07-20-2013, 09:25 PM
Theodor Herzl نوشته: اتفاقا اصلا اینگونه نیست ، ۷۰% مردم غزه به حماس رأی دادند ، و بسیاری نیز با خوشحالی بچههای خود را برای انتحاری شدن میفرستندچه آلترناتیو دیگری برای مردم غزه هست که به آن رای دهند به جز نتانیاهو و خالد مشعل و اینکه کاملا قابلِ پیشبینیست که وقتی طرفِ مقابل اینچنین افراط میکند، اینطرف هم افراط مشاهده شود. بیش از همه چیز خودِ دولتِ اسرائیل است که حماس را در غزه محبوب میکند. هرگز فراموش نکنید که تحقیرهایی که پس از جنگِ جهانی نخست بر مردمِ آلمان روا داشتند موجبِ سرکار آمدنِ نازیها شد. حقیقتا باورپذیر نیست که کشتیها و محمولههای انساندوستانهای که از اروپا، مردمی برای مردمی دیگر میفرستند، بینِ راه به آن شکل توقیف میشود. برای من به شخصه باورش سخت است که در قرنِ بیست و یک، دو میلیون انسان را به طور علنی گروگان بگیرند و نگذرارند هتا از بیرون غذا و دارو به آنها برسد.
Theodor Herzl نوشته: از سال ۲۰۰۵ یک یهودی هم در غزه نیست ، تمامی آنها را دولت آریل شارون بیرون کشید ، یک کمی اطلاعات خود را update کنید.پیشنهادِ متفاوتِ من این است که به جای به رخ کشیدنِ دانستههای فوقِ فرا جامعِ ارشد و به روزِ خود، یکبار دیگر نوشتهی مرا خوانده و ببینید آنچه شما گفتید چه ربطی به آن دارد.
Theodor Herzl نوشته: ایرادهای بنی اسرائیلی مثلا چه؟ ببینید شهرکهای کرانه غربی ۹۵% آنها در جاهایی هست که به آنها settlement blocs میگویند ، حتی اسحاق رابین هم گفته بود در هر قرارداد صلحی این قسمتها جزئ از خاک اسرائیل خواهد ماند ، اینها ربطی به نتانیاهو و غیره ندارد. این blocها هم حدود ۵% کرانه غربی را تشکیل میدهندبخوانید:
جهان - BBC فارسی - شهرکهای یهودی نشین جدید: سرسختی نتانیاهو در مقابل اعتراضات جهانی
انتقادها از طرح جدید ساختمانسازی اسرائیل در بیتالمقدس | منطقه | DW.DE | 18.11.2009
نقل قول:انتقادها از طرح جدید ساختمانسازی اسرائیل در بیتالمقدس صدور مجوز ساخت صدها واحد مسکونی جدید در شرق بیتالمقدس از سوی دولت اسرائیل با مخالفت شدید آمریکا، بریتانیا و دبیرکل سازمان ملل متحد مواجه شد. جامعه بینالمللی خواهان توقف خانهسازی در سرزمینهای اشغالی فلسطین است.
خانهسازی اسرائیلیها در بیتالمقدس
بهرغم درخواست جامعهی جهانی برای توقف شهرکسازی در سرزمینهای اشغالشدهی فلسطینیها، مقامهای اداری اورشلیم (بیتالمقدس) روز سهشنبه مجوز ساخت ۹۰۰ واحد مسکونی جدید در شرق بیتالمقدس را صادر کردند. این ۹۰۰ واحد مسکونی در شهرک "گیلو" در شرق بیتالمقدس ساخته خواهند شد.
شهرک یهودینشین "گیلو" بر زمینهای متعلق به فلسطینیها ساخته شده که در جنگ ششروزهی ۱۹۶۷ توسط اسرائیل اشغال و سپس به عنوان بخشی از بیتالمقدس، به خاک این کشور ضمیمه شده است. اکثریت کشورهای جهان این اقدام اسرائیل را به رسمیت نشناختهاند و "گیلو" را شهرکی یهودینشین ساختهشده بر زمینهای اشغالی فلسطینیها میشناسند.
در شرق بیتالمقدس ۲۷۰ هزار فلسطینی و ۲۰۰ هزار اسرائیلی در شهرکهای نسبتا جدید سکونت دارند. فلسطینیها در پی آن هستند که شرق بیتالمقدس را پایتخت کشور مستقل آیندهی خود کنند.
نارضایتی آمریکا، بریتانیا و بان کی مون
به گزارش روزنامهی اسرائیلی یدیوت آهارنوت، جرج میچل، نمایندهی ویژه باراک اوباما در امور خاورمیانه، نارضایتی دولت آمریکا از طرح احداث خانههای جدید در شهرک گیلو را به اطلاع دولت اسرائیل رساند. جرج میچل گفت، کاخ سفید نگران آن است که احداث واحدهای مسکونی جدید در شرق بیتالمقدس، شانس بازگشت فلسطینیها به مذاکرات صلح را بازهم کاهش دهد.
رابرت گیبس، سخنگوی کاخ سفید، نیز شامگاه سهشنبه در واشنگتن، تصمیم وزارت کشور اسرائیل برای اعطای مجوز احداث ۹۰۰ واحد مسکونی جدید را "حیرتآور" خواند. سخنگوی کاخ سفید گفت، این تصمیم دولت اسرائیل تلاشها برای برقراری صلح در خاورمیانه را دشوارتر خواهد کرد.
رابرت گیبس همچنین گفت، دولت آمریکا دیگر اقدامهای اسرائیل در این زمینه، از جمله موضوع ادامهدار برچیدن و تخریب خانههای فلسطینیها را نیز مردود میداند.
یک سخنگوی دیوید میلیبند، وزیر امور خارجهی بریتانیا، نیز تصمیم اسرائیل برای احداث خانههای جدید در بیتالمقدس را اقدامی "اشتباه" خواند و گفت، دولت بریتانیا این اقدام را رد میکند.
تصمیم اسرائیل با انتقاد بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، نیز روبرو شد. او گفت، ساختوساز بر زمینهای اشغالشدهی فلسطینیها غیرقانونی است. به اعتقاد بان کیمون، این اقدامها تلاشهای صلحجویانه در منطقه را تخریب کرده و عملی بودن راه حل دو دولت را با تردید مواجه میکند.
صاحب عریقات، از مقامهای ارشد فلسطینی، نیز با انتقاد شدید از طرحهای جدید ساختمانسازی دولت اسرائیل، خواهان توقف شهرکسازی در سرزمینهای اشغالی فلسطینیها شد.
اصرار دولت راستگرای نتانیاهو بر ادامهی شهرکسازی، دستکم در شکل توسعهی شهرکهای موجود، یکی از موانع اصلی بنبست در مذاکرات صلح میان اسرائیل و فلسطینیهاست.
gooya news :: politics : فرانسه و بریتانیا سفیران اسرائیل را در اعتراض به گسترش شهرکسازی فراخواندند
نقل قول:فرانسه و بریتانیا در اعتراض به طرح اسرائیل برای توسعه شهرکهای خود در اراضی فلسطینی سفیران این کشور را فراخواندند. آلمان، روسیه و دبیر کل سازمان ملل متحد نیز در مواضعی جداگانه خواستار توقف این طرح شدهاند.[URL="http://www.radiofarda.com/content/f4_middleeast_peace_process_fail_israel_palestinians/2242356.html"]«شکست» مذاکرات صلح خاورمیانه بین فلسطینی ها و اسرائیل
دویچه وله ـ روز دوشنبه (۳ دسامبر/ ۱۳ آذر) فرانسه و بریتانیا در اعتراض به ساخت حدود ۳ هزار واحد مسکونی جدید در شرق بیتالمقدس و کرانه باختری رود اردن توسط اسرائیل سفیران این کشور را فرا خواندند.
فرانسه در نامهای به دولت اسرائیل این طرح را "مانعی مخرب برای راه حل دو کشور" خواند.
بریتانیا نیز سفیر اسرائیل را به وزارت خارجه فرا خواند و خواستار باز پسگیری این طرح شد.
فرانسه به طرح ارتقای جایگاه فلسطین در سازمان ملل متحد به "کشور ناظر غیر عضو" رأی مثبت داد و بریتانیا از شرکت در رأیگیری خودداری کرد.
آلمان خواستار توقف شهرکسازی شد
آلمان نیز خواستار توقف این طرح شده است. اشتفان زایبرت، سخنگوی دولت آلمان دوشنبه (۳ دسامبر) در برلین از "نگرانی شدید" این کشور سخن گفت و توسعه شهرکسازی در مناطق فلسطینی را ارسال "پیامی منفی" از سوی اسرائیل خواند. او اظهار داشت، این طرح "اعتماد به آمادگی اسرائیل برای مذاکره" را زیر سئوال میبرد.
وی گفت، دولت آلمان از اسرائیل میخواهد، از این طرح دست بردارد. زایبرت با اشاره به دیدار پیش روی آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در چارچوب رایزنیهای سالانه آلمان و اسرائیل گفت، صدر اعظم و وزرای او خوشحال خواهند شد که این رایزنیها "مذاکراتی باز و دوستانه" باشد.
این دیدار قرار است در شامگاه چهارشنبه (۵ دسامبر) و روز پنجشنبه (۶ دسامبر) در برلین انجام شود.
آنگلا مرکل نیز خواستار ادامه مذاکرات صلح خاور میانه شده و ابراز امیدواری کرده است که این مذاکرات "هر چه سریعتر" از سر گرفته شود.
وی بیآنکه اشارهای به ساخت شهرکهای جدید اسرائیلی کند گفت، دیدار سالانه بین دو کشور "نشانگر آن است که اسرائیل تنها کشور دمکراتیک در منطقه است و آلمان و اسرائیل در مسائل جاری سیاسی مشترکات زیادی دارند."
انتقاد شدید دبیر کل سازمان ملل متحد
شب گذشته (۲ دسامبر) بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از شهرکسازیهای جدید اسرائیل در مناطق فلسطینینشین در نیویورک گفت، چشمانداز صلح با فلسطینیها با این طرح تقریبا نابود شده است.
بان با اشاره به دوپاره شدن مناطق فلسطینی با احداث شهرکهای جدید اسرائیل این طرح را "ضربهای مهلک" به راه حل دو کشور خواند. او احداث شهرکهای جدید در مناطق اشغالی را مخالف قوانین بینالمللی قلمداد کرد و گفت، تصمیم اسرائیل او را ناامید کرده است. بان کی مون از اسرائیل خواست، از این طرح فاصله بگیرد.
دفاع نخستوزیر اسرائیل
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده، تا زمان توقف طرح شهرکسازی با اسرائیل بر سر میز مذاکره نخواهد نشست.
با این حال بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در نشست روز یکشنبه (۲ دسامبر) اعضای کابینه خود از واکنشهای اعتراضی به تصمیم دولت خود انتقاد کرد و گفت، این طرح اجرا خواهد شد. او واکنشهای اعتراضی به تصمیم اسرائیل را "حمله" به این کشور قلمداد کرد.
کمتر از یک روز پس از آنکه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به پیشنهاد ارتقای فلسطینیان از "نهاد ناظر" به "کشور ناظر غیر عضو" رأی مثبت داد، اسرائیل اعلام کرد، در شرق بیتالقدس و کرانه باختری دست کم ۳ هزار واحد مسکونی جدید خواهد ساخت.
در پی ارتقای جایگاه فلسطینیها در سازمان ملل اسرائیل همچنین اعلام کرد که پرداخت مالیات جمعآوریشده از فلسطینیها به دولت خودگردان را متوقف خواهد کرد.
سایر واکنشها
وزارت خارجه آمریکا گسترش شهرکهای یهودینشین در مناطق اشغالی را تصمیمی "غیر سازنده" خواند و اعلام کرد که این تصمیم مانع مذاکرات مستقیم صلح خاور میانه میشود. روسیه نیز اعلام کرده که اقدام اسرائیل به تلاشبرای استقرار صلح لطمه میزند.
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از دو طرف درگیر در خاور میانه خواسته است در فضایی تازه برای کنار گذاشتن اختلافها گام بردارند.
گیدو وستروله، وزیر خارجه آلمان و بسیاری از دیپلماتهای ارشد اروپایی انتقادهای مشابهی از گسترش شهرکهای یهودینشین کردهاند.
در این میان مردم رامالله روز یکشنبه (۲ دسامبر) بازگشت محمود عباس از نیویورک و ارتقاء جایگاه خود در سازمان ملل متحد را جشن گرفتند و این پیروزی را "تاریخی" نامیدند. عباس در میان جمعیت شادمان رامالله گفت: «اکنون ما یک کشور داریم.»
[/URL]
نقل قول:دو کشور اعلام کرده اند که تماس های چند هفته ای آنها جهت تنظیم توافقی کتبی که اسرائیل در برابر دریافت «مشوق» هایی از آمریکا، خانه سازی در کرانه باختری را برای یک دوره زمانی سه ماهه دیگر متوقف کند تا روند صلح با پیشرفت روبرو شود، ناکام شده است.
[URL="http://www.radiofarda.com/content/F12_Work_begun_on_600_new_homes_in_West_Bank_settlements/2200738.html"]آغاز ساخت ۶۰۰ خانه جدید در شهرکهای یهودینشین کرانه باختری
[/URL]
نقل قول:یک گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد روز شنبه گفت که وضعیت در ۶۰ درصد از کرانه باختری رود اردن که تحت اداره کامل ارتش اسرائیل و محل سکونت ۴۰ هزار فلسطینی است اصلاً مناسب نیست.
ریچارد فالک، در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت که سیاستهای اسرائیل در کرانه باختری و شرق بیتالمقدس، «مسئله اشغال اراضی را به طور بالفعل به الحاق اراضی تبدیل کردهاست.»
[URL="http://www.radiofarda.com/content/f7_israel_disappointed_us_over_peace_talks_progress/2230682.html"]«ناامیدی آمریکا» از روند مذاکرات صلح خاورمیانه
[/URL]
http://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q...8099,d.ZWU
انتقاد مجدد اتحادیه اروپا از شهرکسازی اسرائیل | خبرها | DW.DE | 18.12.2012
نقل قول:اتحادیه اروپا بار دیگر از اسرائیل به دلیل صدور مجوز احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی جدید در شرق بیتالمقدس انتقاد کرد.
سخنگوی کاترین اشتون، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی، روز سهشنبه (۲۸ آذر/۱۸ دسامبر) در بروکسل در این باره گفت: «اتحادیه اروپا تاکید میورزد که چنین شهرکهایی برمبنای حقوق بینالملل غیرقانونی هستند و سدی شدهاند برای رسیدن به صلح در خاورمیانه.»
سخنگوی کاترین اشتون با اشاره به مصوبه دهم دسامبر وزرای خارجه اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد که در این مصوبه شهرکسازی در مناطق اشغالی محکوم شده است.
اسرائیل در نظر دارد مجوز احداث ۴۰۰۰ آپارتمان جدید دیگر را نیز در این منطقه صادر کند و همین اقدام اسرائیل نگرانی بیشتر اتحادیه اروپا را برانگیخته است.
یعنی عملا اسرائیل میگوید که جامعه جهانی و قوانینِ بینالملل پشم من هم نیستند و هر کاری دلم خواست میکنم! اکنون میشود قدری در موردِ فرقِ ایران و اسرائیل در مجامعِ بینالمللی برای من توضیح دهید؟
و این را هم بخوانید:
شکست مذاکرات نقش ایران در منطقه را افزایش می دهد
و من هنوز پاسخِ این پرسشم را نگرفتم: مرزهای کشورِ اسرائیل کجاست؟ چرا این کشور یک مرز را به عنوانِ مرزهای رسمی کشورِ خود اعلام نمیکند؟
کسشر هم تعاونی؟!