12-17-2013, 09:28 PM
[ATTACH=CONFIG]3144[/ATTACH]
WTF?
WTF?
کسشر هم تعاونی؟!
Dariush نوشته: گرامی، ما در اینجا چند نفر داریم که زبانِ آلمانی آنهم در ترازی آلمانیِ نیچه بداند که دشوارترین نوعِ آلمانیست؟
مزدك بامداد نوشته: Verschrobenheit
Dariush نوشته: گرامی، ما در اینجا چند نفر داریم که زبانِ آلمانی آنهم در ترازی آلمانیِ نیچه بداند که دشوارترین نوعِ آلمانیست؟ من هم نوشتههای نیچه را نهایتا به زبان انگلیسی بخوانم، و جز چند عبارت کوتاه از او به آلمانی نمیدانم. شما با آگاهی از تمامِ اینها از چه رو در این انجمن زمانیکه جز خودتان و مزدک گرامی ( و یکی دو نفر دیگر احتمالا)در این سطح از آلمانی سردر نمیآورند به آلمانی با ما سخن میگویید؟ خود را به آن راه نزنید و ما را .... فرض نکنید!
Dariush نوشته: و بله، گرچه نژادها همسان نیستند، اما نژاد کهتر و مهتر نداریم.
Mehrbod نوشته: بلندی قد = زاب به ارث بردنیچطور؟
هوش = زاب به ارث بردنی
...
همانجوریکه یک نژاد میتواند بلندقد یا کوتاهقد باشد, درست همانجور.
Dariush نوشته: [ATTACH=CONFIG]3144[/ATTACH]
WTF?
Dariush نوشته: چطور؟
Dariush نوشته: فرض کنید پدر من آدم باهوشی بوده و من نیز هوش را از او به ارث بردهام! حالا این چگونه میتواند به نژاد ایرانیِ من، زمانیکه میدانیم هیچ نژاد ایرانیِ خالصی هم اکنون وجود ندارد، مربوط شود؟
بعد آنکه آیا بهرهی هوشی ارثی، میتواند بر تاثیر محیط بر هوش افراد غلبه داشته باشد یا خیر؟
نقل قول:... برای دریافت راستی و فرهود، بسنده است که راستی را بدست آورده باشید نه اینکه
این فرهود به چه انگیزه پدید امده و گفته شده و از چه راهی جسته شده است.
homayoun نوشته: تاجاییکه من میدانم این فرشروبن هایت است نه ورشروبن هَیت.من هم نگفتم ورشروبنهایت، پرسنده چنین نوشت.
یک پرسش هیتلر چرا jahre را یاغه میگوید و sprechen را شپرشن ؟
هم ر و هم غ ؟ گویش های آلمانی چگونه است.
من در آلمانی ch را پس از a o u خ میگویم. در اتریش و سویس چگونه است؟
آنها پس از i و l نیز خ میگویند؟ r را ر میخوانند؟
Mehrbod نوشته: این اندازه هم سخت نیست, یک google translate بزنید, یا دو رج آنرا بگوگلید: is.gd - Shortened URLمهربد جان، اندیشه کنید که اینجا انجمنی پارسی است و همگان به زبان پارسی تسلط دارند و پس از آن تعدادی به انگلیسی تسلط دارند و عدهی بسیار انگشتشماری به آلمانی و ایتالیایی و فرانسوی و... تسلط دارند. اکنون من اگر بیایم اینجا به زبان نروژی سخن بگویم ، به فرض که بدان تسلط دارم، بعد بگویم خب بروید گوگل بکنید، چه معنایی دارد؟ its not complicated!
Mehrbod نوشته: این هم یک چیستان:چستانتان هم بیربط است! منظور من از همسانی بیشتر مشابهت بود تا برابری. بنابراین انسانها و نژادها یکسان نیستند، اما از لحاظ ارزشهای انسانی همگی به یک چشم دیده میشوند. من میتوانم نژاد روس را برای همآغوشی و سکس بیشتر بپسندم، اما آیا میتوانم نژاد روس را به سببِ آنکه ریاضیدان و موسیقیدان فزونتر و کلا به سبب آنکه هوشمندانِ بیشتری از آن تولید شدهاند، برتر از دیگر نژادها ببینم یا خیر؟
Mehrbod نوشته: فرا-اندازه پسندِ من افتاد, از اینرو ... (((:گویا خیلی مورد پسندتان بوده :))