07-19-2013, 01:45 AM
Theodor Herzl نوشته: خوب مثلا فکر کنید میلاد گرامی شما وزیر دفاع اسرائیل هستید. حزبالله از میان یک کودکستان مشغول موشک پرانی است ، اگر شما آنجا را بمباران کنید آن موشک پرانی متوقف میشود ، اگر نکنید موشک به شهرهای اسرائیلی میخورد ، اینجا باید چه کرد؟
خوب یا این گنبد آهنین کار میکند یا نمیکند !
ولی فرض کنیم که گنبد آهنینی هم نیست .
من به جای اینکه طوری رفتار کنم که مردم لبنان حق را به حزب الله بدهند اول از همه کاری میکردم که در خود لبنان نسبت به حزب الله نفرت ایجاد شود . بهترین راهش رسانه و تبلیغات هستش چیزی که اسرائیل و به کل جامعه یهودیان درش خبره هستند . شاهدش هم این همه رسانه بسیار موفق اسرائیلی یا غیر اسرائیلی که مدیرانشان یهودی هستند .
در مساله دوم همان طور که خودتان گفتید با احزابی از داخل لبنان به توافق میرسیدم و نیروهای طرفدار خود داخل لبنان را مسلح میکردم تا حساب حزب الله را برسند .
با اسفتاده از نفوذی که در سازمان ملل و آمریکا داشتم جهان غرب را ترقیب به همکاری در دفع کردن حزب الله میکردم و سعی میکردم حزب الله را در فهرست گروه های تروریستی سازمان ملل جای دهم .
نهایتن پس از اعمال کامل نفوذ در لبنان کار حزب الله را برای همیشه یکسره میکردم و سوای اینکه حق دفاع را برای هر کشوری محفوظ میدانم ولی هر کاری میکردم مثل این کارتون رفتار نمیکردم :
[ATTACH=CONFIG]2149[/ATTACH]
دلیل این طرز فکر من حقیقتن دفاع از لبنان و فلسطین نیست ! راستش را بخواهید آنها اصلن برایم مهم نیستند و برایم مهم نیست چه بر سرشان می آید (اگر فکر میکنید غیر انسانی فکر میکنم خوب بکنید :دی) .
من آینده ایران رو بدون جمهوری اسلامی میبینم - خواه نا خواه جمهوری اسلامی رفتنیست . یک حقیقتی هست و اون هم اینه که اعراب به خصوص سنی ها از ایرانی ها متنفرند این تنفر به قدری قویه که میگویند اگر 5 ایرانی بکشی یک ضرب به بهشت میروی . دور تا دور کشور ما رو سنی ها گرفتند و من دوست ندارم جریانات به سمتی پیش بره که در آینده موقعیت اسرائیل تضعیف بشه . رفتار تهاجمی که اسرائیل توی این سالها داشته رفته رفته به سمت تضعیف موقعیت سیاسی و مقبولیت جهانی میبرتش و این مساله به نفع ایران نیست . به نظر من ایران باید با این کشورها بهترین روابط رو داشته باشه :
آمریکا
روسیه
اسرائیل
انگلیس
آلمان
فرانسه
چین
با این هفت تا کشور روابط خوب داشته باشه و سیاستهات رو طوری تنظیم کنی که مناسباتت با هر کدوم تاثیری در مناسباتت با اون یکی ها نداشته باشه میشه ایران رو تبدیل به یک قطب علمی ، اقتصادی و نظامی در دنیا کرد . هر کدوم از اینها از فهرست حذف بشند به ضرر ایران هستش .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری