10-04-2013, 12:45 PM
یه نفر نوشته: شوخی کردماااشما پدر و مادرت تربیت بهت یاد ندادن هی با همه شوخی میکنی؟ کسی با شما شوخی نداره ، چخه لطفا!:e420:
"A Land without a People for a People without a Land"
یه نفر نوشته: شوخی کردماااشما پدر و مادرت تربیت بهت یاد ندادن هی با همه شوخی میکنی؟ کسی با شما شوخی نداره ، چخه لطفا!:e420:
Theodor Herzl نوشته: کسی با شما شوخی نداره ، چخه لطفا!
سامان نوشته: خوب آزادی خواهی جناب مهربد گریبان من را هم گرفت و گزین گویه ام از اینجا حذف شد.
یکی دیگه مینویسم، مهربد جان زود بیا اعمال قانون کن! یه پارسیک بزنم زیرش میشه قانون رو دور زد؟!
نمیدانم این چه دروغی است که این روزها باب شده است که میگویند ایرانیان هیچگاه در طول تاریخ به هیچ ملتی تجاوز نکرده اند.
پس کوروش در بابل، خشایارشا در مصر، نادرشاه در هند، آقا محمد خان در تفلیس و ... ، چه میکرده اند؟!
Anarchy نوشته: اگر موردی هست در تالار مخصوص به خودش مطرح کنید چون به نظر میرسه چیزی از اینجا حذف نشده !! مهربد گرامی هم دیگه جز تیم گردانندگان اینجا نیستن و دسترسی مدیریتی ندارن...
یه نفر نوشته: مثل پیج مردستیزی مهربد و راسل و شهریار که نزدیک بود به ملکوت اعلا بپیونده...
sonixax نوشته: ریپورت الکی دادن خرجش یک نامه به تیم مدیریتی فیس بوک است + ترجمه مطالبی که در بارشون ریپورت داده شده .
اون وقت بعد از اون فیس بوک ریپورتهای راستینِ ریپورت دهندگانِ دروغین رو به مانند داد و فریاد های راستین چوپان دروغگو میبینه.
بر خلاف ایران اینجا فیس بوک دفتر و نمایندگی دارد جانم :e405: .
Mehrbod نوشته: رو که نیست!! ((:
یه نفر نوشته: بستن یک پیج بی محتوا و بی ارزش راحت ترین کار در دنیای مجازی بخصوص فیسبوک هست!من تا بحال فکر می کردم شما پسر باشید
خوشم میاد اسمم رو پاک نکردی تا همه بفهمن دخترم و لابد فمنیست!
mosafer نوشته: هر چند به نگرم دختر نیستید