیگه ای شرف داره.
iranbanoo نوشته: ولی فکر نمیکنم شما برای استفاده از وسایل نقلیه و عمومی تو آلمان مشکلاتی مشابه ایران داشته باشید.
از کجاش براتون بگم ؟
از اینکه بلیط اتوبوس ماهیانه از هزینه یک ماشین شخصی گرون تر در میاد ؟!
از اینکه باید توی سرمای 20 درجه زیر صفر سگ لرز بزنی تا اتوبوس یا قطار برسه بعد ببینی جا نداره یا یکی توش بالا آورده نتونی سوارشی یا اصلن زرتی به خاطر اینکه در عقب باز نمیشه میزنه کنار میگه همه پیاده شید با بعدی برید ؟!
از اینکه مدام مسیر قطار ها رو برای تعمیرات میبندند و به جاش اتوبوس میذارند که برنامه راه افتادنشون با قطار ها زمین تا آسمون فرق میکنه و دست کم یک ساعت میندازتت عقب ؟!
از اینکه اگر من بخوام برم یک کیلومتر بالاتر از خونه خودم باید اول برم به نزدیک ترین مرکز تقسیم و بعد برم به جایی که میخوام و این یعنی یک ساعت توی راه بودن در صورتی پیاده همون مسیر 20 دقیقه هم طول نمیکشه و با ماشین خودت میتونی 5 دقیقه ای برسی و به خاطر سرمای زیاد مجبوری از وسیله نقلیه عمومی استفاده کنی ؟!
یا از اینکه هر از گاهی یه پنر سوار میشه و بوی گندش باعث میشه حالت به هم بخوره طوری که تا یک هفته بوش توی دماغته ؟!
یک سری داستان و افسانه در مورد اروپا و غرب شنیدید بر اساس همونها و فرضیاتتون تحلیل میکنید!
الان توی آلمان و حتا توی آمریکا مد شده همه Smart For two میخرند! میدونید چرا ؟ چون اندازه یه سطل آشغاله و توی هر سوراخی جا میشه! چرا از اینها میخرند ؟ چون ترافیک سنگینه ، چون جای پارک نیست و پارکینگهای عمومی پول خون باباشون رو میگیرند، چون کم مصرف و کم هزینست . ولی با همه اینها کسی نمیگه چون ترافیکه و خیابونها تنگ و بافت شهر قدیمی پس من مجازم خلاف کنم!!!!
iranbanoo نوشته: اتوبوس هر نیم ساعت میاد؟نرخ تاکسی خیلی بالاست که جوابگوی حقوق کارمندی رو نداشته باشه؟مترو شلوغه و باعث اذیت و خستگیتون میشه؟
اتوبوس بسته به محل فرق داره! بالاتر نوشتم .
نرخ تاکسی از بلیط هواپیما هم بیشتره!!!! از اینجا تا لندن بلیط هواپیما فوق فوقش بشه 42 یورو! از اینجا (در خونه من) تا فرودگاه (20 کیلومتر اون طرف تر با خط صاف! با احتساب خیابون و پیچ و اینها 35 کیلومتری میشه) با تاکسی بری میشه کیلومتری 1.28 یورو که جمعش میشه 44.8 یورو :)))
لیست قیمتهای شهر برلین که پایتخت هم هست - دو لینک اول پرواز از برلین به لندن و لینک آخر نرخ تاکسی :
Flug Berlin - London ab 28 € | Billigflüge von Berlin nach London | swoodoo
Flug Berlin (BER) - London (LON) : billige Flüge buchen
Taxi in Berlin | Das Taxi-Portal aus Berlin: Taxi-Tarif
مترو هم وضعیتش بهتر از اتوبوس نیست! بالاتر توضیح دادم.
iranbanoo نوشته: یکم مغز تحلیل گر میخواد جانم:))
زحمت بکشید و یکم فشار بیارید چندان هم عجیب نیست.بعدم من تاحالا ندیدم طرف انقدر بی مغز باشه که از لاین چهارم واسه خروجی استفاده کنه.اونی که این کاریکاتورو کشیده احتمالا جای گرم نشسته واسه دل دوست دخترش یه چیزی کشیده حالا.شما چرا جدی میگیرید؟
من نه تنها فت و فراوون دیدم! بلکه یک بار هم با یکیشون دعوام شد چون نزدیک بود روی خط عابر در شرایطی که چراغ ماشین قرمزه و چراغ عابر سبز من رو زیر کنه!!!
