Theodor Herzl نوشته: خوب سوسیال دموکراسی همین است ، یک چتر حمایتی هست که مردم مثل آمریکا بخاطر پول بیمارستان ورشکست نمیشوند و کسی گرسنه نمیماند! من در نیویورک دستم برید برای ۳ تا بخیه ۱۲۰۰ دلار پیاده شدم! این مالیاتها هم بهر حال خرج مردم میشود ، حکومت که دزد نیست! در آمریکا ۱ ماه بیکار باشید بدبخت میشوید ، هیچی حمایت نیست ، ۲ ماه کار نکنید بی خانمان میشوید ، من خودم حاضر هستم در یک کشور زندگی کنم که کمی مالیات بیشتر بدهم ، ولی در عوض از نظر بیمه و دیگر مسائل خیالم راحت باشد
در همان آمریکا شما اگر بروید خودتان را بیمه کنید به خاطر مخارج درمانی به خاک سیاه نمیشینید !
در اروپا حکومت به زور بیمه تون میکنه ! و تازه بیمه حکومتی ختم به تخمی ترین بیمارستاها میشود ! (دایی من همین طوری کُشته شد در همین آلمان)
بعد شما از کدام خرج مردم حرف میزنید ؟! خوب آمریکا هم مالیاتش رو خرج مردمش میکنه دیگه ! وگرنه الان آباد ترین کشور دنیا نبود ! داغون ترینش بود . این سیستمهای حمایتی هم فقط دهن پُر کن هستش - در عمل به هیچ دردی نمیخوره یا شاملتون نمیشه یا باید 2-3 سال سگ دو بزنید که یک چیزی از اینها بگیرید . بهت وقت میدند که ساعت 11 اونجا باشی ، تا ساعت 12 هم بیشتر کار نمیکنند بعدش ساعت 10 اونجایی میبینی 50 نفر جلوتن ! با اینکه وقت داری منتظر میشینی ساعت 12 میشه و نوبتت نمیشه و تعطیل میکنند میرند ! میگی من وقت داشتم چی شد ؟! میگه برو برات نامه میاد ! نامه میاد که روزی که ازت دعوت کرده بودیم نتونستیم باهات صحبت کنیم یا نیومده بودی پس برای همین 50% حمایتمون رو به عنوان جریمه ازت کم میکنیم . پا میشی با توپ پُر میری اونجا کاغذی که گرفتی و توی نوبت تمرگیدی رو میذاری جلوش میگی من اینجا بودم خودت راهم ندادی ! طرف یک نگاهی بهت میندازه میگه قانونه !!!!
همچنین در اروپا مادامی که شما کار میکنید باید Rente Versicherung بدهید که وقتی بازنشست شدید حقوق بازنشستگی بگیرید وگرنه خبری از بازنشستگی نیست !
فوق فوقش اگر بیمه بازنشستگی نداشته باشید و توانایی کار کردن هم نداشته باشید اداره کار می آید ! اول از همه تمام اموالت رو میبینه . اگر خونه داشته باشی - حساب بانکی داشته باشی و ... میگه فعلن اینها رو بفروش بخور تا تموم شه ! بعدش تازه میاد میگه برو بگرد تا سقف انقدر برای خودت یه خونه پیدا کن ! و اغلب هم صاحب خانه ها به کسی که از دولت پول میگیرد خانه اجاره نمیدهند . پس مجبور است برود سر وقت شرکتهایی که خانه اجاره میدهند که افتضاح ترین خانه ها را در بدترین جای شهر بهتون آیا بدهند یا آیا ندهند چون 1000 نفر دیگه جلوته !
بعد از اون با منت ماهی 350 یورو بهت میدند که فقط از گشنگی نمیری !!!!
یعنی اول از همه تحقیرتان میکنند و بعدش میفرستنتان هایم ! بعد از مدتی یک خانه تخمی بهتان میدهند و تحقیر کماکان ادامه دارد ! مسافرت حق ندارید بروید ! چون از دولت پول میگیرید و اگر بخواهید بروید باید بروید قبلش ازشون اجازه بگیرید و کلی جواب پس بدید که هزینه هاش رو از کجا آوردید !!!!
من حاضرم مادامی که توانش را دارم مثل تراکتور کار کنم که بعدش به این فلاکت نیوفتم .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری