Ouroboros نوشته: باورکردنی نیست! ماجرا همینست.. زنها به راستی گمان میکنند هدف ما مردان خودآگاه از مطرح کردن هایپرگمی به چالش کشیدن «حق» او برای تور کردن «مردان آدم حسابی»ست. آنها به راستی گمان میکنند قصد ما از تقبیح زبرگزینی چیزیست در مایههای «لطفا ما مردان بازنده و سطح پایین را هم ببینید». پروردگارا! خودبینی، خودمحوری و خودپرستی آنچنان در زنان ژرف و نهادینه است که همهی جهان تنها در تناسب با مهبل او معنا پیدا میکنند.. اینست که توان درک چرایی اثر روانضربهای و شوک مداوم ما درپی آگاهی از این مفهوم برای زنان دشوار است.. زبرگزینی برای ایشان نظم طبیعی چیزهاست.
اما برای درک بهتر زنان پذیرای هایپرگمی: هدف ما، و دلیل شوکه بودن ما درپی علم به مفهوم هایپرگمی آن نیست که «نگاهی هم به این پائینها بیاندازید و به ما مردان سطح پایین هم سکس بدهید» و … هایپرگمی، به زبان ساده و در ذهن یک مرد یعنی در برابر تمام لاف گزاف برابری، زنان بدلیل میلیونها سال فشار تکاملی و برنامهریزی ژنتیکی، مایل که هیچ، آرزومند قرار گرفتن در موقعیتی فروتر، پستتر و پائینتر از مردان هستند، در تمام وجوهات فردی و اجتماعی متصور، بجز دو تا. آنچه با تمام وجود میطلبید نه قرار گرفتن در موقعیتی برابر با مردان، که در پلهای پائینتر از ایشان است. نه ارتباط چشمدرچشم در سطحی برابر در مقام انسانی به راستی مستقل و آزاده، بلکه نگریستن با چشمانی ملتمس به معشوقی تواناتر، از پایین به بالاست.
درود بر شما و شادمانم که باز هم واعظ و شیخ مجلس زنخوارهها و دوست دیرینم را میبینم! :)
---
چیزی که سابق بر این من در نوشتهها شما فراست کرده بودم، تقبیح و مبارزه با هایپرگمی
فقط بواسطه «بالا رفتن نرخ» بود و سخنی از برابریخواهی به میان نرفته بود!. من تصریح کرده
بودم که این رانه بنفسه بد نیست و منجر به افزایش هماوردی جنسی میان مردان شده و
مردهای نزیف و کمتوان از چرخهی رقابت حذف میشوند.
ولی فرجامیابی شما کمی منطقی نیست! (کمی که چه عرض کنم...)شما گزارهی «زنان مایل
به ارتباط روبهبالا هستند» را با گزارهی عجیب «زنان خواهان موقیعتی فروتر و پستتر (در تمام وجوه
اجتماعی) از مردان هستند» جایگزین کردهاید و نتایج آنرا تحلیل میکنید؟!! اگر زنان "شریک جنسی"
بهتر و فراتری از موقعیت خویش خواهانند، هیچ ربطی به حقوق و لاف برابریطلبی در تمام وجوه
اجتماعی و کیستی ایشان ندارد. بر زنان است که در جایگاه تعیینکنندگان زادمانهای پسین، مردان
بهتر و بالاتر را انتخاب کنند و بر شما مردان است که بکوشید، مبارزه کنید و توانایی مالی/جسمی/...
بهتری برای خانواده و فرزندان آینده فراهم آورید!
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I