من هم از اینهایی نیستم که 50 ساله ایران نیستند همه چیز رو با اون موقع بسنجند! ما مهاجر معاصریم :))))
iranbanoo نوشته: اولا که من مثال زدم.جمهوری نه سر قبر امام راحل...
خوب خانم جان خیابان جمهوری از پایین تر از میدان توحید یعنی میدان جمهوری شروع میشه تا میدان بهارستان هم ادامه داره! دست کم تا قبر امام راحل 20-30 کیلومتری فاصله داره هر طوری که بخوای حساب کنی :)))
iranbanoo نوشته: بعدم چرا باید حدود 1/3 مناطق اصلی شهر به اسم طرح ترافیک عملا ورود ممنوع بشه؟غیر اینه که بافت و ساختارش نسبت به ورودی ماشینها عیر قابل کنترل شده و مجبور شدن از این طرح استفاده کنن؟
به همون دلیل که مانند این قانون در آلمان هم هست ، در آمریکا هم هست، در هر کشور دیگه ای هم هست و دلیلش تمرکز مراکز تجاری، سیاسی و آموزشی در اون مناطقه و یک چیز کاملن عادی و معمولیه. ربطی هم به بافت و ساختار نداره! کلن اونجا رو بکوبند از اول بدند آمریکایی ها با آخرین استانداردهای روز و خیابانهای پت و پهن هم بسازند باز همین آشه و همین کاسه.
iranbanoo نوشته: ضمن اینکه تو همون جمهوریم اگر طرحم نبود شما نمیتونستید با ماشین تردد داشته باشید.چون مثلا با زدن لاین اتوبوس رانی ریدن به منطقه رفته.کلا باید یه دور شمسی قمری بزنید تا بتونید مثلا برید سر پل حافظ.
و همین باز نشون میده که شما اطلاعات درست و حسابی ندارید!
در غرب که شما قانونمند بودن مردمشون رو به خاطر ساخت و ساز و خیابون درست میدونید اگر یک خروجی رو رد کنید مجبورید تا شهر بعدی برید تا بتونید از اتوبان بیاید بیرون! توی خیلی از خیابونها خط ممتده و به هیچ عنوان حق دور زدن ندارید و باید تا ته خیابون برید تا بتونید دور بزنید. ولی کسی بهونه نمیکنه که آی خط کشیدن ریدن توی خیابون!!!!
iranbanoo نوشته: پسرم رشته بحث از دستت رفته گویا!شما میگفتی فرهنگ وراثتیه !!
بعدم بالاتر توضیح دادم که وقتی وضعیت نابهنجار باشه مردم به تبع همون رو پیش میگیرن.
نه مادر جان! شما به خاطر کهولت سن گویا فراموشی گرفتید! من از اولش هم میگفتم هر کسی که در یک فرهنگ و جامعه باشه خواه نا خواه تحت تاثیر اون فرهنگ قرار میگیره و خود شما از گفته نتیجه گرفتید که پس ارثیه :)))
من هم بالاتر دست کم ده مورد مثال زدم که وضعیت نابهنجاره و مردم قانون رو رعایت میکنند و بی فرهنگی خودشون رو نمیندازند گردن قوانین و بگند ما چون چوپون بالاسرمون نیست مثل گوسفند رفتار میکنیم!!!!
iranbanoo نوشته: عجب!
من بودم واسه اینکه حجم ترافیکو نشون بدم از مساحت کل ایران زمین و آلمان استفاده کردم؟مرد باش و به سوتیت اعتراف کن.بعدم من بیخیال از بحث نشدم .از منطق شما نا امید شدم.
من هم همونجا به شما نشون دادم کل آلمان روی هم از مناطق مسکونی ایران کوچکتره!
انقدر کولی بازی نداره که! بعدش هم که اصلن بیخیال بحث شدید چون دیدید داره ناجور میشه :))
الان هم بزنید به همون بیخیالی سنگین ترید.
iranbanoo نوشته: شما قوانین رو با زورگیری و لات بازی اراذل اوباش قاطی نکن.همون طرح چه قدر ازش سو استفاده میشد و ملاک و معیاری واسه درست و غلطش وجود نداشت.این حرفارو یکی از اقوام ما که تو راهنمایی رانندگی هستند میگن وبعد شما چه اصراری دارین که تو ایران همه چیز درسته من واقعا نمیدونم!
یادم نمیاد جایی گفته باشم همه چیز درسته! فقط گفتم همین قوانین نیم بند رعایت بشه وضعیت به کلی دگرگون میشه.
iranbanoo نوشته: ضمن اینکه چندان هم به بیراهه نرفت.الان وضعیت موتور سوارها خیلی بهتر شده و همنطور وضعیت رانندگی تو یکسری مناطق خیلی بهتره.
بله خیلی بهتر شده مثلن دیگه برای رفتن توی پیاده رو از روی جوی آب نمیپرند! از روی پل میرند توی پیاده رو :))))
iranbanoo نوشته: رابطه ی مستقیم:)
چونکه تمام ارکان دولتی و حکومتی دست حضراته و ضمن اینکه سهام عمده ایران خودرو و سایپا دست همیناست.کلا منظور من از اینی که دارم میگم این هست که سیاست کلی ای که وجود داره صرفا چپاول مردمه و به هیچ وجه برنامه ای پشت این تولید و تقسیم وجود نداره.من فکر میکنم این یکی از بدیهی ترین مسائلی باشه که باید قبولش کرد.
یعنی پدر من هم جزو حضراته که سهام ایران خودرو داشت یک زمانی ؟!
مهم نیست ارکان دولت دست چه کسانیه! اون اشخاص قانون گذار نیستند ، متخصص هم نیستند - یک مشت دزدِ مال مردم خور هستند ولی با تمام این دزدی ها و ... یک سری قوانین رو از روی غرب کپی پیست فرموده اند که هیچ بنی بشری در ایران اون قوانین به بیضه چپش هم نیست.
iranbanoo نوشته: ماشین بی کیفیت تنها تولید میشه و به قیمت هنگفت به فروش میره.به نظر شما نباید همسو با این سیاست وضعیت راه و شهر به حدی رسیده باشه که جوابگوی این حجم ماشین باشه که به یکباره وارد خیابونا میشن؟
نه نباید باشه! آلمان بزرگترین تولید کننده خودرو در جهانه و ایران صد سال دیگه هم به گرد پاش نمیرسه!
اما!!! وقتی یک ماشین عمرش سپری میشه شما خودت رو به در و دیوار هم بکوبی TÜV (معاینه فنی) نمیگیری و ماشین باید بره قبرستون! توی ایران چی ؟ ده هزار تومان (به نرخ اون زمان) میذاری کف دست ماموره و خلاص!! نه ماموره حکومتی و آقازاده هست نه شما که بهش رشوه میدی و تنها وجه مشترک جفتتون فرهنگ خرابه که شما رشوه میدی اون یکی رشوه قبول میکنه برای هیچ کدومتون هم مهم نیست چه بلایی سر محیط زیست و کشور و بقیه میاد! همین که کار خودتون راه بیوفته کافیه! بهونتون چیه ؟ آی گرونیه پول نداریم! پس چون پول نداریم مجازیم خلاف کنیم .
بیچاره دزده هم پول نداره برای همین میره دزدی! پس اگر اومد خونتون دزدی بی زحمت ازش شکایت نکنید :))
iranbanoo نوشته: چه برنامه ی ویژه ای؟ چه هزینه ی هنگفتی؟
حالا هر کی ندونه فکر میکنه از چه سوپر استارایی استفاده کردن؟چهار تا کارتون و انیمیشن که اینهمه دادو قال نداره:)))
همون کارتونها هزینه ساخت و پخش داره! به خصوص هزینه پخش از سازمان صدا و سیمای سید علی و رفقا که ثانیه ای 500 هزار تومان برای هر بار پخش اون زمان میگرفتند!!!! شما خودت هزینه اش رو حساب کن.
iranbanoo نوشته: والا اینجا هم مردم نمیریزن اتوبان بسته شده رو با یاغی گری باز کنن:)))
البته هنوز به اون حد از توحش نرسیدند! ولی به جاش صد تا ویراژ میدند و صد تا تخلف دیگه میکنند چونکه اتوبان بسته شده :)))
iranbanoo نوشته: منم دارم میگم قوانین درست درمون(دقت کن) باشه, اونوقت انتظار داشته باشید که مردم رعایتش کنن.
قوانین راهنمایی و رانندگی در ایران امروز با قوانین بقیه دنیا تقریبن یکی شده! پس قوانین درست و درمون وجود داره فرهنگ درست و حسابی برای رعایتش وجود نداره .
آیین نامه ی راهنمایی رانندگی (چاپ جدید)