10-08-2013, 09:59 PM
Reactor نوشته: ولی من میگم ایرانی با یک خارجی فرقی نداره.
اون وقت دید من احساسیه !!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
Reactor نوشته: ولی من میگم ایرانی با یک خارجی فرقی نداره.
Reactor نوشته: دید مهربد دید سیستماتیک هست.اینجا دو مطلب هست، اول اینکه در برسی برای پیدا کردن ایراد اینکه چقدر حل ان سخت است مهم نسیت، این میشود همان اندیشیدن آرزومندانه
دید سیستماتیک دید مهندسی هست که همه چیز رو کلی به جزئی میبینه.
دید مهندسی و سیستماتیک اگر درست اجرا بشه میتونه راه حل هایی ارائه کنه که به نتیجه برسند.
یعنی اگر مشکلی وجود داشته باشه که امیدی باشه که راه حلی براش وجود داشته باشه حتما با این نگاه میشه اون راه حل ها رو براش پیدا کرد.
قصد قضاوت ندارم. دید میلاد(بیشتر) و راسل(کمتر) احساسیه.
شما ادعا میکنید که مشکل فرهنگیه. خوب باید چکار کرد؟ چطوری میخواهید فرهنگ 78 میلیون آدم رو تغییر بدهید؟
ولی من میگم ایرانی با یک خارجی فرقی نداره. مشکل از گرسنگی و جیب خالی مردمه. مشگل گرسنگی مردم هم با استفاده ی درست از منابع و سرمایه گذاری های بجا و جلوگیری از دزدی و ریخت و پاش قابل حله.
با سیر کردن مردم میشه در بدترین حالت ممکن فرهنگ بیشتر مردم رو بالا برد.
از قدیم گفتند: "شکم گرسنه دین و ایمون نداره"
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: اینجا دو مطلب هست، اول اینکه در برسی برای پیدا کردن ایراد اینکه چقدر حل ان سخت است مهم نسیت، این میشود همان اندیشیدن آرزومندانه
دوم اینکه من هم گفتم مساله بیشتر فرهنگی ست (بعید است تفاوت شیوهیِ رانندگی ایرانی با غیرایرانی طبیعی و ژنتیکی باشد).چنانچه اعراب حوزهیِ خلیج فارس را که آخر پولدار هستند را خود مهربد بارها گفته که بیفرهنگ میداند.
موقع بدیهایمان که میشود اینها مشکل همهگانیست، ولی خوبیهایِ این قوم آریایی در جهان بیهمتاست و اصلا ما نه بردهداری کردهایم و نه تجاوز به خاک دیگران کردهایم و... تازه منشور حقوق بشر هم نوشتهایم و... ، اینها همه ناشی از این است که بخاطر ملیگرایی یا گارد در برابر دشمنان و اسلامگرایان و... نقد و تحلیل درستی نکردهایم از خودمان.
فرهنگ تا آنجا که من میدانم در تعریفش اصلا جیزی ست که ژنتیکی نیست و یکسری رفتار و آئین و... است که از نسلی به نسل بعد میرود.حالا اینکه این چطور اینجور شده چندان مهم نیست ولی اینکه این میراث ما هم گند و گه زیاد دارد و این سخن از بازگشت به خویشتن و اینها یک بدیش همین است که راه نقد را میبندد.پول هم در بلند مدت باعث تغییر میشود ولی تنها عامل نیست، اگر تنها پول است یعنی آنچه از فرهنگ ایران هم بوده همه حاصل پول بده و اگر فرهنگ امروز ایران چون دلیلش نبود پول است سرزنش دارد چگونه فرهنگ والای (؟) ایرانیان قبل از اسلام جای افتخار دارد و چرا اعراب که به ما حمله کردند و مال ما را بردند و ما ندار شدیم و آنها دارا این فرهنگ والای ما به آنها متقل نشده و همچنان ما مدعی هستیم از آنها آدم حسابیتریم؟
Reactor نوشته: شما ادعا میکنید که مشکل فرهنگیه. خوب باید چکار کرد؟ چطوری میخواهید فرهنگ 78 میلیون آدم رو تغییر بدهید؟
Mehrbod نوشته: در عربستان هم شیخهایِ پولدار داریم, ولی همه عربها که پولدار یا بی نیاز نیستند.
سپس اگر همگی بی نیاز هم بودند, بایستی اسلام را ریشهکن کنند (اسلام هومن[3] و فرهنگستیز), پس از آن
زبان عربی ناکارآمد را هم با یک چیز درخور جایگزین کنند (یا از بیخ بدگرانند[4]), آنگاه نیز میتوانیم بینندهیِ شکوفایی فرهنگ آنها باشیم.
Mehrbod نوشته: یکبار دیگر به زبان ساده:بگمانم اعراب هم برای اینکه زبانشان را درست کنند باید پولشان را بیشتر کنند و چند چاه نفت تازه پیدا کنند :)))
١. سرایداشت[1] همبستگی یکسویه با فرهنگ دارد (ولی فرهنگ هیچ همبستگیای نداشته, یا همبستگیِ ناچیزی با سرایداشت دارد): از سرایداشت به فرهنگ میشود رسید, ولی از فرهنگ بسختی میتوان به سرایداشت رسید.
٢. در ایران دشواریهایِ فرهنگی پُرشماری هست, ولی پرداختن به آنها هیچ گرهی از کار هیچکس نمیگشاید (بجز عقدهگشایی و کینهجویی[2] برخی, از نژادپرستی پنهان؟ در ایرانیگری).
در عربستان هم شیخهایِ پولدار داریم, ولی همه عربها که پولدار یا بی نیاز نیستند.
سپس اگر همگی بی نیاز هم بودند, بایستی اسلام را ریشهکن کنند (اسلام هومن[3] و فرهنگستیز), پس از آن
زبان عربی ناکارآمد را هم با یک چیز درخور جایگزین کنند (یا از بیخ بدگرانند[4]), آنگاه نیز میتوانیم بینندهیِ شکوفایی فرهنگ آنها باشیم.
این راهکاریست درست و آروینسته[5] (با نگرش به روندی که همهیِ کشورهای اروپایی گذراندهاند),
ولی بجای آن ما میبینیم که برخی مانند شما یا امیر از نام "ایرانی" بد اشان میاید و به
"بیوطنی" میبالند و اینجا به نگر میاید بیشتر بدنبال سرکوب ایراندوستان میباشند تا چیز دیگر,
هنگامیکه هر کشوری در کنار نکوهش و سرزنش رفتارهای[6] نادرست خود (negative reinforcement), نیاز (بسیار بیشتری) به نازش و بالش به دستآوردهای خود (=positive reinforcement) هم دارد, کسانیکه
تنها به یکی از ایندو میپردازند بروشنی آماج[7] دیگری را دنبال میکنند; در دیدگاه درست ما باید جاییکه سزاوار نازش هستیم به خود امان نازیده و خودستاییم (کوروش بزرگ, مزدک بامدادان, بابک خرمدین, ...) و
گه گاه, تنها به چیزهاییکه براستی آزارنده هستند و شایستهیِ[8] نکوهش نیز بپردازیم (زیرا نکوهش همیشه چندین برابر دردناکتر از ستایش است), که در اینجا دشواری مهادین[9] ایران همان سرایداشت[1] (خود وابسته به اسلام, سپس در تراز[10] کمتری وابسته به زبان پارسیک[11]) است و بس.
Mehrbod نوشته: لابد[1] با سرزنش پیوسته و بی امان!ادعای آن بچهیِ طفلی ماتحت دنیا را پاره کرده است، نیاز به انگیزه ندارد، یکی باید جلویش را بگیرد
برای من گیراست این دوستان در زندگی خودشان چگونه به چیزی خویش را میانگیزانند[2], یا نمونهوار در برابر کودکان چه رویکردی در پیش میگیرند؟ اگر
شما به یک کودک پیوسته یادآورید که چه اندازه بی دست و پا و کودن و نادان و بی فرهنگ و ... است, آیا براستی به بهکرد رفتار وی میانجامد؟ ((:
همچنین این داستان را ما در گذشته هم داشتهایم, از بیخ ایراندوستان باید خفه شوند تا خدای ناکرده[3] نژادپرستی نکرده باشند. @iranbanoo
نیز از روی نام زیبایی که برای خود گزیدهاند بیشتر از همه اینجا (و دیگر جاها) این بدرفتاریها و طلبکاریها را میآروینند[4].
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax نوشته: بلاخره مشکلشون پوله ؟!
یا اسلام و زبان (فرهنگ) ؟!
Russell نوشته: بگمانم اعراب هم برای اینکه زبانشان را درست کنند باید پولشان را بیشتر کنند و چند چاه نفت تازه پیدا کنند :)))
باقی مطلب هم مثل متن بالا که آوردیم و بی پاسخ ماند سرشار است از تناقضات ابتدایی که ترجمی که میانگیزد مانع ریشخند دوبارهیِ تک تک آنها میشود !!
باقیش همه حمله به منست، چرا که به اسب آریای گفتهایم یابو !!
ادعای آن بچهیِ طفلی ماتحت دنیا را پاره کرده است، نیاز به انگیزه ندارد، یکی باید جلویش را بگیرد
Mehrbod نوشته: اینهم دنبالهیِ همان نالهها و گلایهها از سفستههایِ نادیدنی ولی باشنده! در نوشتهیِ من بیشتر نبود! (:
sonixax نوشته: اون وقت دید من احساسیه !!!